Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 03 13, 07:45)
Soffy, o kaune savanoriu pr. ten dar dirba ta gydytoja pas kuria dareisi?? nes kiek ziurejau tinklapy, nebuvo jos sarase  unsure.gif

Pati klinika vadinasi Grozio pasaulis. Jie tam pačiam naujam pastate kaip ir BMP.
Vakar mačiau vieną hialuronu pasididinusią mamytę. Liūdnas vaizdas, viskas išėję guzais. Masažuoja juos vargšiukė ir laukia kol išsivaikščios verysad.gif
Tikrai niekam nepatikėčiau savo lūpų, tik šiai meistrei. Ji darė mano vienai draugei, po to man, po to kitai. Nei viena nesiskundžiam schmoll.gif 4u.gif
P.S. Tai tikrai ne reklama schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 03 13, 08:39)
Pati klinika vadinasi Grozio pasaulis. Jie tam pačiam naujam pastate kaip ir BMP.
Vakar mačiau vieną hialuronu pasididinusią mamytę. Liūdnas vaizdas, viskas išėję guzais. Masažuoja juos vargšiukė ir laukia kol išsivaikščios verysad.gif
Tikrai niekam nepatikėčiau savo lūpų, tik šiai meistrei. Ji darė mano vienai draugei, po to man, po to kitai. Nei viena nesiskundžiam schmoll.gif  4u.gif
P.S. Tai tikrai ne reklama schmoll.gif

va tu guzu labiausiai ir bijau..be ar cia priklauso nuo paciu lupu ar nuo profesionalumu atlikimo? o pas ka mamyte ana dares? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2013 03 13, 09:48)
va tu guzu labiausiai ir bijau..be ar cia priklauso nuo paciu lupu ar nuo profesionalumu atlikimo? o pas ka mamyte ana dares?  rolleyes.gif

Sakyčiau gal nuo būdo kuriuo leidžia ir profesionalumo. Kai man pasakė, kad daktarė pas kurią leidausi, propaguoja lūpų putlinimą manipuliuojant kontūru, nesupratau ką tai reiškia blush2.gif Bet manau profesionalumas taip pat svarbu, nes juk ir kontūrą gali išmesti guziukais jeigu blogai suleisi mirksiukas.gif
Ji man įleido ir į pačias lūpas hialurono, bet tik likutį. Pagrindas nuėjo į kontūrus ir į kampučius.
Ana mama darėsi pas kažkokią mergaitę namuose. Aišku ir mokėjo mažiau nei aš.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 03 13, 10:11)
Sakyčiau gal nuo būdo kuriuo leidžia ir profesionalumo. Kai man pasakė, kad daktarė pas kurią leidausi, propaguoja lūpų putlinimą manipuliuojant kontūru, nesupratau ką tai reiškia blush2.gif Bet manau profesionalumas taip pat svarbu, nes juk ir kontūrą gali išmesti guziukais jeigu blogai suleisi mirksiukas.gif
Ji man įleido ir į pačias lūpas hialurono, bet tik likutį. Pagrindas nuėjo į kontūrus ir į kampučius.
Ana mama darėsi pas kažkokią mergaitę namuose. Aišku ir mokėjo mažiau nei aš.

As tai kazkaip nerizikuociau namuose leistis pas kazka..mazai kas rolleyes.gif

Bet paziejau nete, Kavaliauskiene, dermavenerologe, kazkaip galvojau nesusije visai dalykai su lupu didinimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulima_ma: 13 kovo 2013 - 10:18
Labai atsiprašau,jeigu ne čia pataikysiu su savo klausimu,bet temos atskirai apie lūpas neradau.Visai neseniai "Eurokose" ar "Droge" nužiūrėjau tokį daiktą: "kremas lūpoms".Neįsidėmėjau kokios firmos,bet sudomino.Noriu jūsų paklausti,ar išvis naudingas toks daiktas?Ar tikrai lūpos geriau "jaučiasi" ir ilgiau laikosi lūpų dažai?
Atsakyti
QUOTE(Avituke @ 2013 03 08, 23:11)
As esu pasidariusi lupu putlinimo procedura Vilniuje, Princess hialurono rūgštimi.
Dariausi du kartus - pirma karta tiesiog norejau paryskinti lupos kontura, na kad ji taip subtiliai iskiltu - rezultatas buvo labai teigiamas, daugelis ivertino ir gyre. Tada pagavau "kabli" ir uzsimaniau pilno putlinimo, rezultatas buvo ziauriai prastas.. Viena didziausiu klaidu mano gyvenime.. Gyvai dar dar ziurisi, bet kai nufotkina, tai toks jausmas, kad esu kokia alkoholike su daugybe kartu atidauzytom lupom. Tiesa, as dariausi pas kosmetologe, kuri dirba namie (garsi kosmetologe, daugelis mamu ja labai giria), tai vat gal geram salone butu kitaip..

Avituke, gal pasidalintum, pas ka dareis?
As einu kita savaite pas Pajediene, ziauriai bijau...
Atsakyti
QUOTE(Astrid @ 2013 03 14, 16:25)

As einu kita savaite pas Pajediene, ziauriai bijau...

ka darys? koreguos kontura ar putlins?
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 14, 18:33)
ka darys? koreguos kontura ar putlins?

Tiesa pasakius, net nezinau kaip aprasyti, ka man darys..
Mano lupos naturaliai putlios su gerai apibreztu konturu, taciau lupu kampai "ziuri" zemyn, tad jei nesisypsau, atrodau liudna ir pavargus.
Noreciau pasikelti kampucius ir abejose lupose ties kampais truputi paputlinti.
O tu Aylin dareis ka nors pas Pajediene gal?
Atsakyti
pas Pajediene - nea schmoll.gif lupoms isvis dar nieko nedariau, bet mastau pradziai apie kontura nebent, bet cia tik del smalsumo, ne del poreikio smile.gif
Atsakyti
mergaites gal kas esate lupytes putlinusios pas Gyte?kiek kainavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 01 05, 15:57)
Plonos tūkrai. Na buvo siek tiek ploto, bet esu girdėjus kaip mane apibūdina : " tokia neaukšta tamsiaplaukė, siauromis lūpomis" lotuliukas.gif

o negalėtum įdėti mums parodyt kaip gražiai dabar jos atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
na kaaaaaa, balandzio vidury jau einu lupu tvarkytis yahoo.gif jau kaip laukiu, laukiu karsta.gif
Atsakyti