Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

Apklausa: Ar ryžtumėtės chrurginiu būdu pasididinti lūpas? (522 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(prokurotaite @ 2009 10 31, 22:15)
uzsitepus lupos pradeda ,,degti" ,parausta ir taip kazkiek padideja, bet man negrazu  smile.gif  kaip pipiru privalgius,nes degina gerai del to ir akys paraudusios buna  smile.gif

o gal zinot, kiek toks daiktas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(superenata @ 2009 11 03, 11:30)
o gal zinot, kiek toks  daiktas kainuoja?

89lt berods g.gif yra seip panasus lupdazis ir Oriflame kuris apie 15lt kainuoja,efektas labai panasus:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(manse* @ 2009 05 23, 17:30)
Sveika, as dariausi haliurono rugsties injekcijas i lupas. Dariau Kaune, Sporto gatvej, ten gal karta i men ar kas kiek laiko tiksliai nzn atvaziuoja gydytoja ar kosmetologe is vilniaus. Man ja rekomendavo kita kosmetologe pas kuria veido proceduras daraus. Kaina 120lt 0,1 mililitro ar miligramo, nepamenu kaip ji ten pavadino. Tai i virsutine lupa suleido 0,2 to ml sakykim, o i apatine 0,1. nes pas mane apatine siek tiek didesne. Sumokejau 350lt. Siaip kad butu padidejusios mano lupos tai nepasakyciau, tik siek tiek putlesnes, labai naturaliai. Darysiuos dar syk, nes man mazoka, bet kai pirmam kartui pabijojau daugiau. Siaip viskas butu gerai ir grazu, tikrai darysiu dar karta, tik man padare galima pavadinti viena broka. Virsutines lupos vienoj pusej, vidinej pusej, is priekio nesimato, susidare tokia kaip kieta puslele, ji nesimato bet as ja jauciu. Manau gal toj vietoj neisivaiksciojo tas skystis ar ten gelis ar kazkas panasaus. Jei noresit galesiu parasyt jos nr ir daugiau pati pasiklausinesit

Laba smile.gif
na, kaip jusu lupytes, gal dar karta daretes?
ar galetumet man sios gydytojos numeri duoti, ar kaip su ja susiekti, noreciau surizikuoti ir pabandyti sia procedura, ypac, jei imanoma labai nedaug to skyscio susileisti smile.gif na ir kaina nesikandzioja smile.gif mano virsutine plona palygint su apatine, tai noreciau ja papultlint pabandyti smile.gif
dekuj, jei ka i az wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prokurotaite @ 2009 11 03, 21:20)
89lt berods  g.gif  yra seip panasus lupdazis ir Oriflame kuris apie 15lt kainuoja,efektas labai panasus:

user posted image

deje puslapis neveikia, gal galima butu kur nors kitur parodyti sita lupdazi, pvz oriflame.lt? rolleyes.gif
Atsakyti
kas daresi injekcijas i lupas..., po to juk reikia turbut savaitele namie pasedeti? deja negaliu darbe rodytis "nenormaliai"...
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 11 15, 20:48)
deje puslapis neveikia, gal galima butu kur nors kitur parodyti sita lupdazi, pvz oriflame.lt?  rolleyes.gif

cia is parfum express
user posted image

cia is oriflame Maxi

user posted image

Atsakyti
QUOTE(prokurotaite @ 2009 11 18, 22:01)
cia is parfum express
user posted image

cia is oriflame Maxi

user posted image

o bandet sita lupyciu putlintoja is parfum express?
Atsakyti
Sveikos,as pabandziau hialiurono injekcija i lupytes ir man visai patiko thumbup.gif Jos graziai paputlejo.O ir patinimas tik ta pacia diena matesi,kad jos raudonos.Jau kita visiskai nieko nesimato tik jautrios buna apie 3 dienas.Taip kad jokiu iseiginiu nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
jordan,o kur daretes+kainyte?
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2009 11 28, 17:05)
Sveikos,as pabandziau hialiurono injekcija i lupytes ir man visai patiko  thumbup.gif  Jos graziai paputlejo.O ir patinimas tik ta pacia diena matesi,kad jos raudonos.Jau kita visiskai nieko nesimato tik jautrios buna apie 3 dienas.Taip kad jokiu iseiginiu nereikia  mirksiukas.gif

tai pradziuginot kad sleptis nuo visu nereikia ax.gif gal zinote kiek jums ml suleido? 4u.gif
Atsakyti
Ka tik bandziau skambinti tai Grazinai. Paskambinau i ta centra, ten ne nesuprato ko as klausiu ir dave mobilu kosmetologes. Siuo metu yra lygiai 14h. As jai pasukus prisistaciau ir pasakiau kokiu klausimu skambinu. Taciau sulaukiau atsakymo tokio: "As juk nedirbu visa para, per diena tik 6 val! Paskambinkit man darbo valandom!" Taip ir likau nesupratus, juk dabar 14h!!!?!...net nzn ar patikeciau tokiam zmogui savo veida keist...
Atsakyti
QUOTE(GintareG @ 2009 11 30, 15:01)
Ka tik bandziau skambinti tai Grazinai. Paskambinau i ta centra, ten ne nesuprato ko as klausiu ir dave mobilu kosmetologes. Siuo metu yra lygiai 14h. As jai pasukus prisistaciau ir pasakiau kokiu klausimu skambinu. Taciau sulaukiau atsakymo tokio: "As juk nedirbu visa para, per diena tik 6 val! Paskambinkit man darbo valandom!" Taip ir likau nesupratus, juk dabar 14h!!!?!...net nzn ar patikeciau tokiam zmogui savo veida keist...

Ka tik skambinau dar karta, kaina 650 pirma karta leidzia 0.5ml konsultacija 30lt
Atsakyti