Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 12 28, 17:58)
Man asmeniskai paputlintos lupos atrodo  doh.gif  Pas kai kurias zvaigzdutes uzsienio jau nebe lupos, o uzpakaliai ant veidu. Manau tokias proceduras reikia daryti tik toms, kurios turi ypatingai plonas lupas, na sakykim toki kaip trukuma. O kai pradeda normalias putlinti ...  doh.gif

daug moterų tik įsivaizduoja savo trūkumus kai jų iš tikrujų net nėra,bet ką padarysi,nori lai ,,putlinasi"
Atsakyti
sveikos,
labai mazai info cia unsure.gif noreciau pabandyti virsutine lupa pasistorinti, tik pas ka eit, kad paskui "neverkti" unsure.gif cia visai nieko nesimato, kad kazkas butu pasikeite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mღntvile @ 2010 01 04, 22:27)
sveikos,
labai mazai info cia unsure.gif noreciau pabandyti virsutine lupa pasistorinti, tik pas ka eit, kad paskui "neverkti" unsure.gif cia visai nieko nesimato, kad kazkas butu pasikeite unsure.gif

tokį rezulltatą tikrai galima ir lūpdažiais pasidaryti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Niekada nesididinciau lupu! Kai pasiziuri kaip zvaigzdes kai kurios uzsienio atrodo, tai is vis baisu, jau geriau jos to nedarytu
Atsakyti
labai keista,kad nepilnametes,ar siaip jaunos nori pust lupas,del sexualaus ivaizdzio:)
kiek teko matyt gatveje,iskart matosi,kuri "pasiputusi".
jauna ir taip yra grazi,daryt pupytes is saves nereik
tokia operacija galima,kai yyra diskomfortas,pvz viena lupa ryskiai plonesne.cia mano nuomone
Atsakyti
na,jei padaryta profesionaliai ir su protu,tai tikrai tik pagrazinta buna ir tikrai nezinodamas niekada nepasakytum,kad lupytes buvo didintos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! Na, susigalvojau ir as, kad reikia man tu paputlinimu biggrin.gif avatare matosi, kad lupos mano nei plonos, nei storos, taciau jei butu putlesnes, vaizdelis tikrai nesusigadintu ax.gif perskaiciau visus jusu pasisakymus, nusprendziau, kad labiausiai tiktu tos hialurono injekcijos, bet, bliam, bijau, kad kokybiskai padarytu ir jokiu guzu ten man nebutu, nes vyras ir taip neleidzia darytis, o jei dar su guzais pareisiu tai is viso ciuju is namu isvarys doh.gif gal kuri daretes Klaipedoje tokia procedura? Nesinori eiti kazkur nezinant jokiu atsiliepimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milaknike @ 2010 01 30, 15:11)
Sveikutes! Na, susigalvojau ir as, kad reikia man tu paputlinimu  biggrin.gif avatare matosi, kad lupos mano nei plonos, nei storos, taciau jei butu putlesnes

Esat labai grazi moteris, tikrai nerizikuociau jusu vietoj 4u.gif lupos pakankamai putlios, galima pasididint su piestuku ir t.t ir manau uzteks 4u.gif
Atsakyti
Ilgai bijojusi, svarsčiusi ir kinkas drebinusi, pagaliau ryžausi pasididinti lūpas, nes tokios , kokias turėjau, nepatiko kuo toliau, tuo labiau-nė vienai iš mūsų metai vietoje nestovi ax.gif
Esu labai patenkinta, guziukai išnyko po 10 dienų galutinai. Daktariuks patarė susileisti 2 ampules. Bet pirmas dvi dienas atrodžiau kaip po peštynių doh.gif nors daktaras sakė, kad taip gali būti net 3 dienas.
Kai baigsis veikimas, tikrai kartosiu procedūrą.
Beje ,Klaipėdoje bijojau eiti pas vietinius daktarus. Važiavau i Kauną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamer: 01 vasario 2010 - 10:12
QUOTE(Lamer @ 2010 02 01, 11:10)
Ilgai bijojusi, svarsčiusi ir kinkas drebinusi, pagaliau ryžausi pasididinti lūpas, nes tokios , kokias turėjau, nepatiko kuo toliau, tuo labiau-nė vienai iš mūsų metai vietoje nestovi ax.gif
Esu labai patenkinta, guziukai išnyko po 10 dienų galutinai. Daktariuks patarė susileisti 2 ampules. Bet pirmas dvi dienas atrodžiau kaip po peštynių  doh.gif nors daktaras sakė, kad taip gali būti net 3 dienas.
Kai baigsis veikimas, tikrai kartosiu procedūrą.
Beje ,Klaipėdoje bijojau eiti pas vietinius daktarus. Važiavau i Kauną.

