Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Skaitau kad nemazai kas leidziasi pas kavaliauskiene. Ji kaune dirba?
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 08 14, 10:31)
Skaitau kad nemazai kas leidziasi pas kavaliauskiene. Ji kaune dirba?

Taip kaune, "Grozio pasaulis" klinikoj.
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 08 14, 11:54)
Taip kaune, "Grozio pasaulis" klinikoj.

Ir kokios kainos pas ja?
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 08 14, 16:41)
Ir kokios kainos pas ja?

UZ 0.8 ML SUMOKEJAU BERODS 650 LT. Pries tai rasiau apie tai jau.
Atsakyti
O gal kas isbandet Tuckutes pustuka lupoms??? Butu idomu suzinoti atsiliepimus, nes del injekcijos dar labai labai dvejoju smile.gif Butu geriau pasiputinet, kad ir kasdiena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2013 08 15, 10:56)
O gal kas isbandet Tuckutes pustuka lupoms??? Butu idomu suzinoti atsiliepimus, nes del injekcijos dar labai labai dvejoju smile.gif Butu geriau pasiputinet, kad ir kasdiena biggrin.gif

drinks_cheers.gif mane ir domina
Atsakyti
sveikos mergaites, siandien einu vakare del lupu ikonsultacija ir nezinau ar pasirysiu siandien darytis ar ne ax.gif kaip manote uzteks man puse svirksto juviderm? kalba eina apie virsutine lupa , stai mano tikruju foto http://postimg.org/image/4yqi8jc6t/ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(beautee @ 2013 08 30, 08:06)
sveikos mergaites, siandien einu vakare del lupu ikonsultacija ir nezinau ar pasirysiu siandien darytis ar ne  ax.gif  kaip manote uzteks man puse svirksto juviderm? kalba eina apie virsutine lupa , stai mano tikruju foto http://postimg.org/image/4yqi8jc6t/  wub.gif

Jeigu tik i kontura leisit ir tik i virsutine tai turetu uztekti. O kur kita puse desit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 08 30, 10:23)
Jeigu tik i kontura leisit ir tik i virsutine tai turetu uztekti. O kur kita puse desit?  smile.gif

pas mano daktara galima arba puse svirksto pirkti - arba visa, o galima ir maziau nei puse- atsizvelgiant ko norima tongue.gif ar labai iskelia jei tik i kontura? bijau neatrodyti kaip donatella versace lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beautee @ 2013 08 30, 08:26)
pas mano daktara galima arba puse svirksto pirkti - arba visa, o galima ir maziau nei puse- atsizvelgiant ko norima  tongue.gif  ar labai iskelia jei tik i kontura? bijau neatrodyti kaip donatella versace  lotuliukas.gif

pas ka eisit?
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 08 30, 10:38)
pas ka eisit?

as esu UK tai eisiu i Mulberry house klinika. Ir labai bijau ax.gif
Atsakyti
gal kas is mergaiciu galetu savo foto parodyti lupu? bent jau i PM ax.gif smile.gif
Atsakyti