Įkraunama...
Įkraunama...

Kas bandėt leliukus maitint "klijukais"?

mes išbandėm keletą mišinukų, bet nė vieno mažylis schmoll.gif , močiutė pamokė virt klijukus tai jam labai patinka, darbo daugiau bet manau skanu ir sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos nuo 4men turiu jau mazai savo pieno iki 5men mazai duodavau klijuku dabar vis daugiau...bet tuo labaiu kad jau pradejau duot dazoves ir ten yra vitaminu hipp tyreles ir t.t. ir dar gauna is manes siek tiek mamos pieno tad vitaminu yra...as uz klijukus nors ir sako kad ten vitaminai misinukuose ir t.t.bet man liks chemija aisq nesakau kad neduosiu visai gal ir duosiu bet dabar ne...
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 11 15, 13:38)
Cia turbut kiekvienam skirtingai del maisto.Maniskis tai labai privalgo,bet beda,skiesdavau riebiu pienu,tai mus po men pradejo bert,daba pradesiu liesu pienuku skiest,gal susitvarkys g.gif Norejau skiest hip misiniu,bet gyd nepritare,tipo su misinukais nieko negalima maisyt g.gif

Manau kiek zmoniu tiek nuomoniu. Mes tai kiekviena ryta ir vakara geriam aviziniu dribsniu klijukus maisytus su Hipp2 misinuku, nes taip gydytoja patare. Pas mus viduriukai labai kieteja, nors valgom jau ir kosytes ir tyreles visokias.
Ir kai darzoviene valgom tai visada su misinuku sumaisome kitaip nelabai jie skaniai valgo bent taip atrodo.
Atsakyti
paskaiciau ir jokio kito komentaro nesugalvoju, kaip hihihi.gif Tai gal persikeliam visi i olas, juk musu propropro... taip augo. Kaskim mesa po zeme ir dziovinta grauzkim mirksiukas.gif Misinukas ir klijukai - diena ir naktis. Tik reikia tinkama misinuka pasirinkt 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, o man pavyzdziui yra visiskai DZIN ar mama vaikuti maitina klijuku ar adaptuotu misiniu ir nesiruosiu nei biednomis isvadinti nei akmens amziaus tundromis , man atrodo, kad tai yra kiekvienos mamos pasirinkimas ir kodel gi as tureciau prasivardziuoti ir grusti savo nuomone, ...
Taip, kad mamytes, darykit kaip jums atrodo geriau ir SEKMES DIDELIAUSIOS 4u.gif
Atsakyti
Na va, iš pradžių atidavėme duoklę mišinukams (daug jų "išragavome") -kažkaip nesinorėjo su medikais pyktis. Dabar jau 1,5 mėnesio kaip valgome klijukus. Tiesa, juos pamažu keičiame manų ar avižų košele...
Atsakyti
Nesuprantu,kodel duodat tuos klijukus...Juk tam nuovire nera jokiu reikalingu medziagu kudikiui...O anksciau virdavo,nes nebuvo ka duoti...
Atsakyti
Nesuprantu,kodel duodat tuos klijukus...Juk tam nuovire nera jokiu reikalingu medziagu kudikiui...O anksciau virdavo,nes nebuvo ka duoti...
Noreciau paklausti kiek dar zadate gincytis???
Kiekviena mama mazylius augina taip,kaip jai atrodo geriausia. bigsmile.gif
Beja as asmeniskai manau,kad pirktiniais maisteliais maitina tos,kurios pacios megsta pusfabrikacius,ir greita ir patogu.O greitas maistas-nieko gero.
Ydomu kodel namie gamintas maistas yra labiau vertinamas,jei tuose"nuovirose nera jokiu reikalingu medziagu"? biggrin.gif
Mano mergytei 3,5 men.Stengiuosi klijukus virti,nors daznai juos maisau su pirktiniais misinukais,ne su pienu. 4u.gif Ir tiesa sakant tikrai daug patogiau su pirktais maisteliais,kam virti,trinti,kosti-kai nusuki dangteli ir gali maitinti.Mamoms lieka daugiau laiko nete pasedeti,pasigincyti,ir kitas uzgaulioti. lotuliukas.gif
