QUOTE(JaHarta @ 2007 01 19, 10:10)
Na kam diskutuot apie tai, kas savaime aišku?Juk nediskutuojam kad 2+2=4
Būtų neįdomu
Manau kad 95% čia susirinkusių moterų saviškiams gražiausios...
Kai atidariau šitą temą,įdomu buvo sužinoti kokios moterys gražios apskritai vyrams, po kurio laiko ir aš saviškio paklausiau kokios jam gražios (mes šiaip neaptarinėjam moterų)..Na jis aišku kaip visada sako: "tu gražiausia, kitų nematau"..Tada pradėjau jį vos ne "tardyti" kad pasakytų kokios yra gražios be manęs (ir gražiuoju maldavau kad pasakytų, ir paskui vos nesupykau kad nesako)...Ir nieko
Galop apkaltinau jį neatvirumu (na negaliu patikėt kad taip visai nemato), nes šiaip mes viską stengiamės pasakoti vienas kitam, o jis vis savo (sako kad jeigu manyje kažko trūktų, tada gal žiūrėtu ir į kitas ir kad aš jam net per gera)...Va taip ir neišpešiau
Nors jau ir fotkes kišu jam įvairių moteriškių bet nieko...Na ir neįdomu

Įdomu ar yra dar panašių porų?Ir ar tikite tokiomis vyro kalbomis?
P.S. Mes tikrai ne ką tik susipažinom, esam daugiau nei 4 metai kartu

Kai atidariau šitą temą,įdomu buvo sužinoti kokios moterys gražios apskritai vyrams, po kurio laiko ir aš saviškio paklausiau kokios jam gražios (mes šiaip neaptarinėjam moterų)..Na jis aišku kaip visada sako: "tu gražiausia, kitų nematau"..Tada pradėjau jį vos ne "tardyti" kad pasakytų kokios yra gražios be manęs (ir gražiuoju maldavau kad pasakytų, ir paskui vos nesupykau kad nesako)...Ir nieko

Įdomu ar yra dar panašių porų?Ir ar tikite tokiomis vyro kalbomis?
P.S. Mes tikrai ne ką tik susipažinom, esam daugiau nei 4 metai kartu

Manau, kad tu turetum dziaugtis, kad jis taip sako. O ka tu norejai? Kad pakisus jam po nosim grazios moterytes foto, jis paprasytu jos tel numerio? Kaip tu tada jaustumeis? Ar butu tarp jusu koks pasitikejimas?? Mano manymu, geriau jau nezinoti, jei, neduok dieve, kas nors butu