Įkraunama...
Įkraunama...

Kas bandėt leliukus maitint "klijukais"?

QUOTE(Borderline @ 2006 08 15, 00:12)
O ka darysit kelionej, ar taip ir sedesit virtuvej? manau maitinancios klijukais nelabai sau gali ka leisti kur iseit su vaiku.

kodel taip galvoji,jau kaip minejau klijuku virimas uzima maksimum 15-20 min,pasidarei ir ramu,o manau buteliukai tam ir yra kad juos su savim galetum nesiot ir vaikiuka pamaitint kada jam norisi.mes tai darom be jokiu problemu ir tikrai nesedziu virtuveje nuo ryto iki ryto tongue.gif
Atsakyti
Taigi buteliuke ilgai nesiojant genda...O jei karsciai? O jei tik po 3 val. valgyt uzsinori? Toki pastovejusi salta ir duodi?
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2006 08 15, 12:14)
Taigi buteliuke ilgai nesiojant genda...O jei karsciai? O jei tik po 3 val. valgyt uzsinori? Toki pastovejusi salta ir duodi?

siais laikais yra specialus prietaisiukai,kuriuose maistelis islieka siltas ilga laika,taip kad nereikia cia ant musu "varyti",kad mes nemokam rupintis savo vaikais.Tu augini kaip tau patinka ir tinka,o mes dalinames patirtim tos,kurios masto kitaip nei tu.
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2006 08 15, 12:14)

As esu visada uz progresa ir patoguma-jei reikia kur isvykti, i svecius pvz, ar i gamta, ar siaip i lauka-isvykdama laika derinu su paskutiniu pamaitinimu, o siaip turejau pokuti misinuko, kad reikalui esant staigiai sutaisiau ir jokiu problemu is to nedariau, vaikas nemire nuo to keliu kartu gaunamo misinuko, nepariebejo irgi lotuliukas.gif Lygiai taip pat su tirpiom koselem, maitinau naturaliom kruopinem, o jei reikia kur isvykti, maisydavau tas sintetines. Taip kad motinysteje pavargau ne nuo naturalaus maisto gaminimo, bet nuo bemiegiu naktu, kurios tesesi iki dvieju metu doh.gif Bet cia su maitinimu nieko bendro, tai susije su vaiko nervine sistema 4u.gif
Del kruopu maisymo-saukstas kruopu-bet kokiu, ryziu, grikiu, avizu, mieziu-stikline vandens, kol suverda, beveik lieka tik 100 gr klijaus lotuliukas.gif Tai virdavau trys saukstai kruopu, trys vandes stiklines-tai pakakdavo kokiem dviem-trim kartams. Juk vaikas auga-auga ir jo maisto kiekis. 4u.gif
Atsakyti
Na man cia, kaip kokioje sektoje, Tai kodel gydytojai nemaitina kudikiu ligonineje, ar kudikiu namuose klijukais g.gif . Juk butu zymiai PIGIAU. Kazkoks apsurdas.
Nieko nenoriu izeist, cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ema @ 2006 08 22, 21:51)
Na man cia, kaip kokioje sektoje, Tai kodel gydytojai nemaitina kudikiu ligonineje, ar kudikiu namuose klijukais g.gif . Juk butu zymiai PIGIAU. Kazkoks apsurdas.
Nieko nenoriu izeist, cia tik mano nuomone  4u.gif

absurdas absurdui nelygus...man pvz atrodo absurdiska,kad daktarai prisiskaite visokiu naujoviu taiko jas musu vaikams,kai as pati pvz uzaugau ant tu klijuku ir ozkos pieno(tai buvo pries 22 metus),tie patys daktarai manau kad ne vienas ant ju uzaugo,nes dar pries tiek metu tikrai nebuvo tokiu dalyku kaip jusu isgirieji "modernus"misinukai,nuo kuriu mano mergyte atpilineja ir nepriaugineja svorio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ema @ 2006 08 22, 21:51)
Nieko nenoriu izeist, cia tik mano nuomone  4u.gif

