Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Taki @ 2014 03 20, 10:39)
Dar patirtis: tariesi del kainos+atlieka procedura+ prikabina makaronu, kad labai labai daug kartu jiems geriau moketi ne kortele, o grynaisiais( man pasirode keista, bet kakzkaip neklausinejau nieko)+ tada kasoje administratore paima pinigus ir apsimeta ,kad skubiai kazkas ja mobiliu iskviecia, kalba , plepa ir iseina....lieki viena, nei gydytojo, nei admines...nei jokio dokumento, nei kasos cekio.
Pastovejau netrumpai ir kakzkaip pasimetusi isejau...Viskas gerai, jei norite grynu ir be dokumentu, tai gal tada ir kaina turetu buti kita , o ne i viena kisene pagal oficialu kainininka?
Kita diena parasiau daktarui, jog per daug ispusta viena lupa, jog negavau jokio dokumento...tai nesiteike net atsakyti. Nors pries procedura susirasinejom e-m. doh.gif
Tiesiog nepatiko tokia metodika, lyg butum kvaila ir tik nesk pinigus, jei nori durnele grazintis. doh.gif

O kur jums čia taip nepasisekė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2014 03 20, 11:39)

Kita diena parasiau daktarui, jog per daug ispusta viena lupa, jog negavau jokio dokumento...tai nesiteike net atsakyti. Nors pries procedura susirasinejom e-m. doh.gif
Tiesiog nepatiko tokia metodika, lyg butum kvaila ir tik nesk pinigus, jei nori durnele grazintis. doh.gif

man ir viena puse siekt tiek labiau ispusta, ir virsutine lupa siek tiek nepropircinga, bandem taisyti, atrode geriau, bet po o ziuriu gumulikais isejo, ech bandysiu laukti kol praeis...
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2014 03 17, 10:14)
tai kaip suprantu is karto darant didinima matosi rezultatas?  bigsmile.gif 
Maslauksa sdirba kaune ar vilniuje?  g.gif

Kaune dariausi Grozio chirurgijoje. Rezultatas matosi is karto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 03 20, 11:56)
O kur jums čia taip nepasisekė? unsure.gif

negaliu sakyti, jog labai nepasiseke, tik reikia mokytis is tokiu atveju blush2.gif
Kadangi viskas kainavo 1100, o jokio dokumento negavau, tai, manau, galejo bent 200 nuolaida padaryti schmoll.gif
O virsutine lupa reikejo siek tiek paputlinti, kontura atstatyti, nes ji pas mane siauresne nei apatine.
Gavosi kita diena ryskiai storesne, nei apatine...na ,kaip pas anciuka doh.gif
Gerus metus vis turejau nepamirsti papusti apatine lupa, kad susivienodintu:) doh.gif lotuliukas.gif
Galejau kelti triuksma, bet visgi cia veidas- kai "paremontuotu-pataisytu", tai kaip paskui eiti i darba ir t.t. smile.gif
Pratylejau....kur visa tai ivyko?
Kalbates apie tai dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2014 03 20, 13:51)
negaliu sakyti, jog labai nepasiseke, tik reikia mokytis is tokiu atveju  blush2.gif
Kadangi viskas kainavo 1100, o jokio dokumento negavau, tai, manau, galejo bent 200 nuolaida padaryti schmoll.gif
O virsutine lupa reikejo siek tiek paputlinti, kontura atstatyti, nes ji pas mane siauresne nei apatine.
Gavosi kita diena ryskiai storesne, nei apatine...na ,kaip pas anciuka doh.gif
Gerus metus vis turejau nepamirsti papusti apatine lupa, kad susivienodintu:) doh.gif  lotuliukas.gif
Galejau kelti triuksma, bet visgi cia veidas- kai "paremontuotu-pataisytu", tai kaip paskui eiti i darba ir t.t. smile.gif
Pratylejau....kur visa tai ivyko?
Kalbates apie tai dabar  ax.gif

