Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Astrid @ 2013 03 14, 16:25)
Avituke, gal pasidalintum, pas ka dareis?
As einu kita savaite pas Pajediene, ziauriai bijau...

Nesijaudink, pasitikek sia ir butinai pasidalink nuotraukomis arba bent nuomone:)

As dariausi ne pas Pajediene, o pas tokia moteri, kurios SM nikas Lahja - ji dirba traku gatveje savo namuose irengtame kosmetikos kabinete. Manau, kad visa jos beda yra ta, kad ji pati labai pasinesusi ant tu injekciju, jai vis mazai visko atrodo. Pati labai stipriai prisiputus lupas, bet maniau, kad man padarys naturaliau, juk pirmas kartas nenuvyle.. As kai pamaciau save, tai grynai kaip Donatela Versaci atrodziau.. O ji ramino, kad labai grazu, kad tinimas praeis ir bus viskas ok.. Po savaites verkdama ejau pas ja, klausiau, ka daryt, negaliu i zmones tokia iseiti, tai dave kremo tepti ir mankstinti tuos guzus, bet jokio efekto.. Ir isivaizduok, nervuojies del tu lupu, o kiekvienas sutiktas vis klausia "kas tavo lupoms?".. Buvau susikurus atsakyma, kad zaidem tinklini ir gavau is kojos i lupa, tai visiems bent jau gaila buvo manes ir durne nelaike.. Bet jausmas, tai siaubas.. Tu gali paslepti antakius po kepure ar skarele, ausis atlepusias, bet lupas - jokiu sansu.. Buvo vasara, tai negalejau deveti saliko. Ta laika kaip didziausias kancias prisimenu verysad.gif Tik vyras mane palaike.. Dabar, praejo 7 menesiai, tai jau i zmogu panasesne darausi, bet jauciu, kad po tu guzu lupos amziams liks tokios istampytos.. Ai tiesa, pati meistre pasiule palaukti menesiuka ir susileisti kazkokio tirpalo, kuris pades issivaikscioti tai injekcijai. Supratau, kad gal dar ne viskas taip blogai...

Vat tada ir prasidejo mano pazintis su Pajediene. Ji pamacius pasake, kad dabar su lupom teks gyventi ilga laika, jokiais budais nesileisciau to isemejo, nes tada sukris oda, isvis bedu prisidarysiu. Sake kentet ir viskas. Vienintelis dalykas, ka ji gali padaryti, tai suleisti dar injekcijos ne i lupas, o i vieta salia nosies, zodziu pakelti su rugstimi tam tikrus taskus mano veide, kurie nukreiptu zvilsni nuo lupu. Pasukciaut su iliuzija kitaip sakant:) Bet jau po visko tiek nebegalejau net galvot apie adatas, nutariau kentet:)

Nepaisant nesekmes - dalykas visai geras. Tiesiog reikia i tai ziureti kaip i priaugintas blakstienas - jeigu jas augini mazas ir subtilias, tada neatkreipsi i save demesio, bet busi grazi. O jeigu uzsidesi pacias ilgiausias ir storiausias, kurios nusvers naturalias - atrodysi negraziai, bet trauksi visu demesi, kazkas net laikys tave sexy:) Kiekvienas atsirenka, kam ko reikia. As siulyciau pradeti nuo mazu mazu doziu - nesinesti Megan Fox nuotraukos ir nesakyt "davai padarom tokias lupas kaip pas ja". Pradet nuo mazu kiekiu, kad nebutu tokio didelio kontrasto, neistiktu shokas. As dabar jei kada ir darysiu, tai tik pati krasteli ryskinsiu ir kelsiu:) Per visa ilgi tikrai nestorinsiu ir jokiais budais neleisiu storinti virsutines lupos. Apatine dar dar, bet virsutines - niekada:)

Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2013 03 20, 19:53)
Buvau susikurus atsakyma, kad zaidem tinklini ir gavau is kojos i lupa, tai visiems bent jau gaila buvo manes ir durne nelaike..

nepyk, bet taip skaniai nusijuokiau blush2.gif lotuliukas.gif
as jau netveriu kailyje, kaip laukiu savo lupu wub.gif beje, skridau su pikul kartu lektuve, tai jos lupos taip graziai paputlintos, idomu pas ka eina g.gif
Atsakyti
O ka tu sakytum, jei visi darbe "kas cia tavo lupoms?", o akyse pasaipus zvilgsnis.. Belieka tik gailesti sukelti, kad klausiantis susigestu biggrin.gif