Jokia cia sekta 4u.gif Ligoninej klijuku neverda del didesnes zarnyno infekcijos rizikos, neitu apskaiciuoti, kiek reiketu ir kokiam kiekiui vaiku virti tu klijuku, o isvirtu vis tik nenaudosi pora dienu, o misinukus paruosia greit-miltelius supurte su vandeniu ir vualia 4u.gif Kiek isgere-tiek isgere, virejom nereikia galvos sukti del kudikiu. Bet tie misinukai buna patys pigiausi ir prasciausi verysad.gif
Nors prisimenu laikus, kai sesuo buvo maza, pries 25 metus mama liepdavo man begti i parduotuve, ten "ismesdavo" misinuku buteliukuose, t.y. su pienu paruosti klijukai, nors ir sausi vaiku misinukai 'Malys" lentynose laisvai budavo, bet nesizavejo nei mamos jais, nei daktarai patare schmoll.gif Musdavomes su bobomis del tu paruostu klijuku, paskui namie tik pasildydavom po tekanciu karstu vandeniu(skaitikliu nebuvo, mikrobangiu irgi lotuliukas.gif ) ir seseri maitindavom. Taip pat ir virtu kosyciu indeliuose budavo, pati sulapnodavau grikiu kosytes, jei sesuo nevalgydavo biggrin.gif Ar tai talonai budavo kruopom ar tai kas panasaus, bet prisiminimas is tu laiku toks g.gif
Atsakyti
kas tie klyjukai??? ash kadangi ne lietuvoj, tai nezinau apie ka chia shnekat:D gal iir pas mus ju yra, bet speju kitas pavadinimas:) del to bandau atspet apie ka shnekat, bet nepavyxta man kazkodel
Papildyta:
dar klausimas:D jauchiu durna chia pasirodysiu, bet ka daryt biggrin.gif tai kox skirtumas tarp klyjuku ir mshinuku? kas jie tokie yra??? kasnors aishkai man paaishkinkit:D
Atsakyti
QUOTE(dvyne2 @ 2006 08 26, 06:12)
kas tie klyjukai??? ash kadangi ne lietuvoj, tai nezinau apie ka chia shnekat:D gal iir pas mus ju yra, bet speju kitas pavadinimas:) del to bandau atspet apie ka shnekat, bet nepavyxta man kazkodel
Papildyta:
dar klausimas:D jauchiu durna chia pasirodysiu, bet ka daryt biggrin.gif tai kox skirtumas tarp klyjuku ir mshinuku? kas jie tokie yra??? kasnors aishkai man paaishkinkit:D

Sveikute klijukai tai kruopyciu nuoviras kuri paskui sumaiso su pieniuku ir duoda vaikiukui valgyti biggrin.gif cia toms kurios PRIES misinukus arba toms kuriu vaikiukai nuo misinuko labai atpilineja.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo modestasta: 26 rugpjūčio 2006 - 06:34
Nuo mišinukų atpylinėja? O nuo MP - atseit ne? Baikit juokus. Problema gali kūdikio žarnyne arba dėl to, kad persivalgo, arba dėl to, kad neatsirūgsta, dar dėl to, kad trūksta bakterijų žarnyne, gali būti užslėpta alergijos forma...........
Iš pradžių išsiaiškinti reiktų, kokia atpylinėjimo priežastis...
Siaubas. Keisti mišinuką į klijukus................
Atsakyti
Kaimas ryzkeleje su tais klijukais schmoll.gif Pati negalejau maitinti krutimi tai dukryte maitinu misinuku nuo gimimo ir nieko sveika ,druta,nei pilvuko problemu neturejom.Osu tais klijukais virk terliokis,o be to kiek zinau i ta kruoou nuovira reikia pieno pilti,o karves baltymai pagrindinis alergizatorius,ir ten jokiu vitaminu nebus.Mano mama taip broli maitino tai tik ispampo visas,o kadangi ten vitaminu nera tai labai gleznas kudikis buvo...Na aisku as nenurodineju kaip mamytem daryti ir ka ringtis.As pati galvojau klijukais maitinti,bet persigalvojau,nenoriu kudikio alinti schmoll.gif Na as visom keturio pries tokius misinius.Okaip nakti maitintumet,negi pastovejusiu,juk misinukas turi buti visada sviezias...
Atsakyti
QUOTE(sleeta @ 2006 08 23, 09:07)
absurdas absurdui nelygus...man pvz atrodo absurdiska,kad daktarai prisiskaite visokiu naujoviu taiko jas musu vaikams,kai as pati pvz uzaugau ant tu klijuku ir ozkos pieno(tai buvo pries 22 metus),tie patys daktarai manau kad ne vienas ant ju uzaugo,nes dar pries tiek metu tikrai nebuvo tokiu dalyku kaip jusu isgirieji "modernus"misinukai,nuo kuriu mano mergyte atpilineja ir nepriaugineja svorio schmoll.gif
ABSURDAS,CIA TIK IS BIEDNUMO TAIS KLIJUJAIS GALIMA MAITINTI,O KAD SVORIS NEAUGA TAI NETIESA MANO MERGYTE NUO GTIMIMO MAITINTA DABAR SVERIA 8,5KG
Atsakyti