Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Aylin @ 2013 12 13, 16:56)
vaizdu i studija biggrin.gif

Dariausi minimuma, bet dabar noretusi daugiau smile.gif
Atsakyti
Va va, taip ir būna su tuo mažu kiekiu, daugumai, manau biggrin.gif Bet nieko, prisileist daugiau visada spėsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2013 12 03, 14:59)
Gal kas bandete pas Zizliauska ar Karaleviciu?

dariau pas zizliauska,labai geras chirurgas
Atsakyti
QUOTE(gabruskinas @ 2013 12 14, 22:55)
Va va, taip ir būna su tuo mažu kiekiu, daugumai, manau biggrin.gif Bet nieko, prisileist daugiau visada spėsit smile.gif

Taip, tiesa smile.gif
Atsakyti
Darysius Siauliuose, pas Zizliauska ar Karaleviciu, gal noretumet kad kartu, man vienas svirktas perdaug, noriu dalinti perpus smile.gif
Atsakyti
Pasidariau papildymą prieš šventes doh.gif
Galvojau tik truputėlis, tai nieko baisaus, kad sutampa su mėnesinėm. Klydau lotuliukas.gif Kur durta- milžiniškos mėlynės doh.gif Turiu dabar gražias lūpas su gal keturiom didelėm mėlynėm ir galvos skausmą, kaip jas užmaskuot Kūčių stalui blush2.gif lotuliukas.gif
O dariausi pirmą kartą naujoje vietoje- pas N.Lapinskienę, Basanavičiaus al.5. Na, maloni moteris be galo smile.gif bet ar daryčiausi antrą kartą.. g.gif Manau, kad kitoje vietoje man nebūtų tokių sutinimų ir mėlynių. Tik mano spėjimas, bet atsiliepimai nėra blogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2013 12 21, 16:21)
Pasidariau papildymą prieš šventes  doh.gif
Galvojau tik truputėlis, tai nieko baisaus, kad sutampa su mėnesinėm. Klydau  lotuliukas.gif  Kur durta- milžiniškos mėlynės doh.gif  Turiu dabar gražias lūpas su gal keturiom didelėm mėlynėm ir galvos skausmą, kaip jas užmaskuot Kūčių stalui  blush2.gif  lotuliukas.gif 
O dariausi pirmą kartą naujoje vietoje- pas N.Lapinskienę, Basanavičiaus al.5. Na, maloni moteris be galo  smile.gif  bet ar daryčiausi antrą kartą..  g.gif  Manau, kad kitoje vietoje man nebūtų tokių sutinimų ir mėlynių. Tik mano spėjimas, bet atsiliepimai nėra blogi  smile.gif

Tamsus ar raaudonas lupdazis uzmaskuos melynes smile.gif As taip dariau smile.gif
Atsakyti
Ačiū, bandysiu kažką ''košės'' konsistencijos pirkti šiandien, nes pirkausi vakar blizgį raudoną gan tirštą, bet neužmaskuoja. schmoll.gif Na, sutiksiu šeimos rate, nieko baisaus, bet kažkaip nekaip pati jaučiuos. Jos tokios nekuklios, per pusę apatinės lūpos doh.gif
Atsakyti
Iš 20 pabandytų blizgių atradau vieną, kuris puikiai maskuoja visus mėlynumus!!! thumbup.gif Jei kam kada bus aktualu, štai šis:

http://www.douglas.l...tte-lip-colour/

Spalvytė ryškiausia raudona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabruskinas @ 2013 12 15, 00:55)

4u.gif
4u.gif pasikeitimas super!
O suleidzia i dantenas nuskausminima? As iki siol dariausi grozio akademijoj, bet suleisdavo tik i apvada apie 0,6 ml; daro su kaniule ar adata?
Kai pagalvoju, kiek mano veide babkiu i ta naturalu grozi ideta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabruskinas @ 2013 12 14, 23:55)

man kosmetologe pasakojo, kad jai teko didint lupas moteriai, kuri jau 10 metu jas didina- vaizdas nekoks ju neuzpildzius, virsutines lupos oda issitampius ir nukarus, jau ner kaip nedidint…
Atsakyti
Gal kasnors turi atsiliepimų apie kosmetologę Kateriną Vilniuje?
kosmetologes.lt ?
Atsakyti