kaip tau faina wub.gif
imanoma kaip nors nuslepti tas injekcijas? kiek dienu negalejai i darba ir panasiai iseiti?
dvi ampules tai cia po 2x1ml suleido ar kokias? pas koki daktara? kaina irgi zinoma domina... blush2.gif

oj tiek klausimu... doh.gif gerai butu jeigu pasidalintum patirtim, nes po botokso injekcijos pusantros savaites vaiksciojau su melyne po akim ir vis irodinejau kad i aki niekas nedave...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 02 01, 12:03)
kaip tau faina wub.gif
imanoma kaip nors nuslepti tas injekcijas? kiek dienu negalejai i darba ir panasiai iseiti?
dvi ampules tai cia po 2x1ml suleido ar kokias? pas koki daktara? kaina irgi zinoma domina...  blush2.gif

oj tiek klausimu...  doh.gif  gerai butu jeigu pasidalintum patirtim, nes po botokso injekcijos pusantros savaites vaiksciojau su melyne po akim ir vis irodinejau kad i aki niekas nedave...

Sekančias dvi dienas net ir per prievartą manęs niekas nebūtų nuvaręs i darbą, bet buvo atostogų likę dar savaitėlė, tai tiek laiko užteko paslėpti rezultatams biggrin.gif Kai sekantį kartą darysiuos,tai imsiu 2 dienas atostogų ir darysiuos ketvirtadienį. Iki pirmadienio nieko neliks.
Aš važiavau pas Martyną Norkų,sumokejau už 2 ampules (lyg po 0,5 ml) Juvedermo 1360 lt. Pakėlė lūpų kampučius ir pačias lūpas paputlino. Procedūra bjauri.....skaudėjo vis tiek, nors prieš tai suleido nuskausminamųjų, o po to dar 1 val sėdėjau su lediniu maišeliu ant lūpų doh.gif Iš pradžių matėsi visokie nelygumai ir dūrių žymės, bet po 3 -4 dienų rodžiausi žmonėms ir niekam nereikėjo aiškintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2010 02 01, 12:32)
Sekančias dvi dienas net ir per prievartą manęs niekas nebūtų nuvaręs i darbą, bet buvo atostogų likę dar savaitėlė, tai tiek laiko užteko paslėpti rezultatams  biggrin.gif Kai sekantį kartą darysiuos,tai imsiu 2 dienas atostogų ir darysiuos ketvirtadienį. Iki pirmadienio nieko neliks.
Aš važiavau pas Martyną Norkų,sumokejau už 2 ampules (lyg po 0,5 ml) Juvedermo 1360 lt. Pakėlė lūpų kampučius ir pačias lūpas paputlino. Procedūra bjauri.....skaudėjo vis tiek, nors prieš tai suleido nuskausminamųjų, o po to dar 1 val sėdėjau su lediniu maišeliu ant lūpų  doh.gif Iš pradžių matėsi visokie nelygumai ir dūrių žymės, bet po 3 -4 dienų rodžiausi žmonėms ir niekam nereikėjo aiškintis  tongue.gif

aciu is issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti