Įkraunama...
Įkraunama...

Kas bandėt leliukus maitint "klijukais"?

norėjau mamytės dar paklausti, na sakom padarau aš tuos klijukus,kuo daugiau turi būti pieno ar klijukų, kaip juos pašidyti, viską užvirinti ir vėsinti. bobučių neturim kaimuose tai pieną žadu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(rasa1470 @ 2006 08 03, 10:19)
norėjau mamytės dar paklausti, na sakom padarau aš tuos klijukus,kuo daugiau turi būti pieno ar klijukų, kaip juos pašidyti, viską užvirinti ir vėsinti. bobučių neturim kaimuose tai pieną žadu pirkti.

Issivirdavau klijuku daugiau, kad pakaktu visai dienai. Piena gaudavau is pazistamu zmoniu(manau, kad parduotuvinis neprastesnis uz zmoniu, gal riebumo ir mazesnio g.gif ), atvirindavau jo irgi didesni kieki. Pradzioj maisymas:3 klijuku ir 1 dalis pieno. Pasildydavau mikrobange thumbup.gif o kiti klijukai ir virintas pienas budavo saldytuve. Kad ir virintas, bet likucius po dienos vartojimo pildavau lauk, kita diena virdavau naujus. Veliau, po menesio-2 dalys klijuku, 2 dalys pieno. Dar po menesio ir is viso 1 dalis klijuku, 3 pieno. Uzaugom sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2006 07 31, 06:43)
:
O dėl mišinukų, tai nzn., kaip jie ten SUBALANSUOTI ar specializuoti vaikams  g.gif , jei kūdikiai, jais pamaitinti, klykia iš skausmo... Mišinėlis - tai pieno miltai, kokiais sovietmečiu kolūkiuose šerdavo kiaules. Tikras kaimietis kiaules sau augindavo ne miltais, bet karvės pienu. O dabar verslininkai tuos pačius pieno miltus pakvepina chemikalais ir tai vadina SUBALANSAVIMU ar specializavimu...  mad.gif . Juokdariai. Bet skaudžiausia, kad visa tai neva skirta vargšams kūdikiams.

Ikisiu savo trigrasi blush2.gif Dediesi viska zinanti apie vaiku auginima, bet toli grazu taip nera... Ne tik misinukais maitinami kudikiai klykia. As iki siol dukra maitinu savo pienu. Ir ka. Kai pute pilvuka jai ( kazkur iki 2 men), tai ojojoj kaip klykdavo doh.gif Ir ka tokiu atveju pasakysi? Kad mano pienas nesubalansuotas kudikiui? g.gif

QUOTE(Sandrag @ 2006 08 03, 10:21)
Issivirdavau klijuku daugiau, kad pakaktu visai dienai. Piena gaudavau is pazistamu zmoniu(manau, kad parduotuvinis neprastesnis uz zmoniu, gal riebumo ir mazesnio g.gif ), atvirindavau jo irgi didesni kieki. Pradzioj maisymas:3 klijuku ir 1 dalis pieno. Pasildydavau mikrobange thumbup.gif o kiti klijukai ir virintas pienas budavo saldytuve. Kad ir virintas, bet likucius po dienos vartojimo pildavau lauk, kita diena virdavau naujus. Veliau, po menesio-2 dalys klijuku, 2 dalys pieno. Dar po menesio ir is viso 1 dalis klijuku, 3 pieno. Uzaugom sveiki 4u.gif

Kudikiui mikrobangeje? Tikrai nemanau kad tai gera ideja ax.gif Juk nesunku ikisti buteliuka i verdanti vandeni ( ar sildytuva, jei turi). Gal laiko uztrunka ir truputi daugiau, bet tikrai sveikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
norėjau paklausti apie klijukus, gal galima vietoj pieno naudoti mišinėlio 30 ir sumaišyti su klijukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2006 08 05, 00:27)
Dediesi viska zinanti apie vaiku auginima, bet toli grazu taip nera...

Žinoma, kad taip nėra. Jei žinočiau, kad ir ne viską, bet bent jau pakankamai, kiek man reikia, tai ir forume "nesiparinčiau" dėl man rūpimų klausimų mirksiukas.gif

Tačiau kad nuo mišinukų vaikai labiau klykia, nei nuo kitokio maisto, girdėjau ne iš vieno žmogaus.

O jei klykia nuo tavo pieno, tai gerai pasižiūrėk, ką valgai.

