Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 05 24, 15:09)
zinau as sita daikciuka, bet pavadinimo taip pat neatsiminsiu blush2.gif as jauciu, kad tas piestukas ir yra dilgciojantis, sudirgina oda ir kraujas greiciau pradeda plusti i ta vieta. toks visu putlinanciu lupdaziu principas+ gerai parinkti blizguciai, spalva... bet kam kam, tik ne Pam tokius dalykus reklamuoti, juk visi zino, kad ji lupas pas chirurga didinasi rolleyes.gif
Papildyta:

alisa_, jis buvo ir yra "moteris" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

O del pam tai taip, tiesa biggrin.gif as asmeniskai nesiskundziu plonom lupom (ant veido aisku lotuliukas.gif ), bet jei jausciau poreiki pasiputlinti, tai jauciu pabandyciau ta daikciuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa_ @ 2007 05 24, 13:13)
ant veido aisku lotuliukas.gif

blush2.gif kitaip ir nepagalvociau lotuliukas.gif ne is paciu pigiausiu daikciuku, kadangi pati labai pustalupe taip pat nenoriu buti parduotuveje praeinu abejingai. be to, tai tik mazo efektyvumo priemone, jei lupytes tikrai siauros ir del to moteris jauciasi nemaloniai, manau tik injekcijos gali duoti norima rezultata. gal ir noreciau pabandyti ta balzama/lupdazi, bet jei tik kas uz dyka duotu, turbut jausciausi pustalupe barbe biggrin.gif tik dar skaiciau, kad ziema, arba jei lupos sudirgintos sio dalykelio nenaudoti, buvo idetos nuotraukos- atsiranda zaizdeles.
Atsakyti
QUOTE(Žm0nytė @ 2007 01 07, 13:04)
Radau šį bei tą:

Injekcijos į lūpas (papildomai matridex - 1ml - 413 Lt). Už injekcijos atlikimą - apie 420Lt, Plius gydytojo konsultacija 80Lt.
tai kiek reikia ml - kad, na gražiai atrodyti... blush2.gif

Iseina kazkur 1200 bet, su Matridex padaro tik kontura lupos jis per metus, per pusantru isnyksta ir vel reik darytis.
Man dare su riebalu persodinimu, bet labai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(pauksciukas @ 2007 05 24, 13:31)
Iseina kazkur 1200 bet, su Matridex padaro tik kontura lupos jis per metus, per pusantru  isnyksta ir vel reik darytis.
Man dare su riebalu persodinimu, bet labai nedaug.

o cia tike pat laiko? o jei tik issitaturuoti konturiuka... kazin ar nebutu panasaus efekto jei lupos tikrai nera siauros... as prisiziurejau tiek nepavykusiu injekciju, kad ir labai brangiose klinikose, kad nzn... man primoketi turetu, kad tam pasiryzciau ax.gif gal nuo santykio su organizmu priklauso, vienu normaliai priima svetimkunius, kitu- kovoja ir tai net geriausiai atlikta darba pavercia katastrofa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 05 24, 15:24)
blush2.gif kitaip ir nepagalvociau lotuliukas.gif ne is paciu pigiausiu daikciuku, kadangi pati labai pustalupe taip pat nenoriu buti parduotuveje praeinu abejingai. be to, tai tik mazo efektyvumo priemone, jei lupytes tikrai siauros ir del to moteris jauciasi nemaloniai, manau tik injekcijos gali duoti norima rezultata. gal ir noreciau pabandyti ta balzama/lupdazi, bet jei tik kas uz dyka duotu, turbut jausciausi pustalupe barbe biggrin.gif tik dar skaiciau, kad ziema, arba jei lupos sudirgintos sio dalykelio nenaudoti, buvo idetos nuotraukos- atsiranda zaizdeles.

Tai kad zinok apie 100 lt kainuoja blush2.gif Pardaveja sake keleta dienu reik naudoti kasdien, o po to karta i pora savaiciu ar pan., tipo, efektas lieka rolleyes.gif del ziemos, tai gali buti, kad tikrai blogai pasidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa_ @ 2007 05 24, 13:48)
Tai kad zinok apie 100 lt kainuoja blush2.gif Pardaveja sake keleta dienu reik naudoti kasdien, o po to karta i pora savaiciu ar pan., tipo, efektas lieka rolleyes.gif  del ziemos, tai gali buti, kad tikrai blogai pasidaro unsure.gif

mano lupos labai daznai jautrios nuo salcio tampa, o jei dar kazkoks daiktas jas dirgina. sako, kad jausmas lyg adatele kas durstytu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 05 24, 15:53)
mano lupos labai daznai jautrios nuo salcio tampa, o jei dar kazkoks daiktas jas dirgina. sako, kad jausmas lyg adatele kas durstytu..  rolleyes.gif

niu, bet tai visa vasara gali kaip Pamela paputus lupytes vaiksciot lotuliukas.gif o ziema vel kaip Kate Blanchett ar Cameron Diaz lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisa_ @ 2007 05 24, 13:56)
niu, bet tai visa vasara gali kaip Pamela paputus lupytes vaiksciot lotuliukas.gif  o ziema vel kaip Kate Blanchett ar Cameron Diaz  lotuliukas.gif

pasiimk adata, padurstyk kontura ir man atrodo pajusi kaip kraujas plusta i audinius lotuliukas.gif tada vien del nemalonaus jausmo lupas isputus vaiksciosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2007 05 24, 14:37)
o cia tike pat laiko? o jei tik issitaturuoti konturiuka... kazin ar nebutu panasaus efekto jei lupos tikrai nera siauros... as prisiziurejau tiek nepavykusiu injekciju, kad ir labai brangiose klinikose, kad nzn... man primoketi turetu, kad tam pasiryzciau ax.gif gal nuo santykio su organizmu priklauso, vienu normaliai priima svetimkunius, kitu- kovoja ir tai net geriausiai atlikta darba pavercia katastrofa... g.gif

As irgi klausiau kas geriau ar ta injekcija ar permanentinis. tai konkretaus atsakymo ir negavau, bet siule kartu su permanentiniu konturo darymu ir dalini tusavima daryt??
Nors graziai tas konturas su injekcija atrodo.
Atsakyti
O as ir taip angelinos jolie lupom apdovanota, jauciu jei susileisciau dar ko tai atrodyciau kaip.. kaip bebenciukas mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexica: 24 gegužės 2007 - 21:17
QUOTE(mazhulinka @ 2007 05 24, 16:00)
pasiimk adata, padurstyk kontura ir man atrodo pajusi kaip kraujas plusta i audinius lotuliukas.gif tada vien del nemalonaus jausmo lupas isputus vaiksciosi ax.gif

kaip anxciau sakiau, plonom lupom nesiskundziu ax.gif o ta priemone gal kas bande ir galetu papasakot, kaip ten yra is tikruju!
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 05 24, 21:16)
O as ir taip angelinos jolie lupom apdovanota, jauciu jei susileisciau dar ko tai atrodyciau kaip.. kaip bebenciukas mastau.gif

Pavydziu tau rolleyes.gif
Atsakyti