QUOTE(manse* @ 2009 05 23, 17:30)
Sveika, as dariausi haliurono rugsties injekcijas i lupas. Dariau Kaune, Sporto gatvej, ten gal karta i men ar kas kiek laiko tiksliai nzn atvaziuoja gydytoja ar kosmetologe is vilniaus. Man ja rekomendavo kita kosmetologe pas kuria veido proceduras daraus. Kaina 120lt 0,1 mililitro ar miligramo, nepamenu kaip ji ten pavadino. Tai i virsutine lupa suleido 0,2 to ml sakykim, o i apatine 0,1. nes pas mane apatine siek tiek didesne. Sumokejau 350lt. Siaip kad butu padidejusios mano lupos tai nepasakyciau, tik siek tiek putlesnes, labai naturaliai. Darysiuos dar syk, nes man mazoka, bet kai pirmam kartui pabijojau daugiau. Siaip viskas butu gerai ir grazu, tikrai darysiu dar karta, tik man padare galima pavadinti viena broka. Virsutines lupos vienoj pusej, vidinej pusej, is priekio nesimato, susidare tokia kaip kieta puslele, ji nesimato bet as ja jauciu. Manau gal toj vietoj neisivaiksciojo tas skystis ar ten gelis ar kazkas panasaus. Jei noresit galesiu parasyt jos nr ir daugiau pati pasiklausinesit
Laba
na, kaip jusu lupytes, gal dar karta daretes?
ar galetumet man sios gydytojos numeri duoti, ar kaip su ja susiekti, noreciau surizikuoti ir pabandyti sia procedura, ypac, jei imanoma labai nedaug to skyscio susileisti
na ir kaina nesikandzioja
mano virsutine plona palygint su apatine, tai noreciau ja papultlint pabandyti
dekuj, jei ka i az