QUOTE(vaivora @ 2006 07 30, 23:45)
Na yra mamyciu, kurios verda vadinamus klijukus, bet nzn ar tai labai gerai?
Aš manau, kad bent jau tikrai ne geriau už MP, bet nesant kitos išeities - gal tiks
Pabandyk visu pirma ar leliukas juos valgys?

Maniskui kai buvo suviduriaves viriau klijukus, bet ju grieztai atsisake

ir dabar i jokias koses net neziuri.
Gal davei nebalintą klijuką? Esu girdėjusi, kad reikia jį skiesti virintu (virinant kildinti 3 kartus) pienuku, iš pradžių santykiu 1:3, po to pienelio pilti vis daugiau.
Yra ozkos pienuko ar karves jei taip nenori misinuko duoti

Bet nezinau

dabar visi daktarai teigia,kad karves pienuko ar ozkos negalima todel, kad jame per daug baltymu ir vaikiuko skrandukas buna per daug apkraunamas
Kaip tik karvės ir ožkos gryno pieno iš karto duoti negalima, dėl minėto didelio kiekio baltymų ir dar dėl to, kad pienas riebus, ypač ožkos
O daktarai teigia taip, kaip liepia užsakovai - tie, kurių prekes gydytojai mums reklamuoja. Jei pavyktų kada pataikyti pas kokį nekomercinį gydytoją, jis kalbėtų visai kitaip
O ko tu taip grieztai nusiteikus pries misinukus?

Na jie vistiek specializuoti vaikam gi yra
O dėl mišinukų, tai nzn., kaip jie ten SUBALANSUOTI ar specializuoti vaikams

, jei kūdikiai, jais pamaitinti, klykia iš skausmo... Mišinėlis - tai pieno miltai, kokiais sovietmečiu kolūkiuose šerdavo kiaules. Tikras kaimietis kiaules sau augindavo ne miltais, bet karvės pienu. O dabar verslininkai tuos pačius pieno miltus pakvepina chemikalais ir tai vadina SUBALANSAVIMU ar specializavimu...

. Juokdariai. Bet skaudžiausia, kad visa tai neva skirta vargšams kūdikiams.
Žinoma, jei mano kūdikis atsisakys tos kruopienės, jei nebegalėsiu gauti normalaus pieno, jei tas klijukas kaip nors kenks mano

, tada, kaip šalutinį ir paskutinį variantą aš bandysiu kokį nors mišinuką.