QUOTE(Isila @ 2006 07 31, 06:24)
čia pasiskaičius ir išsigąsti galima
man, tiesą sakant, net nekilo mintis klijukus virti. Nuėjau į parduotuvę ir nupirkau tą mišinuką. Niu nieko - neklykė vaikas iš skausmo. Pilvelį pūtė, bet praėjo
visu 100% visiem kudikiam iki 3men problemos su pilveliais neziurint ka valgo...
QUOTE(Borderline @ 2006 08 08, 20:02)
kazkokia tundra...nemanau kad visa kudikyste virsit klijukus. uzsiknisit. laiko vaikui neuzteks...absurdas visiskas, kai parduotuves pilnos ivairiu kokybisku misiniu specialiai kudikiams. skaitykit etiketes, o ne bijokit "tos chemijos". suprasciau dar is ubagystes. bet sitokiu nesamoniu siais laikais prisigalvot...keista.
laikas eina i prieki, kaip ir produktai su laiku tobuleja o ne eina atgal... ir nemanau , kad reikia apie misinius ar klijus spresti pagal vienetinius pavyzdzius... visi vaikai skirtingi-kas tinka vieniems gali apsoliuciai netikti kitiems
QUOTE(sleeta @ 2006 08 09, 07:04)
kadangi ne visi isgali pirkti "super gerus"misinelius.kas is to,kad mes isleidom kruvas pinigu tiems ale"brangiems ir geriems"(aceit),patys sedejom neede ir nieko gero is to neisejo.Dukra fontanais nuo bet kokio misinio vare,nes isgirtasis APTAMIL"as nepadejo,o va klijukai tai super-nei atpilineja,nei ka blogo jai daro
O klijuku virimas tikrai neuzima paros laiko,15 min maksimum ir jusu vaikiukas,sotus ir patenkintas
vadinas tau tiko klijukai..pvz mano vaikas niekada nera vemes nuo misinio ,niu nebent persivalgo
QUOTE(nebijau @ 2006 08 09, 07:31)
Kiekvieno teise rinktis
O tu klijuku nereikia nuvertinti-juose vitaminu, mikroelementu yra daugiau nei vitaminizuotuose misinukuose. Is kur zinau-dirbu su naturalia produkcija, ir vazinejant po pasauli teko apsilankyti isgirtose misinuku gamyklose
Pirma vaika maitinau klijukais, antra-misinukais, jei bus trecias-po visu misinuku gamybos apziuru-vel grisiu prie maitinimo klijukais.
juokdare tu esi tik tiek as tau pasakysiu !!! apsilankius mesos fabrike gal irgi nustosi mesa valgyt???? nemanau... ir visu antra,kad net nebuvai ten kur misinukus gamina tvirtini kazkoki fakta ...
QUOTE(sleeta @ 2006 08 11, 05:10)
kas is to,kad mano mergicka pavalgydavo tu misinuku?ka ten pavalgydavo,jinai tik atsigerdavo ir po 10 min vel valgyt noredavo
o be to,ziauriai atpilinejo
dar vienas apsurdas ... nors nerasytum tokiu nesamoniu... tu esi iosirtikinus,kad nuo misinuko atpilinejo??
QUOTE(Laumiux @ 2006 08 11, 10:47)
Ir ne tik adminai. Visi, kas klijukus vadina seniena ir liepia pirkti mišinukus. Juk klijukais žmonės savo vaikus maitino jau nuo senovės. Ir užaugino. O čia prieš keletą metų atsirado kažkokia chemija, ir staiga patapo geresnė už normalų, natūralų maistą?
Sandraq, ačiū, kad esi ir kad išsakai savo nuomonę
tame ir esme,kad senoveje taip budavo...jug laikas eina i prieki,atsirado paprastesniu ir nemaziau maistingu ir vertingu pakaitalu!!! tu jug nevazineji vezimu kinkytu arkliais nes ismetamos auto dujos kenkia ir tersia ora...
QUOTE(Prula @ 2006 08 12, 07:04)
Į didelius ginčus aš čia nesivelsiu, palaikau tą pusę už naturalumą ...
dabar taip pagalvoaju, kelinta mama atšaldo vandenį iki 50 laipsnių prieš ruošiant mišinuką gal su termometrų dar pamatuoja
o va kiek pasidaro karštą mišinuką prieš einant į lauką, kad turėtų kuo maitinti, arba prieš naktį ... na ir kur tada tas C vitaminas
siaip jei atidziai skaitei instrukcijas ant misinio dezes - uzvirinta vandeni palikti nusistoveti bent pusei valandos!!! verdanciu vandeniu misiniu niekas nemaiso
QUOTE(jovitah @ 2006 09 02, 10:41)
ABSURDAS,CIA TIK IS BIEDNUMO TAIS KLIJUJAIS GALIMA MAITINTI,O KAD SVORIS NEAUGA TAI NETIESA MANO MERGYTE NUO GTIMIMO MAITINTA DABAR SVERIA 8,5KG
maniskis irgi svori priaugineja tolka tak
7sav 6kg68gr svere !!! o valgom misinukus ...
taip,kad cia diskusija be galo...
is kurios as nusprendziau isvirti klijuka maziukui nakciai ,kad geriau miegotusi .. kuri maisysiu ne su pienu o su misinuku
[/url]