Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 02 19, 13:15)
Merginos, o Jūs tik hialurona leidžiatės?
aš prisiskaičiau apie tai, kad galima leisti į lūpas savo paties riebalus, išsilaiko žymiai ilgiau (berods iki 5m?  g.gif  ), pačiam organizmui geriau, ale tik kaina 3 kart didesnė...

A darėtės kuri taip?

Mano drauge daresi Kaune, pas gan zinoma chirurga. Nesakau, kad padare blogai, bet rezultatas menkas. Gyvai ziurint gal kazka ir imanoma iziureti, bet is nuotrauku tikrai ne. Ji pati sake, kad daugiau nedarytu- ne tiek del rezultato ar kainos, bet del ilgo, skausmingo ir nepatogaus pooperacinio laikotarpio.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 02 19, 14:40)
Mano drauge daresi Kaune, pas gan zinoma chirurga. Nesakau, kad padare blogai, bet rezultatas menkas. Gyvai ziurint gal kazka ir imanoma iziureti, bet is nuotrauku tikrai ne. Ji pati sake, kad daugiau nedarytu- ne tiek del rezultato ar kainos, bet del ilgo, skausmingo ir nepatogaus pooperacinio laikotarpio.

o koks tas pooperacinis laikotaris? kaip supratau tuos riebalus kaip ir hialurona, su svirkstu suleidzia. Tai kas ten gyja taip ilgai?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 02 20, 16:45)
o koks tas pooperacinis laikotaris? kaip supratau tuos riebalus kaip ir hialurona, su svirkstu suleidzia. Tai kas ten gyja taip ilgai?

na ir as nemanau kad cia lengva procedura. Cia siek tiek daugiau apie tai parasyta http://www.groziochi...u-persodinimas/
ir kiek skaicius komentaru is uzsienio puslapio, tai didelio ispudzio nesudaro smile.gif
Atsakyti
Mastau, pradziai su hialuronu lupytes papust, o jei patiks, tuomet jau su riebalais.
Tuopaciu gal pavyktu ir pykcio rauksle uzpildyt.
Patarkit, kas Klaipedoje gerai ir nebrangiai lupas storina?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 02 20, 23:31)
Mastau, pradziai su hialuronu lupytes papust, o jei patiks, tuomet jau su riebalais.
Tuopaciu gal pavyktu ir pykcio rauksle uzpildyt.
Patarkit, kas Klaipedoje gerai ir nebrangiai lupas storina?

man rodos efektas bus skirtingas..su haliuronu zymiai reiskingiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 02 20, 16:45)

Mėlynės, tinimas, sunkiai gali kramtyti, skausmai. Negalima rūkyti. Griežtai. Na žodžiu turit tai daryti per atostogas arba specialiai imti atostogas. Jeigu pirma darysitės su hialuronu, o paskui su riebaliukais tai rezultatas nuvils. Su hialuronu galima labiau laviruoti, pabrėžti kontūrą ar pačių lūpyčių putlumą. Su riebalais mano akimis tos lūpos kaip medinės. Aš įsivaizduoju, kad medžiaga leidžiama į lūpas turi būti minkštesnė.
Atsakyti
O yra išbandžiusių ir vieną ir kitą procedūrą? kad kaip sakant "savo kailiu" bandžius būtų ir palygint galėtų?
Atsakyti
sakykit o Jums i apatine lupa daug leido? leista viena kart 0,55 it antra kart tiek pat,bet beveik viskas i virsutine lupa, i apatine tik kampuciams pakelti, man noris i apatine dar.. kiek Jusuz toki svirstuka mokate? leido restyline
Atsakyti
QUOTE(*Munytė* @ 2014 01 30, 12:07)
Ryt pas ją einu smile.gif bus realių rezultatų smile.gif

Ar galite atsiliepimą parašyti? ar patenkinta esat rezultatu?
Atsakyti
Sakykit, kiek mazdaug trunka pati procedura? Ilgai ten bado ar greit viskas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2014 03 15, 17:26)
Sakykit, kiek mazdaug trunka pati procedura? Ilgai ten bado ar greit viskas?  4u.gif

Man apie 20 minuciu uztruko kazkur.
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2014 03 15, 19:04)
Man apie 20 minuciu uztruko kazkur.

thumbup.gif super, dekui uz greita atsakyma 4u.gif
Atsakyti