Įkraunama...
Įkraunama...

Kas bandėt leliukus maitint "klijukais"?

manau gal geriasu pirkti, chemija tai chemija bet vis tiek naudingu dalyku prideta
Atsakyti
Sveikos.Pabandžiau savo mažiui (3 mėn.)išvirti vadinamuosius klijukus.Iš ekologinio ūkio nusipirkau ožkos pienelio , o iš Maximos ekologiškų ( bent iš to skyriaus)avižų.Išvyriau klijukus.Vaikas labai skaniai valgė, bet jo kakutyje pamačiau labai daug baltų kruopyčių , o ir žandukai paraudo.Kas tai galėtų būti?Išsigandau ir vėl daviau mišinį ( mes valgom HIPP1).Žandai neberaudoni, o kakojam sunkiai verysad.gif Gal aš per daug ožkos pieno įpyliau, o reikia daugiau to kruopų nuoviro g.gif Bet negi valgydinsi vaikiuką vien tuo užbalintu viralu schmoll.gif
Patarkit, mamytės, kurių leliukai nemnioja klijukus. 4u.gif Nerašykit tos, kurioms tai nepriimtinas maitinimo būdas.Visus bla, bla apie mišinukų " naudą" žinau cool.gif Noriu vaiką maitinti sveikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 01 29, 16:32)
Sveikos.Pabandžiau savo mažiui (3 mėn.)išvirti vadinamuosius klijukus.Iš ekologinio ūkio nusipirkau ožkos pienelio , o iš Maximos ekologiškų ( bent iš to skyriaus)avižų.Išvyriau klijukus.Vaikas labai skaniai valgė, bet jo kakutyje pamačiau labai daug baltų kruopyčių , o ir žandukai paraudo.Kas tai galėtų būti?Išsigandau ir vėl daviau mišinį ( mes valgom HIPP1).Žandai neberaudoni, o kakojam sunkiai verysad.gif Gal aš per daug ožkos pieno įpyliau, o reikia daugiau to kruopų nuoviro g.gif Bet negi valgydinsi vaikiuką vien tuo užbalintu viralu schmoll.gif
Patarkit, mamytės, kurių leliukai nemnioja klijukus. 4u.gif Nerašykit tos, kurioms tai nepriimtinas maitinimo būdas.Visus bla, bla apie mišinukų " naudą" žinau cool.gif Noriu vaiką maitinti sveikiau blush2.gif

O kiek pylet? Tokio amziaus kudikio namu gamybos misinukas turi atrodyti taip:2/3 klijukai ir 1/3 pieno. Ir negalvokit, kad nepakanka sotumo, aisku, jei skiestumet vandeniu-taip, bet klijukai yra klijukai, is kruopu pasisavina visas naudingas medziagas.
Ozkos pienas gali buti per riebus vaikui. Gal pabandykit parduotuvini karves pienuka 2,5 riebumo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 01 29, 16:32)

Man rodos tai buvo alerginė organizmo reakcija...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 01 29, 16:39)
Man rodos tai buvo alerginė organizmo reakcija...

Bet į ką? Kiek girdėjau, ožkos pienas nealergizuoja.Sakau, kad gal netiko avižos (gliutenas kažkoks blush2.gif ) gal reikia labiau apdorotų grūdų. O ką reiškia tos baltos kruopytės kakutyje?Ar tai blogai? ax.gif
Va nusipirkom tą pakeistą HIPP 1.Nenori jo mano mažius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 01 29, 19:42)
Bet į ką? Kiek girdėjau, ožkos pienas nealergizuoja.Sakau, kad gal netiko avižos (gliutenas kažkoks blush2.gif ) gal reikia labiau apdorotų grūdų. O ką reiškia tos baltos kruopytės kakutyje?Ar tai blogai? ax.gif
Va nusipirkom tą pakeistą HIPP 1.Nenori jo mano mažius schmoll.gif

