Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
na labai įdomu su ta Gražina būtų pasibendrauti, tik skaičiau, kad tas centras kur ji dirba, tai nelabai koks schmoll.gif , ar turi ji kokį atsikrą kabinetą? kažkaip nelabai norėtųsi, kad bendroje salėje, kur kažkam atliekamas masažiukas, man lūpytes baksnotų doh.gif

o del tų dilgčiojančių lūpdažių, tai manau kad čia tik toks efektas, toks jausmas,kad paputlėjo lūpos, užsitepus, nes iš tikro tai niekas nepasikeičia, esu išbandžiusi visokiausių lūpdažių, kol nematai savęs veidrodyje, tai jausmas toks lyg lūpos išsipūtusios, kaip pas Maša Rasputiną lotuliukas.gif , bet realiai, tik blizga gražiai ir norisi būti šiek tiek prasižiojus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 03 16, 11:12)
gal galima kontaktu?  4u.gif

radau internete kontaktinius duomenis

Gydomosios kosmetologijos centras, UAB
Jogailos g. 13, LT-01116 Vilnius
Telefonas (5) 2614411
El. paštas gydomosioskosmetikos@post.5ci.lt

gal pabandyti el. laišką parašyti? aš ne iš Vilniaus g.gif , vietinėms lengviau , gali susisiekti, nueiti pažiūrėti, gal nuotraukų turi su rezultatais "po"
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 03 16, 09:42)
gali pasiskambinti,ar nueiti su ja del to pasneketi(sake,kad is visu proceduru,sita megsta labiausiai:) ),ji pati yra pasidarius irgi sau. Be to,pas ja lankosi is vaiva budraityte,ta bureja,tai,manau,gal nedaro blogai kazko ji,jei ir ,,zymesni" zmones lankosi. Darbuojasi 10 metu jau va su lupu putlinimu,sake,tiek praktikos.

aciu uz rekomendacijas, tik gaila dabar ne LT esu, tikuosi nenustos dirbti, grizus gal ir reiks apsilankyti, jei tik bus proga konsultacijai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
oij as ir noreciau lupytes pasistorinti, tiksliau viena tik, ech, taijp reijktu kokios injekcijos biggrin.gif
Atsakyti
As ne kad storinti, bet kad gyvesnes atrodytu,ne nuo dazu,o naturalios// gal kokiu priemoniu zinote? bigsmile.gif
Atsakyti
O nieko negirdejot apie kakoki lupu putlinimo rinkini pamela anderson...pardavineja e.p vietoj 70 dabar 39lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 21, 14:13)
O nieko negirdejot apie kakoki lupu putlinimo rinkini pamela anderson...pardavineja e.p vietoj 70 dabar 39lt rolleyes.gif

Idomu. g.gif Kasi ieina i ta rinkini?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 03 21, 12:13)

turiu, nieko gero biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(stella2007 @ 2009 03 21, 16:37)
Idomu.  g.gif Kasi ieina i ta rinkini?

user posted image
Content:
Step 1: 0.5 fl oz tube
Step 2: 5 g jar
Bonus Offer: (All Skin Types Instant Effect Serum Botanical Extracts "Bark of youth" Day + Night Eyes)

Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 03 22, 01:37)
turiu, nieko gero  biggrin.gif
Papildyta:

user posted image
Content:
Bonus Offer: (All Skin Types Instant Effect Serum Botanical Extracts "Bark of youth" Day + Night Eyes)

Taip ir maniau...aciu,kad padejai sutaupyt thumbup.gif
Atsakyti
u medum ant lupu sedziu ir laukiu putliu lupu lotuliukas.gif blush2.gif oj,as netikiu,kad kremukai ten gali padet,nors ka zinai. blush2.gif g.gif
poavasaris,norisi dailiu lupyciu,siandien eisiu pas kosmetologe del ju,viska pranesiu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2009 03 22, 01:37)
turiu, nieko gero  biggrin.gif
Papildyta:

user posted image
Content:

Ir aš žiopliukė ant šio rinkinuko susigundžiau doh.gif , tik pinigus išmečiau verysad.gif ir viskas. Vakar visa diena nete sedėjau per grožio salonus naršiau bigsmile.gif , skaitinejausi kas kur kaip už kiek, tai ryt varau pas savo kosmetologe pasigražinti ir užklausiu jos nuomonės apie lupyčiu padidinima, gal kanors rekomenduos ax.gif . Man pagrindas viršutine lupyte padidinti nes ji jau labai plona.
Atsakyti