Viską kaip ir suprantu, nu bet kaina blink.gif
Man po vieno papildymo buvo biškiuką antulio lūpa, bet vien dėl to, kad ne Grožio pasaulyje dariau, o kitur. Tai pati kalta. Bet ir mokėjau trečdalį jūsų sumokėtų pinigų, tai neturiu ko ir skųstis. Daugiau jau neberizikuoju schmoll.gif Bet 1100 lt, čia jau daug labai blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 03 20, 15:48)
Viską kaip ir suprantu, nu bet kaina  blink.gif
Man po vieno papildymo buvo biškiuką antulio lūpa, bet vien dėl to, kad ne Grožio pasaulyje dariau, o kitur. Tai pati kalta. Bet ir mokėjau trečdalį jūsų sumokėtų pinigų, tai neturiu ko ir skųstis. Daugiau jau neberizikuoju schmoll.gif Bet 1100 lt, čia jau daug labai blink.gif  4u.gif

Oi, pasitaisau: virsutines lupos konturas+ nosies-burnos rauksliu pildymas.
Kaina normali manau, tik , jei be dokumentu, tai ir nuolaida turi buti mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, kaip pasiskaitau tokias istorijas tai kazkaip ir baisu pasidare g.gif o jeigu sugadins? kaip gyvent tada? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 20 kovo 2014 - 16:22
QUOTE(gintare0820 @ 2014 03 20, 17:22)
oi, kaip pasiskaitau tokias istorijas tai kazkaip ir baisu pasidare  g.gif  o jeigu sugadins? kaip gyvent tada?  g.gif

Na, nesugadins taip,kad negali gyventi:0
O siaip po 6 men lupa pamazejo
Kokius 1,5 metu dar putlumas laikesi ganetinas

Jaunatves namuose kazkuria gydytoja vilniete moterys gyre:)
Atsakyti
Ech,mergaitės,jokiu būdu nerizikuokite darytis ''kur pigiau''. Pati jau gan seniai darausi šią procedūrą ir esu bandžiusi sutaupyti..Patikėkit,neverta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2014 03 22, 10:52)
Ech,mergaitės,jokiu būdu nerizikuokite darytis ''kur pigiau''. Pati jau gan seniai darausi šią procedūrą ir esu bandžiusi sutaupyti..Patikėkit,neverta  doh.gif

o kur darotes? rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau aš prieš naujus metus Vitcaus klinikoje tai leidausi i virsutine lupyte, nes dariausi injekcijas i kitas veido vietas ir buvo like svirkste dar hialurono tai suleido i lupyte, viskas buvo padaryta super, bet man tai vis atrode kad ta lupyte virsutine tokia kaip anciukas, nors kitiems atrode kad viskas tvarkoje, o va vakar nuejau susileisti hialurona i paakius tai ta pati gydytoja sako liks dar hialurono tai susvirksime i apatine nes ji irgi mate kad truputi proporcijos skiresi, tai zinokit dabar viskas super, siandien labiausiai bijojau kad paakiai nebutu kaip su melynemis, bet labai gerai atliko savo darba, superine gydytoja. Didelis aciū jai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NEKE: 19 balandžio 2014 - 07:02
QUOTE(NEKE @ 2014 04 19, 06:52)
Sveikos, buvau aš prieš naujus metus Vitcaus klinikoje tai leidausi i virsutine lupyte, nes dariausi injekcijas i kitas veido vietas ir buvo like svirkste dar hialurono tai suleido i lupyte, viskas buvo padaryta super, bet man tai vis atrode kad ta lupyte virsutine tokia kaip anciukas, nors kitiems atrode kad viskas tvarkoje, o  va vakar nuejau susileisti hialurona i paakius tai ta pati gydytoja sako liks dar hialurono tai susvirksime i apatine nes ji irgi mate kad truputi proporcijos skiresi, tai zinokit dabar viskas super, siandien labiausiai bijojau kad paakiai nebutu kaip su melynemis, bet labai gerai atliko savo darba, superine gydytoja. Didelis aciū jai.

Smagu girdet thumbup.gif o kokios kainos ju klinikoje?
Atsakyti