Turiu grįžti į darbą ir turėsiu nutraukti 7 men leliuko žindymą.
Nemoku virti "klijukų"
HELP
Mišinukų nepirksiu, ir taip vaikas jau daug ką valgo, tik
vietoj mamos pieno kažką reikia įsiūlyti
Skaičiau kazkokiam žurnale, kad klijukus verda is ryžių. Atroro jų turi būti trečia dalis, o likusi vandens. Jei vaikas nealergiškas, tai gal geriau pirk is parduotuvės gera piena ir duok jį praskiedus, na pasitark ir su medikais.
Geriausia to pasiklausti vyresio amziaus mamu, na pvz. tetu ar mamos.
MAniškio megstamiausia košė-ryžių.
Geriausia to pasiklausti vyresio amziaus mamu, na pvz. tetu ar mamos.
MAniškio megstamiausia košė-ryžių.
Tai gi jau 7 mėn...kaip ir nebereikia jokių klijukų, klijukai skirti 1-3 mėn kūdikėliams.
Svarbaisia pamaitink ryte savo pienuku išeidama į darbelį, o dar vienas maitinimas - prieš miegelį..o visa kitą sudaro košytės, tyrelės, sultytės, arbatytės.. nereiks ir mišinuko ir klijuko.
Nueik į puslapiuką www.nukas.lt
Svarbaisia pamaitink ryte savo pienuku išeidama į darbelį, o dar vienas maitinimas - prieš miegelį..o visa kitą sudaro košytės, tyrelės, sultytės, arbatytės.. nereiks ir mišinuko ir klijuko.
Nueik į puslapiuką www.nukas.lt
as irgi manau,kad jau visai tie klijukai nereikalingi. pakankamai didelis vaikiukas kad užtektų košyčių
ir man atrodo, kad klijukų virti kaip ir nebereiktų. Aš daryčiau kaip Letaa. Be to, klijukų paruošimas užims daugiau laiko...
QUOTE(Aushryte01 @ 2005 04 20, 18:59)
Turiu grįžti į darbą ir turėsiu nutraukti 7 men leliuko žindymą.
Nemoku virti "klijukų"
HELP
Nemoku virti "klijukų"
HELP
Klijukus galima virti iš įvairių kruopyčių.Tik tiek kad tai terlionė su jais.Manau nebus blogai ir pienas grynas.Pritariu kitom mamom, kad mišinukai tokiam vaikui jau nebebūtini
Tikrai , nevirk jokių klijukų. Man labiausiai priimtinas Letaa pasiūlymas. Pamaitinai savo pieneliu ryte ir vakare, o dieną kitas maistelis, galų gale natūralus pienas. Gerai, kad paklausei, o tai butum uzsiiminejus bereikalingais dalykais
As saviskiau nuo tiek laiko 2k.per diena davinejau ale klijukus : pieno ir vandens per puse ir 4 grudu kose siek tiek, gaudavos tipo skysta kose, poto nakciai tik duodavau, o dabar kefyra su spanguolem ir vit.C pratinu valgyt vietoj tos kosytes ir napasakyciau, kad jam nepatikdavo...
Aš saviškį pati maitinu, o šią temą perskaičiau tik iš įdomumo.
Tai jei gerai supratau, tie "klijukai" skirti mažiems kūdikiams iki 3mėn., jei netinka mišinukai. Bet juk jie maišomi su mišinukai, ar ne? Ar jais maitinama tada, kai tėvai nenori maitinti sintetiniais mišiniais? Bet juk tokiems mažiukams pienas iš parduotuvės netinka, su kuo tada maišyti? Parašykit, prašom, jei, kas galit aiškiau.
Tai jei gerai supratau, tie "klijukai" skirti mažiems kūdikiams iki 3mėn., jei netinka mišinukai. Bet juk jie maišomi su mišinukai, ar ne? Ar jais maitinama tada, kai tėvai nenori maitinti sintetiniais mišiniais? Bet juk tokiems mažiukams pienas iš parduotuvės netinka, su kuo tada maišyti? Parašykit, prašom, jei, kas galit aiškiau.
Aš saviškį klijukais maitinau nuo antro iki keturiu mėnesių. Nuo mišinukų mažiukui labai kietėdavo viduriai, tai virdavau avižines kruopas ir iš jų spausdavau klijų. Skiesdavau mišinuku santykiu 2/3 (klijo 2 dalys). Vaikui labai patiko, neatpilinėdavo, ilgiau išbūdavo nevalgęs. O svarbiausia - sutvarkė vidurius. Vargo su tais klijais tikrai apturėjau. Bet kitos išeities nebuvo. Vaistų nenorėjau duoti, bakterijas atpildavo, pediatrės rekomenduotas mišinukas, mums buvo per brangus. Klijukai tikrai išgelbėjo. Kai vaikui pradėjau duoti daržoves, jų nebereikėjo virti.
Pavadinimas" klijukai", tai ką aš žinau . Papraščiau vadint tirštu kruopų nuoviru, o tai skamba kraupokai kažkaip.
Pasiskaičiau aš čia, ir supratau, kad savo pyplį netyčia tuo daiktu maitinu. Kai išverdu kruopų košę, aš ją dar per sietelį pertrinu, ir gaunasi tokia pliurzė vienalytė. Na męs tai kaip už košę ją suvalgom .
Pasiskaičiau aš čia, ir supratau, kad savo pyplį netyčia tuo daiktu maitinu. Kai išverdu kruopų košę, aš ją dar per sietelį pertrinu, ir gaunasi tokia pliurzė vienalytė. Na męs tai kaip už košę ją suvalgom .