Baltos, varskines kruopeles rodo, kad pienas per riebus. Organizmas jo nevirskina, pasalina.
Ka reiskia-labiau apdorotos? Kruopos, kuriose nera gliuteno-tai ryziai, grikiai. Pradzioj pradekit nuo ju 4u.gif Alergizuoti gali ir karves pienas, ir ozkos pienas, ir net mp, nes vaikai buna alergiski pieno baltymui. Skaiciau, kad uzvirus piena yra suskaidomas i smulkesnes dalis tas alergizuojantis baltymas. O siaip kaip patariau-skieskit didesniu santykiu.
Atsakyti
Na bet mamytė minėjo, kad tuštinasi sunkiai... Tai ryžiai tikrai negerai, dar labiau užkietins viduriukus.
Atsakyti
Čia toms, kurios labai jau "negražiai šneka "apie ožkos pienelį tongue.gif
Ekologiškas ožkų pienas – pagal amino rūgščių sudėtį artimas moters pienui, pagal mineralinių medžiagų ir vitaminų kiekį yra tarp moters ir karvių pieno. Ožkų pienas yra riebesnis nei karvių, pieno riebalų dalelės mažesnės, todėl jis lengviau pasisavinamas. Parinktų ožkų veislių bei išdirbtos technologijos dėka ožkų pienas neturi jokio specifinio kvapo. Ožkų pienas tinka alergiškiems karvių pienui žmonėms, nes jo baltymų sudėtyje nėra tų kazeino dalelių, kurios gali sukelti jautrumą pieno baltymams. Šiame piene daug kalcio ir fosforo druskų, vitaminų B1, B2, C, A, D bei penkis kartus daugiau kobalto, kuris yra vitamino B12 sudėtyje ir svarbus kraujodarai, folio rūgšties, Omega-3 rūgščių, tad jis rekomenduojamas vaikams, sergantiems rachitu, distrofija, bei sveikimo po sunkių ligų laikotarpiu. Ožkų piene penkis kartus mažiau cholesterolio, nei karvių piene. IĮ “Vysūreta” siūlo vartoti firmos pagamintą pasterizuotą ožkų pieną, kuris parduodamas sufasuotas į 0,5 l talpos buteliukus.
Atsakyti
Gal galite patarti ax.gif Ar gerai skiedžiu: 100 ml" klijukų" ir 50 ml ožkos pienelio g.gif Klausiu , nes mano žmogiukas(3mėn.) valgo kas 2,5 - 3 val. po 150ml.Gal jam nesotu blink.gif
Atsakyti
mano lelkui nuo visu prekyboje misinuku pucia pilvuka jau doh.gif doh.gif doh.gif ,pabandysiu ozke pirkt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o94mama @ 2009 02 01, 16:54)
Gal galite patarti ax.gif Ar gerai skiedžiu: 100 ml" klijukų" ir 50 ml ožkos pienelio g.gif Klausiu , nes mano žmogiukas(3mėn.) valgo kas 2,5 - 3 val. po 150ml.Gal jam nesotu  blink.gif

Viskas gerai 4u.gif Zinokit, savo treciam misinuka duodavau kas dvi valandas ax.gif Nesotu jam buvo istraukti po tris. Paskui augo, isivede kitas maistas-ir istempiam dabar jau net iki keturiu valandu. Zodziu, ar klijukas, ar misinukas-duokit bet kada ir bet kiek 4u.gif Juk ir jus pati, ziurekit, kartais norit valgyti kas valanda, o kartais puse dienos istempiat mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidejuosiu verysad.gif Mano mažius labai skaniai gėrė " klijukus" ir su pilveliu buvo puiku ir nebeatpylinėjo, bet vat pabėrė žandukus doh.gif Vieną kartą būna nieko, o kitą žandukai gerokai parausta.Kūnelio odytė švarut švarutėlė.Tai , ką dabar daryti? blush2.gif Įtariu, kad su tokia mityba viskas baigta g.gif Turbūt jau reikia lėkt pirkti mišinuko HA1.Bet keista, kad valgant paprastus mišinukus (bandėm HIPP ir NAN) žandukai neraudonavo.Tai kas čia dabar ?doh.gif
Atsakyti