Reikejo paklaust pas ja - manau, kad butu mielai atsakiusi. Isvis Pikul ziauriai susitvarkiusi, man viskas joje patinka:)
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2013 03 20, 19:53)
As siulyciau pradeti nuo mazu mazu doziu - nesinesti Megan Fox nuotraukos ir nesakyt "davai padarom tokias lupas kaip pas ja". Pradet nuo mazu kiekiu, kad nebutu tokio didelio kontrasto, neistiktu shokas. As dabar jei kada ir darysiu, tai tik pati krasteli ryskinsiu ir kelsiusmile.gif Per visa ilgi tikrai nestorinsiu ir jokiais budais neleisiu storinti virsutines lupos. Apatine dar dar, bet virsutines - niekada:)

drinks_cheers.gif Va tą aš ir turėjau mintyje, rašydama savo postus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2013 03 20, 21:09)

Reikejo paklaust pas ja - manau, kad butu mielai atsakiusi. Isvis Pikul ziauriai susitvarkiusi, man viskas joje patinka:)

gerai, gerai ji atrodo smile.gif
Atsakyti
Na ką, vakare einu darytis tų lupų...
Bijau žiauriai, bet pažadu viską papasakoti ir nuotraukomis pasidalint.
Atsakyti
QUOTE(Astrid @ 2013 03 21, 14:14)
Na ką, vakare einu darytis tų lupų...
Bijau žiauriai, bet pažadu viską papasakoti ir nuotraukomis pasidalint.

Kur darysite?? Kaip as jau laukiu irgi pasidaryti, tik neapsisprendziu pas ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2013 02 08, 15:33)
pritariu , pas Bagdona(pas Jankuna negaliu pasakyt), na cia ne i tema, bet auseles tvarkiausi, tai pasijutau nekaip, darbas atlikatas atmestinai, ausys pakoreguotos nevienodai, tai kai atejau su priekaistais Bagdonui, jok prasau perdaryt man viena ausele, tai kaip ir supyko, bet niekur nedingo, pertvarke, bet su tokiais nervais , tikraja ta zodzio prasme '' siuvo beveik gyva ausi''. Idiotas ne plastikos hirurgas, patariu salintis nuo ju kuo toliau, jie tikrai neprofesionalus gyditojai. O apie lupu putlinima susimascius esu, bet nezinau pas ka , jei turit ka pasiulyt - siulykit  4u.gif

Pas bagdona tai nesiulyciau eiti tikrai. Man atseit putlino lupas.. tai apsivemiau is to skausmo tam proceduriny blink.gif o ant lupu irgi nesimate jokio rezultato schmoll.gif
Atsakyti
As jau ne pirma karta atkreipiu demesi, kad Lietuvoje vyrai plastikos chirurgai yra labai nekokie.. Ju kazkoks keistas grozio suvokimas sakyciau. Kad ir ta pati Oksana Pikul - sakykit, ka norit, bet jos krutys, tai siaube siaube.. Kaip skriestuvu apibreztos.. As isvis nei plastines operacijos nei paprastos injekcijos neleisciau vyrui daryti.

Del skausmo, tai skauda visoms, na ne tai, kad skauda, tiesiog nemalonus tas jausmas - supraskit, kad ten ne siaip duris ir viskas, o leidzia preparata i labai standzia oda (lupu) smile.gif

Visoms, kas darysis tai pirma karta, patariu pradeti tik nuo lupu krastelio ryskinimo 4u.gif
Atsakyti
Na nuotrauku man neikelia, raso user posted image...
Galiu tik apie pacia procedura parasyti.
Man leido Juviderm Smile.
Pats preparatas yra su lidokainu, todel visai neskaudejo.
Dar pries procedura patepe vietiniu anestetiku, tad sakyciau, procedura vyko komforto ribose.
Po proceduros melyniu nebuvo, bet tiesa, dar tepe kzk tepaliuku pries melynes.
Lupa virsutine buvo patinus para, bet aplinkiniai nepastebejo.
Adatu duriu vietose yra taskiukai, bet tokie mazi, kad net maskuot neverta.
Mokejau 550lt, bet as lupu neputlinau, o keliau kampucius.
Tiesa, kaina yra uz svirksta, po proceduros truputi liko, tad likutis nukeliavo i nosies-lupu rauksles.
Procedura esu patenkinta, labai naturalus efektas.
Atsakyti
QUOTE(Astrid @ 2013 03 24, 19:10)
Dar pries procedura patepe vietiniu anestetiku, tad sakyciau, procedura vyko komforto ribose.
Tiesa, kaina yra uz svirksta, po proceduros truputi liko, tad likutis nukeliavo i nosies-lupu rauksles.

O kontūro irgi neryškinot? g.gif Tokia kaina tik už kampučius? blink.gif Aš tiek pat sumokėjau už kampučius, už kontūro ryškinimą, vos vos apatinės paputlinimą ir likučio suleidimą į raukšleles....
Atsakyti
QUOTE(Astrid @ 2013 03 24, 19:10)

O kur jus daretes?
Atsakyti