Įkraunama...
Įkraunama...

Skiepai nuo erkinio encefalito

mes irgi butinai visa seima planuojam skiepytis pries vasara,o tai as kaip ant adatu bunu kai vaziuojam ilsetis kur i gamta blush2.gif
Atsakyti
Aš didžiąją jau paskiepyjau, beliko mažasis. Manau geriau užbėgt bėdai už akių, nei paskui graužtis dėl kelių pataupytų litų, jei vaikas susirgtų doh.gif
Atsakyti
anu metu geguze ir birzeli pasiskiepijom pirmus skiepus, o si menesi arba kita laukia paskutinis.
taigi sia vasara jau busim 100% saugios! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

bijančiom erkinio encefalito ir manančiom, kad skiepas apsaugo, reiktų suskupti, idant vasarai būtų imunitetas.
aš savo berniuką skiepijau apie 1 metus ir 2 mėnesius, dabar jam greitai bus 2 metai ir laukia pakartotinis trečias skiepas. bet turėkit omenyje, kad nuo laimo skiepų nėra, bet nežinau kokia liga labiau paplitusi tarp Lietuvėlės erkių.

sėkmės, nesirkit
Atsakyti
QUOTE(kelyje @ 2007 02 20, 12:53)
sveikos,

bijančiom erkinio encefalito ir manančiom, kad skiepas apsaugo, reiktų suskupti, idant vasarai būtų imunitetas.
aš savo berniuką skiepijau apie 1 metus ir 2 mėnesius, dabar jam greitai bus 2 metai ir laukia pakartotinis trečias skiepas. bet turėkit omenyje, kad nuo laimo skiepų nėra, bet nežinau kokia liga labiau paplitusi tarp Lietuvėlės erkių.

sėkmės, nesirkit

laimo liga nera tokia baisi kaip encefalitas,sirgau as laimo liga ir virusiniu encefalitu ,ir tikrai galiu palyginti pasekmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kelyje @ 2007 02 20, 12:53)
bet turėkit omenyje, kad nuo laimo skiepų nėra, bet nežinau kokia liga labiau paplitusi tarp Lietuvėlės erkiu.

ir dar laimo liga lengviau pastebima ir lengviau isgydoma! mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,
as taip pat butinai planuoju greitu laiku skiepyt maziu nuo sios baisios ligos, na manau, kad atsarga gedos nedaro mirksiukas.gif , ir todel jau geriau yra apsidraust. idedu nuoroda, gal kam pravers pries apsisprendziant ar dar dvejojancioms del skiepu 4u.gif
ERKINIS ENCEFALITAS
Atsakyti
na va o mes vakar paskuti 3 karta pasiskiepijom nuo erkinio encefalito! thumbup.gif
dabar 3 metus busim ramios.
beje skiepas pabrango, anksciau maziau mokejau. smile.gif
Atsakyti
mes skiepinomes savanoriu prospekte priesais "dubingiai" parduotuve uz 45 lt vaika. dabar po menesio sake ateiti smile.gif
Atsakyti
Mes irgi jau pirma skiepuka vyresnelei padarem.Manau,kad butina..Pernai nemazai isgascio turejom,kai buvo isisiurbus doh.gif
Atsakyti
Aš pabandžiau iš pradžių pati pasiskiepyti, pabandyti kaip veikia. Tai reakcija buvo - paraudo tą vietą ir skaudėjo 1-ą parą, o po to paraudimas liko, bet jau nebesijaučia.
Atsakyti
Skambinau i Endemik'a (atrodo taip vadinasi firma Kareiviu g.) Jie skiepyja nuo erkinio encefalito 1 m vaikucius. Kiek ieskojausi informacijos tai visur nuo 3 m. O cia kazkokia nauja vakcina tinkanti ir pypliams. Mane labiausiai neramina galimas salutinis poveikis, bet darbuotoja nuramino, kad jokiu negerumu po skiepo nesijaucia. Tai va sia savaite butinai vesiu savaji pokemona, nes po menesio reikes pakartotinai skiepyt, o ten jau ir vasara bus prasidejus - miskai, pievos... erkes sad.gif
Atsakyti