Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 03 13, 08:45)
Mano vyras mane kaip tik skatina  biggrin.gif  geguze sako per gimtadieni dovana turesi  biggrin.gif 

O gal kas neseniai daret kur vilniuj? butu idomu atsiliepimai..

Soffy, o kaune savanoriu pr. ten dar dirba ta gydytoja pas kuria dareisi?? nes kiek ziurejau tinklapy, nebuvo jos sarase  unsure.gif

Labas, aš pas Jankauską dariausi 4u.gif Likau patenkinta,balandį planuojų antrą kart.
Beje, rašote, kad procedūra neskausminga, na man tai kančia buvo su keliom pertraukom blush2.gif nors ir nuskausmino. Liko šiek tiek hialurono tai gyd. pasiūlė į nosies-lūpų sritį suleist (nes moki už švirkštą) bet atsisakiau... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazosios_pedutes: 25 kovo 2013 - 14:19
QUOTE(mazosios_pedutes @ 2013 03 25, 14:15)
Labas, aš pas Jankauską dariausi 4u.gif  Likau patenkinta,balandį planuojų antrą kart.
Beje,  rašote, kad procedūra neskausminga, na man tai kančia buvo su keliom pertraukom  blush2.gif nors ir nuskausmino. Liko šiek tiek hialurono tai gyd. pasiūlė į nosies-lūpų sritį suleist (nes moki už švirkštą) bet atsisakiau... doh.gif  blush2.gif

Ir as girdejau apie Jankauska gerus atsiliepimus smile.gif
o kiek jus mokejot pas ji?
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 03 25, 10:37)
O kontūro irgi neryškinot? g.gif Tokia kaina tik už kampučius? blink.gif Aš tiek pat sumokėjau už kampučius, už kontūro ryškinimą, vos vos apatinės paputlinimą ir likučio suleidimą į raukšleles....

Tiek mokejau, nes mokama ne uz procedura, o uz svirksta.
Mano kampuciai lb nusileide buvo, tad juos ir kelem, nes nenorejau paciu lupu nei putlint nei ryskint.
Kosmetologe likuti pasiule palikti saldytuve ir uz savaites dar suleist, bet as nusprendziau kad geriau iskart i raukslytes suvaryt, nes nzn ar negenda tas hialuronas....
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 03 25, 16:15)
Ir as girdejau apie Jankauska gerus atsiliepimus smile.gif
o kiek jus mokejot pas ji?

Na, jis tikrai labai naturaliai "padarė", kaip aš ir norėjau:) mano mama pas ji lankosi tai irgi patenkinta yra, tiesa sykį mėlynę turėjo tongue.gif
mokėjau tai neprisimenu kiek, kažkas apie 600lt. gal..balandį eisiu vėl, galėsiu parašyt kainą. Ten mokama už švirkštą.
Atsakyti

Mane labai domina vienas klausimas. Va, ką tik perskaičiau, kad vieną kartą "pasidarius" lūpytes, turi darytis jas vėl ir vėl, nes lūpų oda po efekto pasibaigimo subliūkšta ir atrodo pakarusi... gal galima atviro atsakymo iš jau turinčių HA savo lūpose? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iwanka @ 2013 04 11, 09:24)
Mane labai domina vienas klausimas. Va, ką tik perskaičiau, kad vieną kartą "pasidarius" lūpytes, turi darytis jas vėl ir vėl, nes lūpų oda po efekto pasibaigimo subliūkšta ir atrodo pakarusi... gal galima atviro atsakymo iš jau turinčių HA savo lūpose? Ačiū  smile.gif

Pas mane kolkas niekas nesubliuško, praėjo jau 4 mėn. kažkur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 11, 08:26)
Pas mane kolkas niekas nesubliuško, praėjo jau 4 mėn. kažkur  ax.gif

Kiek dienu laikesi patinimas po proceduros? Noriu po 2 dienu isvaziuoti atostogu po proceduros, ir bijau darytis ax.gif
Atsakyti
Gal kazkas daretes hialurono injekcijas i lupas pas gyd. Jurgita Era Esthetic klinikoje? Noreciau isgirsti atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 04 11, 20:29)
Kiek dienu laikesi patinimas po proceduros? Noriu po 2 dienu isvaziuoti atostogu po proceduros, ir bijau darytis  ax.gif

Man tikrai labai nesimatė, aš iškart po procedūros važiavau pasibūti su draugėmis, pas vaiką į daržą ir pan. Tikrai niekas žvilgsniais nevarstė ir neatrodžiau kaip ančiukas biggrin.gif Bet tas pirmasis "dūrių" tinimas atlėgo jau kitą dieną. Tačiau mano draugei tris dienas laikėsi kaip niekur. Ji ir masažavo ir ledukus dėjo. Sunku pasakyti kaip jums bus. Aš rizikuočiau, jeigu tarkim, darot procedūrą penktadienį, o prie jūros pirmadienį ryte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 12 balandžio 2013 - 07:46
QUOTE(Soffyyy @ 2013 04 12, 06:45)
Man tikrai labai nesimatė, aš iškart po procedūros važiavau pasibūti su draugėmis, pas vaiką į daržą ir pan. Tikrai niekas žvilgsniais nevarstė ir neatrodžiau  kaip ančiukas biggrin.gif Bet tas pirmasis "dūrių" tinimas atlėgo jau kitą dieną. Tačiau mano draugei tris dienas laikėsi kaip niekur. Ji ir masažavo ir ledukus dėjo. Sunku pasakyti kaip jums bus. Aš rizikuočiau, jeigu tarkim, darot procedūrą penktadienį, o prie jūros pirmadienį ryte.

Aciu uz atsakyma, na darytu man pirmadieni vakare, o isskristume treciadieni vakare. Turbut nerizikuosiu smile.gif ir prisiskaitau, kad veliau po proceduru, jei nebenoresi leistis, lupos gali "sukristi", kas irgi siek tiek gazdina pradeti..
Atsakyti

Užklausiau Marijos Sakalauskaitės lūpų putlinimo kainas ir pakraupau - nuo 750 iki 1090lt!!!! doh.gif Važiuosiu geriau į Kauną, gal dar netyčia ir pas Kaikarį papulsiu, bet tik jau ne pas Mariją su tokiom kainom schmoll.gif
Atsakyti
Uzsiregistravau ir as geguzes 6 dienai pas Kavaliauskiene smile.gif Kai skambinau, teiravausi del kainos, tai sake apie 600 lt smile.gif
Atsakyti