Aš prieš savaitę leidau į lūpas injekciją. Naudojo Juvederm, ir man suleido 0.8, sakė 1 reiktų, bet tuo metu 1 neturėjo. Tai kadangi mano viršutinė lūpa visai mažytė, tai darbavosi su ja (ir tik 2 dūriai į apatinę). Aš kai nieko nežinojau, galvojau šiek tiek padidinti apatinę ir gerokai padidinti viršutinę, kad susilygiuotų su apatine. Bet po to man paaiškino, kad viršutinė mano labai užsisukus į vidų. Ir man pirma reikia ją atriesti, o tada didinti tik. Tai žodžiu suleido man, neskaudėjo, jautėsi tik adatų dūriai. Ir pakėlė šiek tiek. Bet man dar reikia 2 kartus eiti ir leistis vėl, kad būtų rezultatas kokio noriu. Mokėjau 1000 litų, čia su nuolaida.
Aš net nufotografavau lūpas "prieš", maniau parodysiu čia temoj kaip išėjo. Bet, kad nelabai ką yra fotkinti "po", tai net nėra ką ir dėti
Beja kitą kart kai eisiu, tai pataisys man ji lūpų formą, nes viena aukščiau, tai paprašysiu kad į tą kur žemiau suleistų daugiau, kad suvienodinti.
P.S. kur čia tas langelis, kad įdėčiau į favorites šitą temą?
Tauri, 27 Bal 2013 - 19:50, parašė:
Tauri, 27 Bal 2013 - 19:50, parašė: Sveiki
Aš prieš savaitę leidau į lūpas injekciją. Naudojo Juvederm, ir man suleido 0.8, sakė 1 reiktų, bet tuo metu 1 neturėjo. Tai kadangi mano viršutinė lūpa visai mažytė, tai darbavosi su ja (ir tik 2 dūriai į apatinę). Aš kai nieko nežinojau, galvojau šiek tiek padidinti apatinę ir gerokai padidinti viršutinę, kad susilygiuotų su apatine. Bet po to man paaiškino, kad viršutinė mano labai užsisukus į vidų. Ir man pirma reikia ją atriesti, o tada didinti tik. Tai žodžiu suleido man, neskaudėjo, jautėsi tik adatų dūriai. Ir pakėlė šiek tiek. Bet man dar reikia 2 kartus eiti ir leistis vėl, kad būtų rezultatas kokio noriu. Mokėjau 1000 litų, čia su nuolaida.
Aš net nufotografavau lūpas "prieš", maniau parodysiu čia temoj kaip išėjo. Bet, kad nelabai ką yra fotkinti "po", tai net nėra ką ir dėti
Beja kitą kart kai eisiu, tai pataisys man ji lūpų formą, nes viena aukščiau, tai paprašysiu kad į tą kur žemiau suleistų daugiau, kad suvienodinti.
Kur daretes? pas ka??
I favorites itraukti virsuj, mazom ir pilkom raidelem parasyta "Įtraukti/Pašalinti Favorites"
Beja visai nieks nepatino man. Ir net atvirkščiai, ji kažkaip sakė, kad po kelių dienų turi kažkaip iš vidaus gamintis, kad dar padidės (nežinau kaip čia taisyklingai paaiškinti). Ir tikrai, po kelių dienų šiek tiek pakilo ta lūpa. Bet nei aplinkiniai, nei mano draugas net nepamatė nieko, o aš ir nesakiau niekam nieko
Tuoj pažiūrėsiu ar turiu kokią foto vertą įkelti.
Beja pas mane iš vidaus guzeliai tokie susidarė mažiukai, bet gal išsivaikščios, gal čia nuo to, kad ankščiau lūpas labai kramčiau. Bet jie nesimato.
Sulima_ma, 06 Geg 2013 - 19:43, parašė:
Sulima_ma, 06 Geg 2013 - 19:43, parašė: Na va ir as svieziai po "operacijos" na lyg ir patenkinta esu, priprasti dar reikia..kas liecia skausmo tai skaudejo bet pakenciama viskas buvo, sekundziu reikalas. Ziuresim kaip atrodysiu po keliu dienu
Kur darėtės? Kokį hialuroną leido ir kokį kiekį?
Užsirašiau ir aš pagaliau. Kelis metus vis svajojau, bet bijojau kažko, bet dabar smalsumas nugalėjo labai tikiuosi, kad neteks nusivilti, nes visgi tai veido sritis
Sulima_ma, 06 Geg 2013 - 21:37, parašė:
Sulima_ma, 06 Geg 2013 - 21:37, parašė: Irgi pas Kavaliauskiene surgiderm leido, 0, 8 ml o kiek leido jum?
Tai čia visa ampulė taip? Ir jums ją visą vien į lūpas suleido?
Jeigu taip, tai įtariu, kad rezultatas
Man leido Juvaderm Ultra Smile, bet truputį mažesnė ampulė - 055 ml.
Soffyyy, 07 Geg 2013 - 08:31, parašė:
Soffyyy, 07 Geg 2013 - 08:31, parašė: Tai čia visa ampulė taip? Ir jums ją visą vien į lūpas suleido?
Aha visa, gal biski daugoka, dabar tai sakyciau siek tiek ir patinus vyras sako kad jam grazu, man tai per daug, matosi kad ileista yra o man tai nedave pasirinkti, atnese ampules papasakojo apie juos ir viskas...o jus lengvai valdet po isileidimo lupas? Na pvz raide O galejot padaryt..?
Sulima_ma, 07 Geg 2013 - 09:26, parašė:
Sulima_ma, 07 Geg 2013 - 09:26, parašė: Aha visa, gal biski daugoka, dabar tai sakyciau siek tiek ir patinus vyras sako kad jam grazu, man tai per daug, matosi kad ileista yra o man tai nedave pasirinkti, atnese ampules papasakojo apie juos ir viskas...o jus lengvai valdet po isileidimo lupas? Na pvz raide O galejot padaryt..?
Visiškai pilnai man lūpos atsistatė po geros savaitės, gal net pusantros. Vistiek jausdavau lengvą tempimą tariant kai kuriuos garsus. Patinimas išnyks po kelių dienų ir lūpos tikrai pamažės, įgaus gražią, išraiškingą formą Aš kai pamenu kokia buvau po procedūros ir kokia kažkur po 2 sav. tai kaip diena ir naktis Tas hialuronas kažkaip atsistoja į savo vietas, "prigija" ir rezultatas būna šaunus.
Soffyyy, 07 Geg 2013 - 12:32, parašė:
Soffyyy, 07 Geg 2013 - 12:32, parašė: Visiškai pilnai man lūpos atsistatė po geros savaitės, gal net pusantros. Vistiek jausdavau lengvą tempimą tariant kai kuriuos garsus. Patinimas išnyks po kelių dienų ir lūpos tikrai pamažės, įgaus gražią, išraiškingą formą Aš kai pamenu kokia buvau po procedūros ir kokia kažkur po 2 sav. tai kaip diena ir naktis Tas hialuronas kažkaip atsistoja į savo vietas, "prigija" ir rezultatas būna šaunus.
Tai dziugu girdet, nes kazkaip jau issigandau kad tokia ir liksiu nes kai vakar isejau is kabineto tai super buvo, o sian is ryto atsikeliu, o siaubas negaliu pajudinti lupu na belieka laukti ir dziaugtis lupytem