Įkraunama...
Įkraunama...

Graži moteris vyrams

QUOTE(JaHarta @ 2007 01 19, 10:10)
Na kam diskutuot apie tai, kas savaime aišku?Juk nediskutuojam kad 2+2=4  biggrin.gif  Būtų neįdomu smile.gif Manau kad 95% čia susirinkusių moterų saviškiams gražiausios... wub.gif
Kai atidariau šitą temą,įdomu buvo sužinoti kokios moterys gražios apskritai vyrams, po kurio laiko ir aš saviškio paklausiau kokios jam gražios (mes šiaip neaptarinėjam moterų)..Na jis aišku kaip visada sako: "tu gražiausia, kitų nematau"..Tada pradėjau jį vos ne "tardyti" kad pasakytų kokios yra gražios be manęs (ir gražiuoju maldavau kad pasakytų, ir paskui vos nesupykau kad nesako)...Ir nieko doh.gif  schmoll.gif Galop apkaltinau jį neatvirumu (na negaliu patikėt kad taip visai nemato), nes šiaip mes viską stengiamės pasakoti vienas kitam, o jis vis savo (sako kad jeigu manyje kažko trūktų, tada gal žiūrėtu ir į kitas ir kad aš jam net per gera)...Va taip ir neišpešiau schmoll.gif Nors jau ir fotkes kišu jam įvairių moteriškių bet nieko...Na ir neįdomu doh.gif  blink.gif

Įdomu ar yra dar panašių porų?Ir ar tikite tokiomis vyro kalbomis?

P.S. Mes tikrai ne ką tik susipažinom, esam daugiau nei 4 metai kartu g.gif

Manau, kad tu turetum dziaugtis, kad jis taip sako. O ka tu norejai? Kad pakisus jam po nosim grazios moterytes foto, jis paprasytu jos tel numerio? Kaip tu tada jaustumeis? Ar butu tarp jusu koks pasitikejimas?? Mano manymu, geriau jau nezinoti, jei, neduok dieve, kas nors butu mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko taip tik atrodo, kad mūsų vyrai kitos patinka...
bet kaip jie supras, kad jo pati geriausia, jai į kitas akis nepaganys blush-anim-cl.gif ....
manau, kad nuo pasižiūrėjimo ir nuo kalbų nieko nenutiks g.gif
svarbu, kad gali pasitikėti, mylėti ir džiaugtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 01 19, 11:44)
sveikos ir aš prisijungsiu prie jūsų diskusijos... tongue.gif
maniškis visada sako kad aš graži, bet patinka paveizėti ir į kitas paneles, sako kad įditikinčiau jog manoji pati pati gražiausia  wub.gif

Žinoma, mes savo vyrams esam pačios gražiausios ir geriausios, kaip ir jie mums, ar ne taip, mergaitės? Aš, pavyzdžiui tikrai dar nemačiau man gražesnio vyro už maniškį thumbup.gif .Net draugės juokiasi iš manęs, parodo kokį simpatišką vyruką, o aš vis tiek atsakau, kad mano gražesnis biggrin.gif . Taip ir mano vyras, aišku, pažiūri į kitas (visi vyrai pažiūri juk), pasako, kad ta graži, o ta nelabai, bet gražiausia jam vis tiek aš wub.gif
Atsakyti
tiesa tiesa mes savo vyriukams ir jie mums patys gražiausi clap.gif ir nieko čia nepakeisi.... gal net įdomu, kai vyras komentuoja kokias panas mato g.gif tada sužinai, kas jam patinka o kas ne.... sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 01 19, 12:09)
tiesa tiesa mes savo vyriukams ir jie mums patys gražiausi  clap.gif ir nieko čia nepakeisi.... gal net įdomu, kai vyras komentuoja kokias panas mato g.gif tada sužinai, kas jam patinka o kas ne.... sleep.gif

aš tai labai gerai žinau, kad maniškiui patinka tik tamsiaplaukės (gerai, kad man dievulis nepagailėjo juodų garbanų thumbup.gif ). Jei parodau jam kokią simpatišką šviesiaplaukę, tai sako, kad ji būtų visai nieko, bet..... blondinė..... biggrin.gif
Atsakyti
maniškis ant juoko sako turiu 21 blondine thumbup.gif ; sakau parodyk, sako ne mano briunete pati gražiausia clap.gif ... jam patinka mane erzinti sako tada esu gražesnė wub.gif
Atsakyti
Jei vyras veda is meiles, tai aisku, kad busite jam pati graziausia... thumbup.gif Bet, kaip cia kazkas sake, jei ne is meiles.. tai tada ir varvina seilyte i visokias silikonines mergas biggrin.gif
maniskis kazkodel per TV dazniau pastebi jam baisias moteris, o ne simpatiskas.. Isvis nera sakes, kad kazkuri jam grazi g.gif nebent as jau ten duodu kniaukti, kokia nuostabi, tobula N.Kidman..tai pritare, kad visai grazi biggrin.gif Deja, kai pradejau sakyti, kad man patinka S.Bulock bruozai, tai atsake, kad "kaip ji gali isvis kazkam but grazi" blink.gif va tiek komentaru..mano inicijuotu biggrin.gif
Atsakyti
aha, kažkodėl vyrai mėgsta mus paerzinti. Maniškis labai mėgsta. Ir džiaugiasi, kai apsimetu, kad pavyduliauju. lotuliukas.gif
Atsakyti
Super tema Tėčio puslapiui. Tphu....
Atsakyti
tai va su tais erzinimais kaip būna sad.gif
maniškis kai persistengia ir jau tai mato mano veide unsure.gif tada jau į ausyte ir šniobžda, kad pati gražiausia ir kad mane myli vienintele ir nepakartojama wub.gif na aš tada iš po tokių žodžių ir pasiduodu blush-anim-cl.gif
ką aš begaliu sakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena S. @ 2007 01 19, 11:44)
Sveikutes, visai tu nenaivi, reikia buti savo vyrui graziausia, reikia stengtis, kad jis mus, savo zmonas, laikytu idealu. Tu saunuole  clap.gif

Irena-pilnai su tavimi sutinku-mylimas vyras privalo tai sužinoti pats wub.gif wub.gif wub.gif Maniškis man ir yra pasakęs, kad esu jo moteris, kurią jis ieškojo, bet nesitikėjo rąsti.... happy.gif thumb_yello.gif angel.gif flirt.gif
Atsakyti
taip taip tai ir yra svarbiausia, būti savo vyriukui pačia pačia nuostabiausia thumbup.gif ir stengiuosi aš kiekviena diena tokia būti, kad nemarištų jog aš jį mylių visada
Atsakyti