QUOTE(dalilia-nedukas @ 2011 11 28, 21:53)
na kokiu tik nuomoniu neprisiskaiciau , kartais atrodo geriau nieko neskaityti nes pasimeti zmogus. esu jauna naujai kepta mama , mano suneliui dar tik 2 men, ir nors turiu pienelio jis jo nenori valgyti,visaip su kantrybe zaidziam, ir i misinuka imaisau ir iki verkimu bandau igrusti ir nusitraukusi is buteliuko duodu taip nuo trecios savaites, juk norisi to kas geriausia mazyliui, situacija tokia, kad nakti tinka MP, o diena primaitinu misinuka, pienelio labai sumazejo, labai rimtai mastau apie klijukus, nors ir esu jauna ir siuolaikiska, bet as labiau linkstu link, kaip sako, ''atgyvenu''. gal ir sako kad misinukai perdirbti, kad tiktu leliukui, bet juk ten viska isdirbta perdirbta ir tikrai nieko naudingo, juk visi uzaugome maitinami klijukais, tai juk jau patikrinta ir isbandyta, manau dauguma mamyciu renkasi misinukus nes taip paprasciau, uzpylei vandenuko ir prasau, valgom. kai pradejom misinuko valgyti daugiau, pajauciau, kad namuose kudikis, naktys neramios, maziukas kankinas kojytem mala, pilveli skauda, viduriukai kieteja, sako ir nuo MP buna taip, bet tai priklauso nuo mamos mitybos.mamytes, netingekim ir duokim zuikiam kiek imanoma daugiau naturalumo, juk aplink viskas modifikuota,tresta, perdirbta ir t.t. juk tam ir duotos motinystes atostogos. na as manau, kad mes pakankamai dideli ir drasiai jau galime valgyti klijukus, siand apsisvieciau kaip jie gaminami, ryt pradesime ragauti, labai tikiuosi, kad mums patiks
tai jis nenori mp ir is buteliuko?mano sunelis irgi kruties buvo atsisakes,tai beveik menesi laiko nusitraukinejau ir maitinau is buteliuko,nakti irgi eme kruti,tai ji pradejau maitinti mieganti,mikdziau ne lovyteje ,o ant savo lovos,ir kai jis pradedavo cepseti kad nori valgyti iskarto duodavau,taip jis vel pradejo normaliai valgyti ir ismaitinau iki 1.5 metu