QUOTE(Astrid @ 2013 03 14, 16:25)
Avituke, gal pasidalintum, pas ka dareis?
As einu kita savaite pas Pajediene, ziauriai bijau...
As einu kita savaite pas Pajediene, ziauriai bijau...
Nesijaudink, pasitikek sia ir butinai pasidalink nuotraukomis arba bent nuomone:)
As dariausi ne pas Pajediene, o pas tokia moteri, kurios SM nikas Lahja - ji dirba traku gatveje savo namuose irengtame kosmetikos kabinete. Manau, kad visa jos beda yra ta, kad ji pati labai pasinesusi ant tu injekciju, jai vis mazai visko atrodo. Pati labai stipriai prisiputus lupas, bet maniau, kad man padarys naturaliau, juk pirmas kartas nenuvyle.. As kai pamaciau save, tai grynai kaip Donatela Versaci atrodziau.. O ji ramino, kad labai grazu, kad tinimas praeis ir bus viskas ok.. Po savaites verkdama ejau pas ja, klausiau, ka daryt, negaliu i zmones tokia iseiti, tai dave kremo tepti ir mankstinti tuos guzus, bet jokio efekto.. Ir isivaizduok, nervuojies del tu lupu, o kiekvienas sutiktas vis klausia "kas tavo lupoms?".. Buvau susikurus atsakyma, kad zaidem tinklini ir gavau is kojos i lupa, tai visiems bent jau gaila buvo manes ir durne nelaike.. Bet jausmas, tai siaubas.. Tu gali paslepti antakius po kepure ar skarele, ausis atlepusias, bet lupas - jokiu sansu.. Buvo vasara, tai negalejau deveti saliko. Ta laika kaip didziausias kancias prisimenu Tik vyras mane palaike.. Dabar, praejo 7 menesiai, tai jau i zmogu panasesne darausi, bet jauciu, kad po tu guzu lupos amziams liks tokios istampytos.. Ai tiesa, pati meistre pasiule palaukti menesiuka ir susileisti kazkokio tirpalo, kuris pades issivaikscioti tai injekcijai. Supratau, kad gal dar ne viskas taip blogai...
Vat tada ir prasidejo mano pazintis su Pajediene. Ji pamacius pasake, kad dabar su lupom teks gyventi ilga laika, jokiais budais nesileisciau to isemejo, nes tada sukris oda, isvis bedu prisidarysiu. Sake kentet ir viskas. Vienintelis dalykas, ka ji gali padaryti, tai suleisti dar injekcijos ne i lupas, o i vieta salia nosies, zodziu pakelti su rugstimi tam tikrus taskus mano veide, kurie nukreiptu zvilsni nuo lupu. Pasukciaut su iliuzija kitaip sakant:) Bet jau po visko tiek nebegalejau net galvot apie adatas, nutariau kentet:)
Nepaisant nesekmes - dalykas visai geras. Tiesiog reikia i tai ziureti kaip i priaugintas blakstienas - jeigu jas augini mazas ir subtilias, tada neatkreipsi i save demesio, bet busi grazi. O jeigu uzsidesi pacias ilgiausias ir storiausias, kurios nusvers naturalias - atrodysi negraziai, bet trauksi visu demesi, kazkas net laikys tave sexy:) Kiekvienas atsirenka, kam ko reikia. As siulyciau pradeti nuo mazu mazu doziu - nesinesti Megan Fox nuotraukos ir nesakyt "davai padarom tokias lupas kaip pas ja". Pradet nuo mazu kiekiu, kad nebutu tokio didelio kontrasto, neistiktu shokas. As dabar jei kada ir darysiu, tai tik pati krasteli ryskinsiu ir kelsiu:) Per visa ilgi tikrai nestorinsiu ir jokiais budais neleisiu storinti virsutines lupos. Apatine dar dar, bet virsutines - niekada:)