As leidausi pas tokia kosmetologe Vitalija,mokejau 300lt,na pas ja kazkaip 1ml kainuoja 100lt,bet man tikrai nesitini,kad ji man suleido virs 3ml(na,bent ji man taip pasake). Kiek maciau draugiu su 2-3ml,tai lupos stipriai putlesnes.Tai net nezinau,bet tikrai noresiu ir vel susileist,bet kita kart bandysiu pas gerb.Kaikari,beja maciau pas ji klinikoj kaip tik 15% nuolaida siom procedurom
QUOTE(jordan @ 2009 11 30, 17:41)
As leidausi pas tokia kosmetologe Vitalija,mokejau 300lt,na pas ja kazkaip 1ml kainuoja 100lt,bet man tikrai nesitini,kad ji man suleido virs 3ml(na,bent ji man taip pasake). Kiek maciau draugiu su 2-3ml,tai lupos stipriai putlesnes.Tai net nezinau,bet tikrai noresiu ir vel susileist,bet kita kart bandysiu pas gerb.Kaikari,beja maciau pas ji klinikoj kaip tik 15% nuolaida siom procedurom
Nepaisant to,kad tau siek tiek mazoka, ar siaip graziai atrodo lupos, ar proporcingos, ar nesugadinta forma, ar nesusimete i guziukus? Gal gali kontakta duoti sios kosmetologes? Kaip bebutu 300 yra vis tiek maza kaina palyginus
nu,man pasiseke nera guziuku,bet pas drauge tai yra nors ji daresi 2 kartus,bet abu kartus tas pats.Net nezinau nuo ko cia taip priklauso
QUOTE(jordan @ 2009 12 02, 21:06)
nu,man pasiseke nera guziuku,bet pas drauge tai yra nors ji daresi 2 kartus,bet abu kartus tas pats.Net nezinau nuo ko cia taip priklauso
O ta Vitalija is Vilniaus ar Kauno? tie guzuliukai matosi? Jie issivaiksto kada ar ne?
Tuos guziukus gal labiau pati jauti nei matai,na kai pasaki ir isiziuri,tai biskuteli matosi .O ji randasi Kaune
o skausminga procedura ?
reikia papyldomai naudoti spec, lupdazius ar blizgesius, kad nepazeisti lupu .
ar kaip ir su naturaliom elgtis ? (as visai zalia sia tema)
reikia papyldomai naudoti spec, lupdazius ar blizgesius, kad nepazeisti lupu .
ar kaip ir su naturaliom elgtis ? (as visai zalia sia tema)
Na,specialaus,tai nieko nereikia.O pati procedura,tai tikrai nera labai maloni,bet kenteti galima Ten dar truputeli pasaldo,bet tas jausmas kai leidzia labai jau nemalonus Toks vaizdas kad plesia lupytes
gereusia be jokių operaciju tiesiog pasigauti bičių ir ant lūpų uždėti kad įgeltų... Kaip kad mūsų močiutės senovėje darydavo..
na mano pakankamai putlios tai esu patenkinta
na man irgi idomu kaip atrodo naturalios, nepadazytos lupos, ar nekrenta i akis kad kazkas cia netaip su lupomis
Man asmeniskai paputlintos lupos atrodo Pas kai kurias zvaigzdutes uzsienio jau nebe lupos, o uzpakaliai ant veidu. Manau tokias proceduras reikia daryti tik toms, kurios turi ypatingai plonas lupas, na sakykim toki kaip trukuma. O kai pradeda normalias putlinti ...