Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveiki smile.gif

Aš prieš savaitę leidau į lūpas injekciją. Naudojo Juvederm, ir man suleido 0.8, sakė 1 reiktų, bet tuo metu 1 neturėjo. Tai kadangi mano viršutinė lūpa visai mažytė, tai darbavosi su ja (ir tik 2 dūriai į apatinę). Aš kai nieko nežinojau, galvojau šiek tiek padidinti apatinę ir gerokai padidinti viršutinę, kad susilygiuotų su apatine. Bet po to man paaiškino, kad viršutinė mano labai užsisukus į vidų. Ir man pirma reikia ją atriesti, o tada didinti tik. Tai žodžiu suleido man, neskaudėjo, jautėsi tik adatų dūriai. Ir pakėlė šiek tiek. Bet man dar reikia 2 kartus eiti ir leistis vėl, kad būtų rezultatas kokio noriu. Mokėjau 1000 litų, čia su nuolaida.
Aš net nufotografavau lūpas "prieš", maniau parodysiu čia temoj kaip išėjo. Bet, kad nelabai ką yra fotkinti "po", tai net nėra ką ir dėti smile.gif
Beja kitą kart kai eisiu, tai pataisys man ji lūpų formą, nes viena aukščiau, tai paprašysiu kad į tą kur žemiau suleistų daugiau, kad suvienodinti.

P.S. kur čia tas langelis, kad įdėčiau į favorites šitą temą?
Atsakyti
QUOTE(Tauri @ 2013 04 27, 19:50)

Tauri, 27 Bal 2013 - 19:50, parašė:

Tauri, 27 Bal 2013 - 19:50, parašė:

Sveiki smile.gif

Aš prieš savaitę leidau į lūpas injekciją. Naudojo Juvederm, ir man suleido 0.8, sakė 1 reiktų, bet tuo metu 1 neturėjo. Tai kadangi mano viršutinė lūpa visai mažytė, tai darbavosi su ja (ir tik 2 dūriai į apatinę). Aš kai nieko nežinojau, galvojau šiek tiek padidinti apatinę ir gerokai padidinti viršutinę, kad susilygiuotų su apatine. Bet po to man paaiškino, kad viršutinė mano labai užsisukus į vidų. Ir man pirma reikia ją atriesti, o tada didinti tik. Tai žodžiu suleido man, neskaudėjo, jautėsi tik adatų dūriai. Ir pakėlė šiek tiek. Bet man dar reikia 2 kartus eiti ir leistis vėl, kad būtų rezultatas kokio noriu. Mokėjau 1000 litų, čia su nuolaida.
Aš net nufotografavau lūpas "prieš", maniau parodysiu čia temoj kaip išėjo. Bet, kad nelabai ką yra fotkinti "po", tai net nėra ką ir dėti smile.gif
Beja kitą kart kai eisiu, tai pataisys man ji lūpų formą, nes viena aukščiau, tai paprašysiu kad į tą kur žemiau suleistų daugiau, kad suvienodinti.

Sveiki smile.gif

Kur daretes? pas ka?? 4u.gif

I favorites itraukti virsuj, mazom ir pilkom raidelem parasyta "Įtraukti/Pašalinti Favorites"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulima_ma: 27 balandžio 2013 - 20:42
Aš ne Lietuvoj dariausi. Dariausi namie pas moterį, kuri šiaip dirba prabangioj klinikoj. Dėl to kaina vos ne dvigubai mažesnė nei ji šiaip kainuotų smile.gif

Beja visai nieks nepatino man. Ir net atvirkščiai, ji kažkaip sakė, kad po kelių dienų turi kažkaip iš vidaus gamintis, kad dar padidės (nežinau kaip čia taisyklingai paaiškinti). Ir tikrai, po kelių dienų šiek tiek pakilo ta lūpa. Bet nei aplinkiniai, nei mano draugas net nepamatė nieko, o aš ir nesakiau niekam nieko biggrin.gif

Tuoj pažiūrėsiu ar turiu kokią foto vertą įkelti.

Beja pas mane iš vidaus guzeliai tokie susidarė mažiukai, bet gal išsivaikščios, gal čia nuo to, kad ankščiau lūpas labai kramčiau. Bet jie nesimato.
Atsakyti
Norėjau įkelti nuotraukas dabar, bet šitoj temoj nėra BROWSE, kad įkelčiau tiesiai iš kompiuterio. O internetinio adreso su nuotraukom aš neturiu, tai neišeis įkelti.
Atsakyti
Na va ir as svieziai po "operacijos" smile.gif na lyg ir patenkinta esu, priprasti dar reikia..kas liecia skausmo tai skaudejo bet pakenciama viskas buvo, sekundziu reikalas. Ziuresim kaip atrodysiu po keliu dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 05 06, 19:43)

Sulima_ma, 06 Geg 2013 - 19:43, parašė:

