QUOTE(ema @ 2006 08 22, 21:51)
Na man cia, kaip kokioje sektoje, Tai kodel gydytojai nemaitina kudikiu ligonineje, ar kudikiu namuose klijukais
. Juk butu zymiai PIGIAU. Kazkoks apsurdas.
Nieko nenoriu izeist, cia tik mano nuomone
Jokia cia sekta
Ligoninej klijuku neverda del didesnes zarnyno infekcijos rizikos, neitu apskaiciuoti, kiek reiketu ir kokiam kiekiui vaiku virti tu klijuku, o isvirtu vis tik nenaudosi pora dienu, o misinukus paruosia greit-miltelius supurte su vandeniu ir vualia
Kiek isgere-tiek isgere, virejom nereikia galvos sukti del kudikiu. Bet tie misinukai buna patys pigiausi ir prasciausi
Nors prisimenu laikus, kai sesuo buvo maza, pries 25 metus mama liepdavo man begti i parduotuve, ten "ismesdavo" misinuku buteliukuose, t.y. su pienu paruosti klijukai, nors ir sausi vaiku misinukai 'Malys" lentynose laisvai budavo, bet nesizavejo nei mamos jais, nei daktarai patare
Musdavomes su bobomis del tu paruostu klijuku, paskui namie tik pasildydavom po tekanciu karstu vandeniu(skaitikliu nebuvo, mikrobangiu irgi
) ir seseri maitindavom. Taip pat ir virtu kosyciu indeliuose budavo, pati sulapnodavau grikiu kosytes, jei sesuo nevalgydavo
Ar tai talonai budavo kruopom ar tai kas panasaus, bet prisiminimas is tu laiku toks