Ir tikrai pritariu toms is olu islindusioms mamoms,kurios stengiasi del savo mazyliu,ir netingi jiems gaminti. thumbup.gif Gi ne svetimus augina.
Ir tikrai manau,kad ne visos taip galvoja- "anksciau virdavo,nes nebuvo ka duoti... " arba "taupo vaiko saskaita" unsure.gif
Sakyciau tos,kurios maitina pirktiniu maistu ir taupo.....LAIKA.....vaiko saskaita.
Juk malonu krapstytis virtuvej (su vaiku pasonej)ir galvoti,kad MANO VAIKAS VALGYS,PACIOS GAMINTA MAISTA,o ne pirkta sintetika..... thumbup.gif
Sekmes visoms gaminancioms!!! IR SKANAUS JUSU LELIAMS !!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tiek misinukas tiek klijukai turi savu pliusu/minusu.
as vyriausia ant klijuku auginau (nuo 4 men pati nebemaitinau)- sveikas drutas buvo, antraji kai baigiau pati maitint misinuko daviau - irgi sveikas drutas, mazyli iki siol maitinu pati; jei baigsiu anksciau nei noreciau tai buciau linkus prie klijuko, bet manau sutingesiu ir pasirasysiu misinukui blush2.gif
o naturalus produktas yra naturalus ir su subalansuota chemija jo lygint net negalima (isskyrus tuos atvejus kai vaikas alergiskas karves/ozkos pienui).
Mes su mazium dabar Hipp slyvu tyrele pradejom valgyt-kad viduriukai pralaisvetu truputi, o mum eme ir visai"uzrauke", gal savaite nesupratau kame reikalas, o po to Hipp tyreles sudeti paskaiciau: 50%slyvu, o po to -ryziu krakmolas ir t.t tai kur ten uzpakaliuko neuzrauks doh.gif stai jums ir vokiska kokybe blink.gif
ale, esam ta karta kuri patingi virtuvej terlintis ir renkames lengvesni kelia lotuliukas.gif Anot reklamos, nes mes to vertos! lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,cia paskaiciau tokiu nuomoniu,kad net plaukai pasisiausia.Kokios jus motinos,kad norit jog vaikui butu tik geriau ir kuo maziau chemijos.Juk jeigu misinuko galiojimo laikas trunka visus metus tai ko i ji prideta?As pati isbandziau su savo mazaja 3 rusis misinuko ir to pakako,kad pradeciau virti klijukus,Dabar mano mazoji kuo puikiausiai auga,sveika,stipri ir tpfu tpfu tpfu neserga.Taip,kad nemanau,jog juose nera vitaminu ir t.t.
Atsakyti
aš savo du vyresnėlius maitinau klijukais, užaugo graži panelė ir dailus vaikinukas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o mažėlę maitinam mišinuku, pabandėm ir tiko, tai ir nekeitėm smile.gif smile.gif
manau čia kiekvienos mamos apsisprendimas biggrin.gif biggrin.gif ir nereikia kategoriškai įrodinėti savo tiesos bei užgaulioti kitaip mąstančių mamų biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Pries ka nors renkantis manau labai svarbu issiaiskinti abi medalio puses. Maniskiam 6 men .Maitinu savo pienu. Jeigu keisiu, tai manau i misinelius. Bet cia tik mano apsirinkimas. nieko neagituoju ir neerzinu. Tik mamytes, jeigu jau verdat klijuku pirkite TIK ekologiskas kruopas. O del ryziu klijuko paieskokite daugiau informacijos. Rasant disertacija buvau radus straipsni apie ryziu nuoviru, klijuku pavojinguma sveikatai. g.gif Jei tik surasiu butinai-imesiu. smile.gif
Atsakyti