Sulima_ma, 06 Geg 2013 - 19:43, parašė:

Na va ir as svieziai po "operacijos" smile.gif na lyg ir patenkinta esu, priprasti dar reikia..kas liecia skausmo tai skaudejo bet pakenciama viskas buvo, sekundziu reikalas. Ziuresim kaip atrodysiu po keliu dienu smile.gif

Kur darėtės? bigsmile.gif Kokį hialuroną leido ir kokį kiekį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 06, 20:26)

Soffyyy, 06 Geg 2013 - 20:26, parašė:

Soffyyy, 06 Geg 2013 - 20:26, parašė:

Irgi pas Kavaliauskiene smile.gif surgiderm leido, 0, 8 ml smile.gif o kiek leido jum?
Atsakyti

Užsirašiau ir aš pagaliau. Kelis metus vis svajojau, bet bijojau kažko, bet dabar smalsumas nugalėjo biggrin.gif labai tikiuosi, kad neteks nusivilti, nes visgi tai veido sritis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 05 06, 21:37)

Sulima_ma, 06 Geg 2013 - 21:37, parašė:

Sulima_ma, 06 Geg 2013 - 21:37, parašė:

Irgi pas Kavaliauskiene smile.gif surgiderm leido, 0, 8 ml smile.gif o kiek leido jum?

Tai čia visa ampulė taip? Ir jums ją visą vien į lūpas suleido?
Jeigu taip, tai įtariu, kad rezultatas wub.gif wub.gif wub.gif
Man leido Juvaderm Ultra Smile, bet truputį mažesnė ampulė - 055 ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 07 gegužės 2013 - 08:32
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 07, 08:31)

Soffyyy, 07 Geg 2013 - 08:31, parašė:

Soffyyy, 07 Geg 2013 - 08:31, parašė:

Jeigu taip, tai įtariu, kad rezultatas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jeigu taip, tai įtariu, kad rezultatas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aha visa, gal biski daugoka, dabar tai sakyciau siek tiek ir patinus biggrin.gif vyras sako kad jam grazu, man tai per daug, matosi kad ileista yra biggrin.gif o man tai nedave pasirinkti, atnese ampules papasakojo apie juos ir viskas...o jus lengvai valdet po isileidimo lupas? Na pvz raide O galejot padaryt..?
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 05 07, 09:26)

Sulima_ma, 07 Geg 2013 - 09:26, parašė:

Sulima_ma, 07 Geg 2013 - 09:26, parašė:

Aha visa, gal biski daugoka, dabar tai sakyciau siek tiek ir  patinus  biggrin.gif  vyras sako kad jam grazu, man tai per daug, matosi kad ileista yra  biggrin.gif o man tai nedave pasirinkti, atnese ampules papasakojo apie juos ir viskas...o jus lengvai valdet po isileidimo lupas? Na pvz raide O galejot padaryt..?

Aha visa, gal biski daugoka, dabar tai sakyciau siek tiek ir  patinus  biggrin.gif  vyras sako kad jam grazu, man tai per daug, matosi kad ileista yra  biggrin.gif o man tai nedave pasirinkti, atnese ampules papasakojo apie juos ir viskas...o jus lengvai valdet po isileidimo lupas? Na pvz raide O galejot padaryt..?

Visiškai pilnai man lūpos atsistatė po geros savaitės, gal net pusantros. Vistiek jausdavau lengvą tempimą tariant kai kuriuos garsus. Patinimas išnyks po kelių dienų ir lūpos tikrai pamažės, įgaus gražią, išraiškingą formą mirksiukas.gif Aš kai pamenu kokia buvau po procedūros ir kokia kažkur po 2 sav. tai kaip diena ir naktis biggrin.gif Tas hialuronas kažkaip atsistoja į savo vietas, "prigija" ir rezultatas būna šaunus.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 05 07, 12:32)

Soffyyy, 07 Geg 2013 - 12:32, parašė:

Soffyyy, 07 Geg 2013 - 12:32, parašė:

Visiškai pilnai man lūpos atsistatė po geros savaitės, gal net pusantros. Vistiek jausdavau lengvą tempimą tariant kai kuriuos garsus. Patinimas išnyks po kelių dienų ir lūpos tikrai pamažės, įgaus gražią, išraiškingą formą mirksiukas.gif Aš kai pamenu kokia buvau po procedūros ir kokia kažkur po 2 sav. tai kaip diena ir naktis biggrin.gif Tas hialuronas kažkaip atsistoja į savo vietas, "prigija" ir rezultatas būna šaunus.

Tai dziugu girdet, nes kazkaip jau issigandau kad tokia ir liksiu biggrin.gif nes kai vakar isejau is kabineto tai super buvo, o sian is ryto atsikeliu, o siaubas negaliu pajudinti lupu biggrin.gif na belieka laukti ir dziaugtis lupytem 4u.gif
Atsakyti