Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 10:08)
tai jau prisipazinkite, isbandet kuri nors ar ne ta tauckutes agregata?

Mane irgi labai domina. Turbūt susigundysiu pati jį įsigyti ir išnandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2013 09 26, 10:54)
Turbūt susigundysiu pati jį įsigyti ir išnandyti ax.gif

ir butinai parasyki atsiliepima wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2013 09 26, 10:54)
Mane irgi labai domina. Turbūt susigundysiu pati jį įsigyti ir išnandyti ax.gif

mane jis taip pat labai domina, siaip girdejau , kad tikrai didina, bet reikia kasdieninio naudojimo.
Papildyta:
QUOTE(Ledi @ 2013 07 16, 17:32)
taigi toki aparaciuka tipo pristato lietuvoj kristina tuckute ar kaip ten tas modelis
tik neaisku kaip ten efektas:)

mane tai labai gundo tas labai jau paslaptingas aparaciukas. Girdejau kad istikruju didina.... gal kas bandete!!!! ar zadat bandyti??
Atsakyti
QUOTE(stikliukas @ 2013 09 26, 10:31)
mane jis taip pat labai domina, siaip girdejau , kad tikrai didina, bet reikia kasdieninio naudojimo.
Papildyta:

mane tai labai gundo tas labai jau paslaptingas aparaciukas. Girdejau kad istikruju didina.... gal kas bandete!!!! ar zadat bandyti??

Sveikos paneles! As irgi susidomejus situo aparaciuku bet kad cia toks pats aparaciukas kaip is lip pumping shop! Dbr jis 5e pigesnis ju saite smile.gif Bet taaaaaip noriuuuuuuu pilnu lupyciu smile.gif Aisku cia nevisam gyvenimui rezultatas bet taipogi ir injekcijos tik kazkuriam laikui. SIaip kiek ziurejau youtube irasu tai sitas aparaciukas tikrai veikia : )
https://www.kristina.......ory&path=57

https://www.lipplumpingshop.com/shop/
gal kam pravers smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na man tai nelabai patinka anciuko lupos, nebent jau labai siakingai pasigrazins, nes plonytes lupas turi.
Atsakyti
Nejau dar nieks nebande Tuckutes lupu pustuko?? biggrin.gif Ar jis toks geras kad visos gaili pasidalint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 09 30, 22:26)
Nejau dar nieks nebande Tuckutes lupu pustuko?? biggrin.gif Ar jis toks geras kad visos gaili pasidalint biggrin.gif

Aš esu jį nusipirkusi, bet dar nebandžiau. Nes palikau LT, o dabar esu užsienyje, bet kai grįšiu, sakiau sąžiningai išbandysiu. Pasidarysiu foto prieš ir po. Tada tikrai galėsiu pasidalinti nuomone 4u.gif

Ai, tik galiu pasakyti, kad išbandžiau tą blizgesį, tai labai toks... net nežinau, aštrus? g.gif Šaldantis, kaip pipirų būtų ant lūpų arba kaip aš sakau, druska ant žaizdos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 30 rugsėjo 2013 - 22:20
Pasiskaiciau kazkurios komentara,kad skiede hialurona kosmetologe pries leidziant, tai noriu pasakyti,kad tokie dalykai nesidaro..turi leistis joks neskiestas hialuronas i lupytes.. tik kokiu lupyciu noresite,ar tik putliu ar standziu, priklauso nuo preparato klampumo ir kompanijos. As pati dirbu su Juvederm ir tai yra patys man geriausi uzpildai,kurie islaiko iki metu visada. smile.gif
Atsakyti
Kur kaune galima kokybiskai ir uz prieinama kaina pasidaryti? noriu tik virsutine paputlinti..
Atsakyti
Nusipirkau as is internetines parduotuves lupu vazelina, kuris tipo didina lupas. pasiskaiciau komentarus- tai buvo begalo be krasto isgirtas. susigundziau. nusiprikau, issitepiau- pradejo perstet ir badyt lupas. galvoju, va va vyksta kazkas biggrin.gif pabade paperstejo10-15 min ir nulis efekto lotuliukas.gif as bandydama meluot pati sau, lyg ir izvelgiau padidejima, bet MB nemate visiskai lotuliukas.gif
Atsakyti
gintare0820, kas gamintojas?
Atsakyti
Sveikos, rasiau HA temoje, bet nesulaukiu atsakymo, tai pasikartosiu ir cia.

Ar normalu cia, kad po HA injekciju i virsutine lupa jauciu joje HA sankaupas, tokius kaip "karoliukus, zirniukus" unsure.gif Injekcijas atliko plastikos chirurgas.
Praejo jau 5 dienos. Konturas padarytas graziai, vientisai, o i pacia lupa kur suleista, tai jauciasi zirniukai. Ties viduriu aplamai didokas gumbelis, kaip paplotas zirnis. Sypsantis ir kalbant jis matosi, issumusa i prieki unsure.gif Atvertus lupa akivaizdziai matosi, kad labai arti pavirsiaus yra suleista hialuronas. Sakiau gydytojui, jis patare pasimasazuoti ta gumbeli. Bet niekas nesikeicia. Negi metus vaiksciosiu taip? unsure.gif

Ar buvo kam nors taip?

Man suleido i rauksles "Juvederm Ultra 3" 1x1ml, o i virsutine lupa "Juvederm Ultra smile" 1x0,55ml. Arba atvirksciai g.gif blush2.gif

Atsakyti