Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(booonbon @ 2013 06 27, 20:42)
kaiiiiip idomu!! radau kazkoki aparaciuka youtubej lotuliukas.gif bet koks efektas!!! wub.gif  wub.gif

http://www.youtube.c...h?v=mUo6pEKbudU

Žiauriai atrodo.
Atsakyti
taigi toki aparaciuka tipo pristato lietuvoj kristina tuckute ar kaip ten tas modelis
tik neaisku kaip ten efektas:)
Atsakyti
Gal kas zino kosmetologes Lahja kontaktus? i AZ
Atsakyti
as lupas didinuosi hr injekcijomis jau labai senai, kai injekcijos lietuvoje dar buvo naujove, nereikia jokio chirurginio isikisimo,lupos grazios ir atrodo labai naturaliai,niekas nesupranta,kad pas mane jos didintos. o injekcijas kartoju kas puse metu.
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 07 22, 12:40)
as lupas didinuosi hr injekcijomis jau labai senai, kai injekcijos lietuvoje dar buvo naujove, nereikia jokio chirurginio isikisimo,lupos grazios ir atrodo labai naturaliai,niekas nesupranta,kad pas mane jos didintos. o injekcijas kartoju kas puse metu.

sakykite, o jums reikia didinti injekcijų dozę? ir ar nepadarius injekcijos nėra taip, kad lūpos subliūkštų, nes nuo hialurono išsitampė/išsipūtė?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 07 22, 13:46)
sakykite, o jums reikia didinti injekcijų dozę? ir ar nepadarius injekcijos nėra taip, kad lūpos subliūkštų, nes nuo hialurono išsitampė/išsipūtė?

tikrai niekas nesubliuksta biggrin.gif o kiekio nedidinu,visada palaikymui sunaudoju viena svirkstuka, man tiek uztenka, nes jau nebedidinu, o tik palaikau turima lupyciu putluma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 07 22, 12:55)
tikrai niekas nesubliuksta biggrin.gif o kiekio nedidinu,visada palaikymui sunaudoju viena svirkstuka, man tiek uztenka, nes jau nebedidinu, o tik palaikau turima lupyciu putluma wink.gif

va to labiausiai bijau, kad po to nustojus leistis, gali būti, kad ištempta lūpų oda subliūkš, nors pati labai, labai noriu išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 07 22, 13:11)
va to labiausiai bijau, kad po to nustojus leistis, gali būti, kad ištempta lūpų oda subliūkš, nors pati labai, labai noriu išbandyti bigsmile.gif

baikit, nieko panasaus nebus...cia gi oda, susitraukia. Nebent noresit lolo ferrari pavyzdziu pasekt, va tada pasekmes gali buti. Nebijokit ir bandykit drasiai smile.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduot kas gerai daro lupytes Vilniuje?
Atsakyti
Kas daretes injekcijas, kiek dienu jums laikosi patinimas?
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2013 07 25, 12:29)

3 sakyčiau. Bet šiaip jau ir kitą dieną vaizdas gana normalus būna.
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2013 07 25, 12:29)

Man irgi panasiai, apie tris dienas, bet kol viskas susitvarke tai apie savaite praejo...
Atsakyti