Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
katik grizau is proceduros. labai patenkinta wub.gif smile.gif
Atsakyti
beautee, būtų įdomu pamatyti foto!

Beje, sveikos, merginos, aš taip pat pasiryžau šiai procedūrai. Užsirašiau rugsėjo 10 dienai, iš pradžių buvau pasirinkus keliauti pas V.Kaikarį, bet prisiskaičius sočiai nekokių atsiliepimų keliausiu pas daktarę, dirbančią Vitkaus klinikoje - J.Mozūraitienę. Tikiuosi, nenusivilsiu. smile.gif Tiesą sakant, ko labiausiai bijau tai ne rezultato, o skausmo ir švirkštų, kaip kokia maža mergaitė. Bet kažkaip nuo vaikystės labai nemalonu būna matyti adatas rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabruskinas: 31 rugpjūčio 2013 - 17:52
QUOTE(gabruskinas @ 2013 08 31, 19:51)
beautee, būtų įdomu pamatyti foto!

Beje, sveikos, merginos, aš taip pat pasiryžau šiai procedūrai. Užsirašiau rugsėjo 10 dienai, iš pradžių buvau pasirinkus keliauti pas V.Kaikarį, bet prisiskaičius sočiai nekokių atsiliepimų keliausiu pas daktarę, dirbančią Vitkaus klinikoje - J.Mozūraitienę. Tikiuosi, nenusivilsiu. smile.gif Tiesą sakant, ko labiausiai bijau tai ne rezultato, o skausmo ir švirkštų, kaip kokia maža mergaitė. Bet kažkaip nuo vaikystės labai nemalonu būna matyti adatas  rolleyes.gif  unsure.gif

Pameginsiu ikelti,beje jas bijot- nera ko bijoti, i virsutine lupa isvis neskauda o i apatine vos vos, tikrai vel darysiuos. Kenteti galima smile.gif
Papildyta:
http://postimg.org/i...b8j39/9dd500d1/
Atsakyti
beautee, labai graziai atrodo lupytes wub.gif galvojau pirmom dienom po injekciju zmonese negalima rodytis, o cia - super vaizdas smile.gif
Atsakyti
dekui, as taip pat galvojau, vakar 9 vakaro daryta, grizusi namo ledo palaikiau siek tiek ir ryte atsikelus viskas gerai buvo thumbup.gif tik kur adatos duriai buvo vietomis patino. bet nieko baisaus , juviderm 3 naudojo smile.gif
Atsakyti
Kaip gražu! smile.gif Jau laukiu nesulaukiu savo procedūros ir rezultato, kada galėsiu pasidžiaugt ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabruskinas @ 2013 08 31, 21:04)
Kaip gražu! smile.gif Jau laukiu nesulaukiu savo procedūros ir rezultato, kada galėsiu pasidžiaugt ir aš smile.gif

o ka darysites? tik kontura ar isa lupa ? ax.gif beje sekmes ir nebijoti - tikrai nieko baisaus, kremo daug uzdeda , as net negalejau pajudinti lupu doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi, ir man užšaldys galingai, nes jau juokavau, kad norėčiau ir kad užmigdytų biggrin.gif Darytis planuoju visas lūpas, nes mano siaurutės, tik labai su saiku. Kai keliausiu pas gydytoją dar pasitarsim dėl to smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabruskinas: 31 rugpjūčio 2013 - 19:29
QUOTE(beautee @ 2013 08 31, 18:43)
ryte atsikelus viskas gerai buvo  thumbup.gif 

o dare tik i kontura ar visas lupas?
Atsakyti
dare virsutini kontura, ir i pacias lupas siek tiek, o i apatine tik 2 ar 4 durius , bet konturo nedare ax.gif
Atsakyti
Labai gerai, jei po procedūros neatrodo nekaip lūpos, nes jau galvojau, kad reiks slapstytis bent dienelę biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat labai noriu smile.gif
Atsakyti