Įkraunama...
Įkraunama...

Kas bandėt leliukus maitint "klijukais"?

QUOTE (krika @ 2004 11 27, 16:53)
skaičiau medicinos žurnale apie dirbtiną maitinimą ir sojos mišinius. ačiū, bet aš savo vaiko nežalosiu

Jei vaikutis alergiskas pienui - tai zaloji butent juo girdydama. Na, bet as neskubeciau prie sojos, juk buna misinuku pienui alergiskiems vaikams, tiesiog pasiieskok misinuku be laktozes. Tai paprastas "pieninis" misinukas, tik pasalintas alergenas.
Atsakyti
aš dukrai duodu hipoalerginį mišinį, o ją vis tiek beria. atsibodo. atsibodo mūsų pediatrės žodžiai, kad tas bėrimas normalus. o bėrimas vis didėja ir plečiasi.

o med.žurnale, buvo straipsnis apie sojos mišinius ir aš jų nežadu duoti, be to, kad jau laikas vaiką primaitinėti košytėm.
Atsakyti
O grikiai šiaip irgi prie alergizuojančių priskiriami, jei neklystu.
Atsakyti
QUOTE (Dilma @ 2004 11 27, 23:18)

Man ir taip atrodo unsure.gif

Krika,
bet pradejus primaitint vistiek teks kazkuo uzsigert, pienukas naturalus ar dirbtinis iki metuku islieka pagrindinis maistas g.gif As tavo vietoje turbut pasikonsultuociau su kita gydytoja.
Atsakyti
QUOTE (Dilma @ 2004 11 28, 00:18)

Nu jo grikiai priskiriame prie alergizuojančių produktų.
Mano mama prieš 30 metų man virė klijukus, bet iš ryžių. Jei reikia esmę galiu papasakoti. Tačiau manau, kad tai mažai padės, nes juos vistiek reikia skiesti pienu.
Šiaip pritarčiau daugeliui čia išsakytai nuomonei, kad reikia geriau duoti mišinėlį. Klijukus pateisinu tik tuo atveju, jei šeima neišgali nupirkti mišinėlio.
Dėl sojos mišinėlio, tai aš to straipsnio neskaičiau, kažkaip neužkliuvo. Tačiau jei neklystu, ten kalba ėjo apie Amerikoje gaminamus sojos mišinėlius. Mūsuose manau, kad mišinėliai ne iš Amerikos. Na čia tai tiksliai nežinau, bijau, kad galiu ir nusigrybauti biggrin.gif .
Atsakyti
labas, man taip pat iskilo ta pati problema mano pienuko neuztenka tai bandziau primaitinti misunukais, tai nieko gero manoji nuo visu vemdavo.tai pradejau virti klijukus, anksciau as rasiau.ispradziu dar po truputi valgydavo bet dabar isvis nevalgo tai as isvis nebezinau ka daryti. bet man labai keista ta nuomone kad geriau maitinkit misinukais o ne klijukasi. jus turbut mamos neisivaizduojat kaip tie misinukai yra gaminami, as esu susijusi truputi su ta sritim ir gan nemazai domejausi apie misisnukus.tad jusu pasakymas kad geriau misinukais tai tikrai nesutinku. kaip jus manote, misinukai yra dziovinami prie 180 laips. temperaturos, ir kaip manot kokie ten vitaminai ir kitos medzioagos gali buti!?na nezinau cia mano nuomone.kiekvienas turi savo nuomone ir kiekviena zino kas jos vaikui geriausia ir sveikiausi!
as uz klijukus thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes. norejau jusu paklaust kaip jkus verdat misinukus.kokiu santykiu skiedziat ir pan. ypac del grikiu misinuko. as isdesciau savo darymo procesa,bet kaip jus darot man idomu.

o kad klijukai geriau,tai ir as sakau,,visiems patariu tai, ir nors vargo daugiau,bt manua geriau,aisku tai mano nuomone.

ne veltui sakoma,kad dabar vaiku auginime atejo tinginiu metas. pasakykit ar logiska,jog ir kosytes daromos vie tik uzpylus karstu vandeniu.

