Man šeimos centre norejo vaikui pagreitintą padaryt,
o "Endemik" pasakė, kad paprasto užtenka, tai po mėnesio antras.
Tai darysim po mėnesio - ir pigiau - du skiepai gausis, o ne trys.
Šiandien pasiskiepijom ir mes. Tik įdomu ar nebus kokios reakcijos nuo to skiepo? Antras laukia po mėnesio. Išsigandom to erkinio encefalito, nes šiemet prognozuojama, kad bus labai piktos erkės. Tik aišku brangoka sakyčiau Bet ko nepadarysi dėl brangiausio turto sveikatėlės?
siandien ir mes pasiskiepijom, ziuresim kaip sureguos
Mes jau po visų trijų erkinio encefalito skiepukų .Jokių pašalinių reiškinių nėra
QUOTE(Bitute @ 2008 04 18, 14:04)
Mes jau po visų trijų erkinio encefalito skiepukų .Jokių pašalinių reiškinių nėra
sveikute
o mums iskilo ant rytojaus temperatura, bet gerai kad nedidele, dabar jau visai neblogai
Sveikutes
Ir mes planavome sia savaite skiepytis bet maze susirgo koseti pradejo As irg igirdejau kad erkes bus baisios sia vasara tai manau geriau pasiskiepysim Juk blogiau nebus
Ir mes planavome sia savaite skiepytis bet maze susirgo koseti pradejo As irg igirdejau kad erkes bus baisios sia vasara tai manau geriau pasiskiepysim Juk blogiau nebus
Mes vakar pasiskiepijome abu su maziuku, man ranka maudzia, vaikas lyg ir geros nuotaikos, linksmas, tikesimes taip ir issilaikysime.
mes ir vakar paskiepijom maziuka, pirma doze, po menesio antra gausim. jokio salutinio poveikio nebuvo, gal tik ilgiau nakti ismiegojo reiktu ir man to skiepo
Mergaites, labai labai patariu skiepytis, nesvarbu, kiek kainuoja.
Ana vasara mano dukrai buvo itariamas erkinis encefalitas, tai neisivaizduojat, ka teko isgyventi. Dar kai internete prisiskaiciau apie galimas pasekmes . Pragulejom ligoninej su lasalinem, paskui mus isleido ir pasake stebet, nes gali buti antroji faze (tai tokia liga, kad kai pirmoji faze - liga dar negali buti diagnozuota). Bet lyg tai vis gi buvo kazkoks kitoks virusas... ne erkinis encefalitas (tiesiog taip sutapo, kad erke buvo pries savaite issisiurbusi - o po savaites susirgo).
Dabar pasiskiepijom dviem skiepais as, dukra, sunus - dar tik vienu skiepu. Jokiu pasaliniu reiskiniu niekam nebuvo.
Ana vasara mano dukrai buvo itariamas erkinis encefalitas, tai neisivaizduojat, ka teko isgyventi. Dar kai internete prisiskaiciau apie galimas pasekmes . Pragulejom ligoninej su lasalinem, paskui mus isleido ir pasake stebet, nes gali buti antroji faze (tai tokia liga, kad kai pirmoji faze - liga dar negali buti diagnozuota). Bet lyg tai vis gi buvo kazkoks kitoks virusas... ne erkinis encefalitas (tiesiog taip sutapo, kad erke buvo pries savaite issisiurbusi - o po savaites susirgo).
Dabar pasiskiepijom dviem skiepais as, dukra, sunus - dar tik vienu skiepu. Jokiu pasaliniu reiskiniu niekam nebuvo.
Na mums jau trecia diena po skiepo, man kaip ir rankos nebeskauda,o maziukui biski temp. pakilo. As siaip gana kritiskai ziuriu i skiepus, bet zinodama, kad mano mazas kaip vejas lekia visur , vartosi zoleje ir t.t. o dar i svecius kartais apsilanko suo su kuriuo jis megsta dukti. Nelinkusi rizikuoti siuo klausimu.
aš ryt planuoju jau susitart dėl skiepo mažiukei
Planuoju ir aš paskiepyti, ar nebus per vėlu gegužės vidurys, kaip tik sueis 3 metukai, o dabar dar truputį sloguoja, tai per tą laiką ir prasveiktų. Nes turim sodą, o jau dukrytė eina visur kaip tankas