katik grizau is proceduros. labai patenkinta
beautee, būtų įdomu pamatyti foto!
Beje, sveikos, merginos, aš taip pat pasiryžau šiai procedūrai. Užsirašiau rugsėjo 10 dienai, iš pradžių buvau pasirinkus keliauti pas V.Kaikarį, bet prisiskaičius sočiai nekokių atsiliepimų keliausiu pas daktarę, dirbančią Vitkaus klinikoje - J.Mozūraitienę. Tikiuosi, nenusivilsiu. Tiesą sakant, ko labiausiai bijau tai ne rezultato, o skausmo ir švirkštų, kaip kokia maža mergaitė. Bet kažkaip nuo vaikystės labai nemalonu būna matyti adatas
Beje, sveikos, merginos, aš taip pat pasiryžau šiai procedūrai. Užsirašiau rugsėjo 10 dienai, iš pradžių buvau pasirinkus keliauti pas V.Kaikarį, bet prisiskaičius sočiai nekokių atsiliepimų keliausiu pas daktarę, dirbančią Vitkaus klinikoje - J.Mozūraitienę. Tikiuosi, nenusivilsiu. Tiesą sakant, ko labiausiai bijau tai ne rezultato, o skausmo ir švirkštų, kaip kokia maža mergaitė. Bet kažkaip nuo vaikystės labai nemalonu būna matyti adatas
QUOTE(gabruskinas @ 2013 08 31, 19:51)
beautee, būtų įdomu pamatyti foto!
Pameginsiu ikelti,beje jas bijot- nera ko bijoti, i virsutine lupa isvis neskauda o i apatine vos vos, tikrai vel darysiuos. Kenteti galima
Papildyta:
http://postimg.org/i...b8j39/9dd500d1/
beautee, labai graziai atrodo lupytes galvojau pirmom dienom po injekciju zmonese negalima rodytis, o cia - super vaizdas
dekui, as taip pat galvojau, vakar 9 vakaro daryta, grizusi namo ledo palaikiau siek tiek ir ryte atsikelus viskas gerai buvo tik kur adatos duriai buvo vietomis patino. bet nieko baisaus , juviderm 3 naudojo
Kaip gražu! Jau laukiu nesulaukiu savo procedūros ir rezultato, kada galėsiu pasidžiaugt ir aš
QUOTE(gabruskinas @ 2013 08 31, 21:04)
Kaip gražu! Jau laukiu nesulaukiu savo procedūros ir rezultato, kada galėsiu pasidžiaugt ir aš
o ka darysites? tik kontura ar isa lupa ? beje sekmes ir nebijoti - tikrai nieko baisaus, kremo daug uzdeda , as net negalejau pajudinti lupu
Tikiuosi, ir man užšaldys galingai, nes jau juokavau, kad norėčiau ir kad užmigdytų Darytis planuoju visas lūpas, nes mano siaurutės, tik labai su saiku. Kai keliausiu pas gydytoją dar pasitarsim dėl to
QUOTE(beautee @ 2013 08 31, 18:43)
ryte atsikelus viskas gerai buvo
o dare tik i kontura ar visas lupas?
dare virsutini kontura, ir i pacias lupas siek tiek, o i apatine tik 2 ar 4 durius , bet konturo nedare
Labai gerai, jei po procedūros neatrodo nekaip lūpos, nes jau galvojau, kad reiks slapstytis bent dienelę