mamos,kas jums,negi sunku del savo vaiko sugaist puse valandos,kad jis gautu tirkai geresni maisteli.

nezinau,gal as per daug kritiska, bet.

myliu savo dukryte is visos sirdies ir manau,kad darau del jos visa kas geriausia.

aiksu,kiekvirena mama pati sprendzia.

tik dar vienas dalykas,kodel vaikucia vieniems misinukams alergiski ir pan , o misinukai visiems vienodai tinka. a ?
Atsakyti
Sunku ka ir bekomentuoti, jei jau iki klijuku priejom kaip geriausio vaikui maisto...grizkim dar prie palu, zibaliniu lempu ir pan....blyn, ir kodel turetu buti sunku auginti vaika????? negi vaikui meile matuojama isvirtu klijuku kiekiu(brrr, kaip klaikiai skamba "klijukai") ir tai dar sugebama vadinti kaip "geresnis maistelis" dry.gif
Vyras pasakojo, kad tokiu kruopu nuoviru, kokiu jus vaikus maitinat, tarybiniais metais tapetus klijuodavo, nes klijai deficitas budavo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babble: 05 gruodžio 2004 - 19:04
aš dėl kiljukų persigalvojau, paprasčiausiai valgom košę smile.gif
Atsakyti
Sunku ka ir bekomentuoti, jei jau iki klijuku priejom kaip geriausio vaikui maisto...grizkim dar prie palu, zibaliniu lempu ir pan....blyn, ir kodel turetu buti sunku auginti vaika?????

ateis laikas kai musu vaikai taip pat snekes apie misinukus, kai per visus galus bus persunkti reklamos apie koki kita s... (beje esu pati tos reklamos auka. mano vaikas geria misinuka, bet as nemanau kad tai geriausias maistas...geresnis uz klijukus ar pan.). Kas gali buti gero sintetikoj g.gif
Atsakyti
QUOTE (jaunute @ 2004 12 06, 10:34)
Sunku ka ir bekomentuoti, jei jau iki klijuku priejom kaip geriausio vaikui maisto...grizkim dar prie palu, zibaliniu lempu ir pan....blyn, ir kodel turetu buti sunku auginti vaika?????

ateis laikas kai musu vaikai taip pat snekes apie misinukus, kai per visus galus bus persunkti reklamos apie koki kita s... (beje esu pati tos reklamos auka. mano vaikas geria misinuka, bet as nemanau kad tai geriausias maistas...geresnis uz klijukus ar pan.). Kas gali buti gero sintetikoj g.gif

Kūdikių maistui keliami per aukšti reikalavimai, kad tai būtų sintetika. O ir prieš 30 metų gydytojai labiau rekomenduodavo tuometinius mišinius, o ne klijukus!!!!!
Atsakyti
QUOTE (Jūra_ @ 2004 12 07, 17:07)
QUOTE (jaunute @ 2004 12 06, 10:34)

ateis laikas kai musu vaikai taip pat snekes apie misinukus, kai per visus galus bus persunkti reklamos apie koki kita s... (beje esu pati tos reklamos auka. mano vaikas geria misinuka, bet as nemanau kad tai geriausias maistas...geresnis uz klijukus ar pan.). Kas gali buti gero sintetikoj  g.gif

Kūdikių maistui keliami per aukšti reikalavimai, kad tai būtų sintetika. O ir prieš 30 metų gydytojai labiau rekomenduodavo tuometinius mišinius, o ne klijukus!!!!!

Rekomenduotu bet ka, jei tik uz tai kas pamoketu, pavaisintu ir t.t. ir t.p. Dar pasakykit, kad skatinimas maitinti misiniu iki 3 irgi normalu doh.gif hah.gif (mama dirbo toj sferoj kur vaiksto su baltais chalatukais ir REKOMENDUOJA cool.gif ). O del reikalavimu...ju yra visur tik gaila, kad ne visi ju laikos
Atsakyti