Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(amber123 @ 2010 01 30, 15:13)
Esat labai grazi moteris, tikrai nerizikuociau jusu vietoj  4u.gif lupos pakankamai putlios, galima pasididint su piestuku ir t.t ir manau uzteks  4u.gif

Niu aciu 4u.gif kazkaip visa savaitgali tyrinejau sia tema, prisiskaiciau ir prisiklausiau simtus nuomoniu, is kuriu nusprendziau darytis konturini makiaza, apsieisiu be putlnimo, bent jau kuriam laikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 02 01, 11:59)
Niu aciu  4u.gif kazkaip visa savaitgali tyrinejau sia tema, prisiskaiciau ir prisiklausiau simtus nuomoniu, is kuriu nusprendziau darytis konturini makiaza, apsieisiu be putlnimo, bent jau kuriam laikui  biggrin.gif

su konturiniu irgi atsargiai,nes taip pat galima nusvilti verysad.gif
nors as po lupyciu putlinimo ta pacia diena po parduotuves laksciau,ir nieko ten baisaus tik paraude rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 02 01, 21:00)
nors as po lupyciu putlinimo ta pacia diena po parduotuves laksciau,ir nieko ten baisaus tik paraude  rolleyes.gif

Žiūrint kiek putlino. Jei mažai suleido ir dar ne per visas lūpas, tai ir nesimate nieko baisaus
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2010 02 02, 09:03)
Žiūrint kiek putlino. Jei mažai suleido ir dar ne per visas lūpas, tai ir nesimate nieko baisaus

gal galima nuotraukyte? labai idomu ax.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jordan @ 2010 01 28, 15:22)
na,jei padaryta profesionaliai ir su protu,tai tikrai tik pagrazinta buna ir tikrai nezinodamas niekada nepasakytum,kad lupytes buvo didintos  4u.gif

man atrodo, kad kalogeno padauginti nelabai iseitu g.gif raso, kad kalogenas atrodo naturaliai.. gal tos "su zuvu" lupom kazka kita leidziasi...man cia kaip graziai user posted image wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2010 02 02, 08:03)

virs 3ml ir per visa virsutine lupyte ax.gif apatines nejudinau,nes nereikejo, o nuotraukyte,tai nebent savaitgali,nes anyta fotika pasiemus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 02 02, 14:20)
virs 3ml ir per visa virsutine lupyte  ax.gif apatines nejudinau,nes nereikejo, o nuotraukyte,tai nebent savaitgali,nes anyta fotika pasiemus  ax.gif

tiek daug blink.gif
tikrai butu faina jeigu fotke idetum, nes as bijau daugiau negu 0,8-1ml leistis 4u.gif
Atsakyti
Labukas, man atrodo geriau yra implantas i lupas, nes jis ilgiau islieka ir tikrai jauciasi naturaliai, geriau viena karta pasidaryti, nei kas 9men kartoti hialurona.
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2010 02 01, 12:32)
Sekančias dvi dienas net ir per prievartą manęs niekas nebūtų nuvaręs i darbą, bet buvo atostogų likę dar savaitėlė, tai tiek laiko užteko paslėpti rezultatams  biggrin.gif Kai sekantį kartą darysiuos,tai imsiu 2 dienas atostogų ir darysiuos ketvirtadienį. Iki pirmadienio nieko neliks.
Aš važiavau pas Martyną Norkų,sumokejau už 2 ampules (lyg po 0,5 ml) Juvedermo 1360 lt. Pakėlė lūpų kampučius ir pačias lūpas paputlino. Procedūra bjauri.....skaudėjo vis tiek, nors prieš tai suleido nuskausminamųjų, o po to dar 1 val sėdėjau su lediniu maišeliu ant lūpų  doh.gif Iš pradžių matėsi visokie nelygumai ir dūrių žymės, bet po 3 -4 dienų rodžiausi žmonėms ir niekam nereikėjo aiškintis  tongue.gif

labai brangiai doh.gif 400ampule,tai gal uz darba taip nuplese
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry33717770
tema yra tokia,kam idomu
Papildyta:
QUOTE(digele @ 2009 03 13, 16:28)
čia yra hialurono rūgšties injekcijų kainos kainos
bet injekcijas daro ir kosmetologės, nebūtina pas plstikos chirurgus eiti
pažiūrėsiu nuotraukyčiu esu mačiusi internete prieš ir po, tik užsienietiškuose puslapiuose buna ne tik injekcijos, bet ir silikono implantai, reikia prie nuortaukų pasiskaityti.

patiketum save kosmetologei???ne plastikos chirurgui.tai juk ne masazas.kaip naiviai mergaites kalbat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 02 02, 13:24)
tiek daug  blink.gif
tikrai butu faina jeigu fotke idetum, nes as bijau daugiau negu 0,8-1ml leistis 4u.gif

skamba labai daug,bet kas nezino ne nepastebi kad kazkas daryta,o putlumo yra smile.gif ir tikrai neatrodo,kad buciau per lupas gavus ar kad jos sugeltos biciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 02 02, 21:15)
skamba labai daug,bet kas nezino ne nepastebi kad kazkas daryta,o putlumo yra  smile.gif ir tikrai neatrodo,kad buciau per lupas gavus ar kad jos sugeltos biciu  lotuliukas.gif

Lauksim nuotraukyciu, vel nebezinau ko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2010 02 02, 09:32)
gal galima nuotraukyte? labai idomu ax.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

man atrodo, kad kalogeno padauginti nelabai iseitu g.gif  raso, kad kalogenas atrodo naturaliai.. gal tos "su zuvu" lupom kazka kita leidziasi...man cia kaip graziai user posted image wub.gif

čia tik su blizgesiu viršutine lupa per daug padažyta už kraštus užėjo, pas JLo tik skruostai nebent padidinti biggrin.gif
Atsakyti