Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(gabruskinas @ 2013 12 06, 20:12)
Iš apačios čia šiek tiek fotkinta juk, tai taip atrodo. Žiūrėkit į aną foto pagrinde, ten kur tiesiai matosi. wink.gif

na jums gyvai aiškiau matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabruskinas @ 2013 12 06, 19:13)
Ačiū  4u.gif ir aš labai labai patenkinta.

Mano labai panasios formos lupos kai pas jus buvo IKI injekcijos, dabar ziuriu-negaliu akiu atitraukti, kaip gi vis del to putlios lupos seksualiai blush2.gif atrodo. Bet, pvz jei noretumete dabar visada palaikyt tokia forma, tai kaip daznai reikia korekcijas daryti? Gal ikeltumete nuotraukyte po pirmos 0,5injekcijos? kazin ar geriau iskart leist visa svirksta ar taip kaip jus daryti... g.gif blyyn kaip uzsimaniau ir as doh.gif
Atsakyti
Reiktų leistis maždaug kas metus, tikslios datos nėra, kiekvienam individualiai tas hialuronas susiskaido smile.gif

user posted image
va foto po pirmos. Tiesą sakant, man iškart atrodė mažoka, tai manau ir Jums taip bus. Geriau iškart didesnį švirkštuką imt smile.gif

p.s. vėl gi foto iš apačios (nesąmonė, bet kitokios dabar nerandu biggrin.gif ), tai viršutinė lūpa gali atrodyt didesnė nei yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabruskinas: 06 gruodžio 2013 - 21:53
QUOTE(gabruskinas @ 2013 12 06, 21:51)
va foto po pirmos. Tiesą sakant, man iškart atrodė mažoka, tai manau ir Jums taip bus. Geriau iškart didesnį švirkštuką imt smile.gif

Aciu mirksiukas.gif
Tai ir po pirmo yra neblogas skirtumas, bet aisku dabartinis rezultatas daug DAUG geresnis. Tobulai atliktas darbas. Sveikinu. 4u.gif O kokia buvo galutine kaina?Kiek kainuotu tas didesnis svirkstukas? blush2.gif

Maciau jusu ankstesne zinute, ar leido i kampucius ,kad lupos butu netokios trumpos?pas mane lygiai tokia pat beda

Atsakyti
Ačiū! Išties, labai labai džiaugiuosi smile.gif

Pirmą kartą mokėjau 650 lt, antrą 600 lt. Bet jei didelį švirkštą imt iš karto tai tikrai bus žeeeenkliai pigiau, tiesa, kiek, nežinau tiksliai. smile.gif

Taip, paprašiau, kad man nuo truputį tolėliau pradėtų leist, tai kilstelėjo tuos kampučius, paplatėjo išties lūpos thumbup.gif
Atsakyti
Gabruskinas, jusu lupos stulbinancios 4u.gif Isivaizduoju kaip pati sau jauciates pasikeitusi. Pas mane irgi 2 svirkstukai yra, pas drauge taip pat... Realiai esu maciusi viena varianta, kam uzteko 1 svirksto ir rezultatas is karto buvo wow. O kur jus daretes?
Atsakyti
QUOTE(gabruskinas @ 2013 12 06, 21:40)
Ačiū! Išties, labai labai džiaugiuosi smile.gif

Pirmą kartą mokėjau 650 lt, antrą 600 lt. Bet jei didelį švirkštą imt iš karto tai tikrai bus žeeeenkliai pigiau, tiesa, kiek, nežinau tiksliai. smile.gif

Taip, paprašiau, kad man nuo truputį tolėliau pradėtų leist, tai kilstelėjo tuos kampučius, paplatėjo išties lūpos  thumbup.gif

Pirmadieni ir as jau bandysiu! Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 12 07, 07:43)
Gabruskinas, jusu lupos stulbinancios 4u.gif Isivaizduoju kaip pati sau jauciates pasikeitusi. Pas mane irgi 2  svirkstukai yra, pas drauge taip pat... Realiai esu maciusi viena varianta, kam uzteko 1 svirksto ir rezultatas is karto buvo wow. O kur jus daretes?

Uoj, žinokit tikrai taip, pati sau jaučiuos kitokia. Atrodo nebuvo čia kažkoks didelis kompleksas labai, bet šitas pasikeitimas tai labai labai džiugina smile.gif

"Jaunatvės namuose" dariausi pas J.Mozūraitienę. Ji ir Vitkaus klinikoj dirba, ten jos pagrindinė vieta, nes "Jaunatvės namuose" tik kartą per savaitę būna smile.gif

Krekž_2_tė, linkiu nesijaudinti ir sulaukti gražaus rezultato:4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabruskinas: 07 gruodžio 2013 - 23:09
QUOTE(gabruskinas @ 2013 12 07, 22:07)
Uoj, žinokit tikrai taip, pati sau jaučiuos kitokia. Atrodo nebuvo čia kažkoks didelis kompleksas labai, bet šitas pasikeitimas tai labai labai džiugina smile.gif

"Jaunatvės namuose" dariausi pas J.Mozūraitienę. Ji ir Vitkaus klinikoj dirba, ten jos pagrindinė vieta, nes "Jaunatvės namuose" tik kartą per savaitę būna smile.gif

Krekž_2_tė, linkiu nesijaudinti ir sulaukti gražaus rezultato:4u:

Ne nesijaudinu as smile.gif nes nosiukas nebepatinka, pradedu depresuot, tai gal lupos bus ''atgaiva'' man smile.gif
Atsakyti
gabruskio lupos - uogos wub.gif
Krekž_2_tė, o ka daret nosiai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 12 08, 08:49)
gabruskio lupos - uogos wub.gif
Krekž_2_tė, o ka daret nosiai? unsure.gif

Korekcija smile.gif na lupos papustos jau, grazu:)
Atsakyti
QUOTE(Krekž_2_tė @ 2013 12 13, 16:49)
na lupos papustos jau, grazu:)

vaizdu i studija biggrin.gif
Atsakyti