Pas mane lupos, labai plonos.. tokie du siuliukai tai vaa, kazkaip vilioja pasiputlinti jas
Gal yra jau kas dailinosi lupytes pas Grazina?
Niekas nesiputlinot lupyciu pas ja?
Gal kuri gali patarti, pakonsultuoti kur geriausiai, patikimiausiai galima atlikti lupyčiu gražinimo procedura, Kaune? Ir kokios kainos vaikšto?
QUOTE(inevas @ 2009 03 27, 21:44)
Gal kuri gali patarti, pakonsultuoti kur geriausiai, patikimiausiai galima atlikti lupyčiu gražinimo procedura, Kaune? Ir kokios kainos vaikšto?
Sveika, as dariausi haliurono rugsties injekcijas i lupas. Dariau Kaune, Sporto gatvej, ten gal karta i men ar kas kiek laiko tiksliai nzn atvaziuoja gydytoja ar kosmetologe is vilniaus. Man ja rekomendavo kita kosmetologe pas kuria veido proceduras daraus. Kaina 120lt 0,1 mililitro ar miligramo, nepamenu kaip ji ten pavadino. Tai i virsutine lupa suleido 0,2 to ml sakykim, o i apatine 0,1. nes pas mane apatine siek tiek didesne. Sumokejau 350lt. Siaip kad butu padidejusios mano lupos tai nepasakyciau, tik siek tiek putlesnes, labai naturaliai. Darysiuos dar syk, nes man mazoka, bet kai pirmam kartui pabijojau daugiau. Siaip viskas butu gerai ir grazu, tikrai darysiu dar karta, tik man padare galima pavadinti viena broka. Virsutines lupos vienoj pusej, vidinej pusej, is priekio nesimato, susidare tokia kaip kieta puslele, ji nesimato bet as ja jauciu. Manau gal toj vietoj neisivaiksciojo tas skystis ar ten gelis ar kazkas panasaus. Jei noresit galesiu parasyt jos nr ir daugiau pati pasiklausinesit
QUOTE(manse* @ 2009 05 23, 17:30)
Sveika, as dariausi haliurono rugsties injekcijas i lupas.
o gal galetum ideti lupu pries ir po nuotraukas? labai idomu butu pamatyti rezultata
QUOTE(evelinki @ 2009 05 23, 19:00)
o gal galetum ideti lupu pries ir po nuotraukas? labai idomu butu pamatyti rezultata
Butent tu kur man dare pries pat leidziant ir is kart po, as neturiu, galeciau tik is savo fotkiu kazka idet. Kaip jau sakiau nelabai kas matos , na gal siek tiek virsutine lupa, jei atidziai ziuri pries ir po , bet kaip jau sakiau labai bijojau uz tai pirmam kartui prasiau kad tik labai mazai ileistu,bet sekanti syk jau drasiau leisiuos daugiau nes pas ja moket reikia uz kieki kiek suleidzia, nes kaip girdejau kitur moki uz svirksta ir nesvarbu ar tik truouti ar visa isvirkscia, vistiek apie 1000lt kainuoja.
Bet as nemoku i cia idet, galiu i emaila atsiust jei parasysi
Papildyta:
sita injekcija iki 6men, sake priklauso nuo odos sausumo, jei oda sausa gali ir trumpiau but, nes produktas naturalus ir oda kazkaip sugeria
QUOTE(manse* @ 2009 05 23, 20:04)
Butent tu kur man dare pries pat leidziant ir is kart po, as neturiu, galeciau tik is savo fotkiu kazka idet. Kaip jau sakiau nelabai kas matos , na gal siek tiek virsutine lupa, jei atidziai ziuri pries ir po , bet kaip jau sakiau labai bijojau uz tai pirmam kartui prasiau kad tik labai mazai ileistu,bet sekanti syk jau drasiau leisiuos daugiau nes pas ja moket reikia uz kieki kiek suleidzia, nes kaip girdejau kitur moki uz svirksta ir nesvarbu ar tik truouti ar visa isvirkscia, vistiek apie 1000lt kainuoja.
Papildyta:
sita injekcija iki 6men, sake priklauso nuo odos sausumo, jei oda sausa gali ir trumpiau but, nes produktas naturalus ir oda kazkaip sugeria
Papildyta:
žėkit kokių babaisų radau
Šitos vienos iš mano mėgstamiausių
Šitos vienos iš mano mėgstamiausių
as labai noreciau siektiek pasididinti lupas..
dariausi permanentini makiaza siektiek aplink lupas kad svelniai didesnes atrodytu, bet nelabai patiko, tai papildymui net nejau, aciu dievui beveik isnyko, ir su labai lengva spalva dare tai neliko labai ryskaus apvedimo.......
dabar galvoju apie rimtesnes proceduras......
Papildyta:
nu jau cia tai ishsigimeles kazkokios ciulpikes kitaip nepavadinsi
dariausi permanentini makiaza siektiek aplink lupas kad svelniai didesnes atrodytu, bet nelabai patiko, tai papildymui net nejau, aciu dievui beveik isnyko, ir su labai lengva spalva dare tai neliko labai ryskaus apvedimo.......
dabar galvoju apie rimtesnes proceduras......
Papildyta:
QUOTE(shineT @ 2009 05 28, 21:23)
nu jau cia tai ishsigimeles kazkokios ciulpikes kitaip nepavadinsi
QUOTE(shineT @ 2009 05 28, 20:23)
žėkit kokių babaisų radau
As panasiai buvau pasididinus kaip paskutinej fotkej gaila foto neturiu, bebunat darze ir edant braskes ikando bite i virsutine lupa, tai ta taip istino, kad net apatines nebesimate, atrodziau kaip vienalupe ir dar laikes sutinimas apie 5dienas Stai ir mano putlumo paslaptis
QUOTE(Kita @ 2009 06 05, 13:24)
As panasiai buvau pasididinus kaip paskutinej fotkej gaila foto neturiu, bebunat darze ir edant braskes ikando bite i virsutine lupa, tai ta taip istino, kad net apatines nebesimate, atrodziau kaip vienalupe ir dar laikes sutinimas apie 5dienas Stai ir mano putlumo paslaptis
oj geras !!!!!!!!!!!!
na man protinius dantis isoperavo su narkoze tai kai atsibudau po velniu galvoju jei zandai nebut taip istine tai sakyciau kad lupytes irgi neblogos bent trigubos tai tikrai buvo, deja nuslugo, bet ir atrodziau daugiau kaip sumusta