Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo erkinio encefalito

QUOTE(ingridukas @ 2007 04 27, 17:23)
Geras,su tuo galvos skausmu...net nepagalvojau kad tai nuo skiepo gali buti,as jau antra diena kankinuosi nuo nezmonisko galvos skausmo,net vaistus geriu,nes nebegaliu kentet,gal rimtai cia nuo skiepo,bet kiek pamenu nuo pirmu dvieju taip nebuvo... verysad.gif

Kaip sakoma skiepas lengvas užkratas nuo ligos, galima sakyti aš jau prasirgau tuo encifalitu savo noru biggrin.gif , nes ir ant miego traukė (vieną dieną net miegojau pietų 2 val. su mergaitėm) ir galvą skaudėjo, šiandien galvos jau nebeskauda, taigi galvą atskaudėjo 7 dienas.
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2007 04 27, 17:40)
Kaip sakoma skiepas lengvas užkratas nuo ligos, galima sakyti aš jau prasirgau tuo encifalitu savo noru  biggrin.gif , nes ir ant miego traukė (vieną dieną net miegojau pietų 2 val. su mergaitėm) ir galvą skaudėjo, šiandien galvos jau nebeskauda, taigi galvą atskaudėjo 7 dienas.

o man trecia diena skauda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 04 28, 13:35)
o man trecia diena skauda... verysad.gif

be perstojo? g.gif
įdomu, nes ir aš pati galvoju pasiskiepyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2007 04 28, 13:43)
be perstojo? g.gif
įdomu, nes ir aš pati galvoju pasiskiepyti. smile.gif

tai ir man idomu,nes nuo pirmu dvieju skiepu neskaudejo.O po trecio doh.gif antradieni pasiskiepijom,tai pastoviai miegot iki siandien noriu,o galva skauda su perstoju,tik kad uzeina nezmoniski skausmai,tokie stiprus kad tenka vaistus gert...
Tikiuosi greit praeis...o skiepai sitie mum bent kokiu atveju reikalingi,nes miske gyvenam ir zemuogaut,grybaut ,avieciaut einam ar siaip pasivaiksciot...o erkiu pas mus pilna(santariskese)Ant dienu sese is suns istrauke per viena karta 36 erkes,o kita diena apie 20 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 29 balandžio 2007 - 12:38
QUOTE(ingridukas @ 2007 04 29, 13:37)
antradieni pasiskiepijom,tai pastoviai miegot iki siandien noriu,o galva skauda su perstoju,tik kad uzeina nezmoniski skausmai,tokie stiprus kad tenka vaistus gert...
Tikiuosi greit praeis...

Aš tai negėriau vaistų, nebuvo toks labai jau stiprus skausmas, bet užtat visą dieną, toks tempimas, maudimas, sunkumas, tai smilkiniuos, tai pakaušyje.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 04 29, 13:37)
Ant dienu sese is suns istrauke per viena karta 36 erkes,o kita diena apie 20 doh.gif

blink.gif blink.gif
ir dar kuo toliau tuo labiau jos piktybiškėja! doh.gif
Atsakyti
mes visa šeima pasiskiepijom nuo erkinio encefalito Vilniuje Endemik"e,ir nė vienam jokios reakcijos nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lina*: 30 balandžio 2007 - 15:40
Aš norėjau paklausti ar ne per vėlu jei mes tik dabar pasiskiepinsim pirmą kart. O kada tada pradės veikti skiepas?
Visai užmiršom pradėti skiepus jau pradžioje metų...
Atsakyti
QUOTE(nerkasa @ 2007 05 02, 16:12)
Aš norėjau paklausti ar ne per vėlu jei mes tik dabar pasiskiepinsim pirmą kart. O kada tada pradės veikti skiepas?

kai pasiskiepysit po mėnesio jau bus šiokia tokia apsauga. mirksiukas.gif
vis geriau negu nieko. smile.gif
Atsakyti

Man gydytoja sakė, kad šis skiepas pilnai pradeda veikti po antro skiepo praėjus 2 savaitėm.
Atsakyti

mes pirmą kartą pasiskiepijom tik praeitą savaitę ir mum daktarė sakė kad ne per vėlu, po mėnesio skiepą pakartosime, visa vasara ir ruduo dar prieš akis mirksiukas.gif , manau jeigu rimtai galvojate skiepytis tai geriau kuo greičiau, ilgiau netempkit mirksiukas.gif tai tik mano patarimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(artka @ 2007 05 08, 14:35)
Sakykite, o tas skiepas aišku yra mokamas, tai kiek kainuoja?

Aš mokėjau 38LTsuaugusiam ir 42Lt vaikui.bet girdėjau,kad pabrango g.gif
Atsakyti