Nene, o, buvote pas maniškę gydytoją. Super Aš tai nusprendžiau truputį dar įsileist hialurono, 3 mėn praėjo po pirmos injekcijos, viskas super, ti vis dėlto supratau, kad noriu dar truputį Kaip ir sakė gydytoja - daugumai taip būna...
O norėjau paklaust dar jūsų visų. Mano pačios lūpos gan trumputės, norėjau kažkaip tai vos pataisyt,o tai vyktų jaučiu leidžiant į kampučius truputį daugiau. Ar kas darėsi kažką panašaus, koregavo panašią bėdą?
QUOTE(gabruskinas @ 2013 11 22, 05:03)
Nene, o, buvote pas maniškę gydytoją. Super Aš tai nusprendžiau truputį dar įsileist hialurono, 3 mėn praėjo po pirmos injekcijos, viskas super, ti vis dėlto supratau, kad noriu dar truputį Kaip ir sakė gydytoja - daugumai taip būna...
O norėjau paklaust dar jūsų visų. Mano pačios lūpos gan trumputės, norėjau kažkaip tai vos pataisyt,o tai vyktų jaučiu leidžiant į kampučius truputį daugiau. Ar kas darėsi kažką panašaus, koregavo panašią bėdą?
Taip matyt :)pas tą pačia lankėmės:) labai gera gydytoja:)
QUOTE(Gabriele741 @ 2013 10 28, 14:25)
Help!
Ką galite rekomenduoti Vilniuje, kad profesionaliai darbą atliktų??
Ir kaina iki 1000 įmanoma rasti? Noriu ne per daug, bet kad matytųsi gražus putlumas, kontūras.
Ką galite rekomenduoti Vilniuje, kad profesionaliai darbą atliktų??
Ir kaina iki 1000 įmanoma rasti? Noriu ne per daug, bet kad matytųsi gražus putlumas, kontūras.
Vilniuje vienas is geriausiu, mano manymu, plastikos chirurgas B. Eimaitis, dariausi pas ji prie 1,5 m. Labai patiko rezultatas tik neprisimenu koki hialurona leido, sake jis turetu issilaikyti iki metu, taip ir buvo ir iki siol da yra. Pries tai kosmetologe leido Juvederm ultra, tai bent jau man nesilaike visiskai, kas 2-3 men. reikedavo papildymo. Jei kam aktualu, galiu duoti jo kontaktus.
Gal kas bandete pas Zizliauska ar Karaleviciu?
Nu va, šiandien susileidau į lūpas dar vieną Juvederm Smile mažiuką švirktuką - 0,6 ml berods, tai jau čia antras toks mano lūpose esu patenkinta pasipildžius dar šiek tiek lūpytes
Čia jei kam įdomu tai mano toks galutinis rezultatas, suleista iš viso yra arba 1,1, arba 1,2 ml, nepamenu ar po 0,55 leido ar 0,6
Ačiū ir aš labai labai patenkinta.
Štai čia su raudonu lūpdažiu šiandien buvau, neatsidžiaugiu, nes anksčiau negalėdavau sau jo leist
Štai čia su raudonu lūpdažiu šiandien buvau, neatsidžiaugiu, nes anksčiau negalėdavau sau jo leist
QUOTE(Rupee @ 2013 12 06, 17:57)
WOW!! Tikrai lb lb grazu
Labai graziai ir naturaliai atrodo. As pries tris dienas dariausia nosiuka, ir i palatoj atejo mergyte po implantu i lupa dejosi. Tai dabar ir as uzsimaniau pabandyti susileisti hialiurono , bandysiu kita sav.! As ir svajoju apie raudoa lupdazi, bet tinka tik putliom lupom
QUOTE(Elle_ @ 2013 12 06, 20:16)
gražu, tik dabar su lūpdažiu labiau pasimato, kad viršutinė neproporcingai didesne ir pilnesnė už apatinę lūpą
Iš apačios čia šiek tiek fotkinta juk, tai taip atrodo. Žiūrėkit į aną foto pagrinde, ten kur tiesiai matosi.