O dėl klijukų, mano tikslas - išmokti juos virti (jau beveik išeina, kai važiuosiu į svečius pas buvusią kolegę, parodysiu ir jai savo viralą - kad pastebėtų, jei ką padariau netaip), bet ne būti atkalbinėjamai nuo jų virimo. Aš ir pati nustosiu klijukus virti, jei jie netiks.
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 08 03, 12:21)

Pritariu drinks_cheers.gif aš taip pat savo panelę klijukais maitinau. Kai buvo 2 mėn, man dingo pienukas pradėjau duoti mišinuką, bet greitai nustojau, nes labai atpilinėjo ir viduriukai užkietėjo. Tai mano mama išvirė klijukų tokiuis kaip man virdavo ir pamaitino mano panelę thumbup.gif , labai džiaugiuosi, nes buvo be galo rami ir augom sveikos, o dabar ruošiames į mokyklą thumbup.gif . O del gydytojos tai ji vos ant manęs nešaukė jog maitinu klijukais tipo tai jau pasenes maitinimo būdas ir vaiką galiu susargdinti, bet jos prognozės neišsipildė lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Ir dabar jei bus galimybė būtinai juos virsiu 4u.gif
Atsakyti
Nu pasirodo tie klijukai tai tikras stebuklas thumbup.gif
Gerai,kad radau jusu receptukus,nes man pienas perdege,maitinau misinukais,bet nuo ju mazge atpylinejo,o kai va radau jusu sita skyreli,pabandziau virt,viskas gavosi ciki ir zinokit mano mergicka,pavalgius soti,rami naktimis o kas svarbiausia NEBEATPILINEJA mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
noriu ir aš pasigirti, kad mano mažylė taip skaniai valgo klijukus kad ausys linguojasi ir taip greit suvalgo, mūsų mėgstamiausia tai avižinių ir ryžių dribsnių klijukai, o 5grūdų tai sunkokai valgė, tai kol kas nevirsiu. kitam savo vaikeliui net nesiruošiu duoti mišinukų iškart prie namų gamybos mišinukų, aš manau kad tai kur kas sveikiau. šiaip visada atrūgsta ir nebeatpilinėja. mes laimingi ir sotūs 4u.gif
Atsakyti
kazkokia tundra...nemanau kad visa kudikyste virsit klijukus. uzsiknisit. laiko vaikui neuzteks...absurdas visiskas, kai parduotuves pilnos ivairiu kokybisku misiniu specialiai kudikiams. skaitykit etiketes, o ne bijokit "tos chemijos". suprasciau dar is ubagystes. bet sitokiu nesamoniu siais laikais prisigalvot...keista.
Atsakyti
QUOTE(rasa1470 @ 2006 08 05, 10:30)
norėjau paklausti apie klijukus, gal galima vietoj pieno naudoti mišinėlio 30 ir  sumaišyti su klijukais  g.gif

sveikute jei gali nupirkti misinuko tai kam tie klijukai. mano draugei pries 3 metus daktare liepe isvis ju neduoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2006 08 05, 10:32)
Tačiau kad nuo mišinukų vaikai labiau klykia, nei nuo kitokio maisto, girdėjau ne iš vieno žmogaus.

O jei klykia nuo tavo pieno, tai gerai pasižiūrėk, ką valgai.

Su valgiu, tai čia ne visai tiesa. Maitinau savo pirmą paną, klykė labai smarkiai verysad.gif . Pati maitinausi beveik vien klijukais blink.gif . Mitau vos ne oru. Ir nieko gero iš to neišėjo.
O draugė maitino savo lelių mišinuku ir jam pilvuko beveik neskaudėjo. Auga sau sveikas ir laimingas, nors užaugęs ant ''parduotuvinės chemijos''. O maniškė, nors metus MP maitinta, nuolat iš ligų neišbrenda verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 08 rugpjūčio 2006 - 22:59
QUOTE(Borderline @ 2006 08 08, 23:02)
kazkokia tundra...

Čia tu apie save? smile.gif

Džiaugiuosi, jei nuo mišinukų 2.gif viskas OK. Po jų drąsiai galima girdyti CocaCola, maitinti traškučiais ir Mackdonald'o produkcija thumbup.gif . Kūdikėlis bus jau užsigrūdinęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(modestasta @ 2006 08 08, 23:22)
sveikute jei gali nupirkti misinuko tai kam tie klijukai. mano draugei pries 3 metus daktare liepe isvis ju neduoti. g.gif

Kiek teko girdėti, taip būna ne vienai. Daktarai reklamuoja įvairius produktus, ir už tai gauna papildomai pinigų. O toks daiktas kaip klijukas pelno niekam netneša. Nebent kruopų gamintojams (bet kruopos pigios smile.gif ) ir dar ūkininkui, iš kurio perki pieną.
O su gydytojais galima elgtis dvejopai: galima jų klausyti (kai kam gal bus visai gerai), o galima elgtis kaip toje perfrazuotoje dainelėje: "Močiutės klausau, bet savaip darau" mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 09 rugpjūčio 2006 - 08:43