QUOTE(Borderline @ 2006 08 11, 10:08)
1. Sandra, vaikeli, vit C zuva aukstesnej nei 50 laipsniu temperaturoj.
2. Del alergijos zinoma visko buna, bet klijukai PADIDINA jos rizika.
3. As ne apie virima kalbejau, o apie ju laikyma saldytuve (juk verdami visai dienai/parai). Tada greitai dauginasi bakterijos.
4. Na tai kas, kad ekologiskas, uztat nesubalansuotas kudikiui produktas.
5. Nebuvau. O ka tu ten matei? Pasidalink ispudziais.
6. Apie normatyvus perskaiciau knygoje "Kudikio receptu knyga", Arndt, 2000. Papasakok, kuo jie blogi.
Misinukai-tai tiesiog istobulinti klijukai. Anksciau nebuvo kuo maitint ir tai buvo kaip iseitis extra atveju. Todel ir maitino bobutes. Arba svetima piena pirko. Zindyves budavo. Arba ryziu nuovira galima duoti, kudikiui suvidurivus.
Bet siais laikais klijukai kaip pagrindinis kudikio maistas - rizikinga, nepatogu, neapsimoka. Tai yra pinigu taupymas kudikio saskaita.
1. Prasom nevaikinti manes, nes amziumi ir patirimi jus man i jaunesnes seseris tiktumet, jei ne i dukras
3. Jei isvirti klijukai bus laikomi sandariame stiklainyje-jokios rizikos bakteriju dauginimuisi-juk zuvusios 100laipsniu virime nebera kam daugintis
4. Balansavima ir padarome pacios, kai maitiname ne vien klijukais, bet idedame ir tam tikra dali pieno.
5. Is tiesu buvau ne kur pieno misinukai gaminami,i ta skyriu eiti man buvo neidomu, bet kur gaminamos tirpios grudines kosytes. Is to, ka pamaciau susidariau vaizda, kad ir pieno misinuku gamyboje kazkas panasaus. Reiketu daug pasakoti, o as negaliu daryti antireklamos misinuku gamintojams ir SM remejams

-uz tai esu gavusi jau kelis ispejimus

Visada palikim mamoms teise rinktis
6 Tos knygos neskaiciau

Gal ir turetu taip buti, kaip parasyta, bet, deja, taip nera
Tirpi bulviu kose-irgi istobulinta naturali bulviu kose

Ir kokios tos musu bobutes ir mamos budavo kvailos, kad skusdavo bulves, jas virdavo, kosdavo, maigydavo, plikydavo pienu, dedavo sviesto-siaubas, kiek darbo

Aisku, uzplikoma tirpi bulviu kose-tai jau progresas ir palengvinimas musu buiciai

Tik paklauskit, kiek musu ja vartoja? Ir kodel renkasi senaji, bobuciu atgyventa, varianta?

Matyt, progresas mus aplenke...