Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

Vilkų motinėle,

ačiū apie gerus atsiliepimus smile.gif

Vilma tvarko dantis ir vaikams.
Jei vaikas - mūsų pacientas, jis turi galimybę pretenduoti į "nemokamą" laiką - tuomet viskas bus atlikta nemokamai. Deja, tie nemokami laikai jau tokie yra - į juos ilga eilė, panašiai kaip valdiškose poliklinikose.

Laura priima ir vaikus. Ir visi kiti priima. Tik jei vaikas mažas (tarkim, iki 10 metų) - rekomenduoju pediatrus.

Dėl registracijos gydymui pas odontologus - taip, registraciją galima atlikti tik telefonu. Taip padaryta todėl, kad nebūtų užimama valanda dėl paprasto patikrinimo. Geriausia registratūros paprašyti sujungti su odonto kabinetu, ir jau ten su gydytoja ar sesute suderinti, kiek laiko Jums reikės (t.y., prisipažinti, ką ir kiek reikės gydyti/daryti).

Iki,
Paulius

QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 09 14, 11:20)
Turiu klausimą dėl odontologų  ar gydytoja Vilma tvarko dantis ir vaikams? (11 metų) Ir  ar skirtumas yra  tvarkymo kainoje vaikui jei jis yra  jūsų pacientas ir jei nėra? Iš to sekas kitas klausimas - ar Laura Lopšaitienė  priima ir vaikus? Ir dar - jei noriu užsirašyti ne pirminei konsultacijai pas odontologa, o iš karto gydymui kaip tą padaryti? Tik telefonu?

Dar noriu kuo geriausiai atsiliepti apie gydytoja Pinkeviciute. Atvaiksciojau pas ja visa nestuma. Tikrai  rupescio buta ir suziureta viskas laiku, visos problemeles buvo sprendziamos, demesio gavau tikrai  pakankamai. Zodziu ir toliau lankysiuosi pas ja. Labai patenkinta. thumbup.gif

Atsakyti
Sveiki, noreciau pasidalinti siandienos ispudziais.
Buvau pas ginekologe Viktorija.Na paliko malonaus zmogaus ispudi. Kol kas daugiau nieko ir negaliu pasakyt, nes is profesines puses dar per anksti ka ir kalbet (buvau pirma karta pas ja). Noreciau apie pati priemima papasakot.
Man tik pradejus pasakot kokios bedos, ibega moteriske is registraturos, nutraukia mane per puse sakinio ir pradeda daktares klausinet koki koda irasyt i siuntima, kaip rasyt ir t.t. Palaukiau kol iseis aisku, baigiau savo istorija.Na ir atsisedau ant ginekologines kedes. Ipusejus apziurai ieina daktaras -vyriskis. Viktorija ji sustabdo. Jis sustoja prie sirmos ir sako reikia patarimo. Daktare nusimauna pirstines ir palikusi mane guleti nueina dalinti patarimu... Na aisku jau pirstiniu nebeprireikia, turbut apziura ir buvo baigta... Padare echoskopa sakyciau atidziai tikrai. Gerai kad niekas nebesumaise... zinau kad nieko naujo daktaras ir nepamatys, del to visai man nebaisu, na bet ... patys suprantate kaip pasijauti kai viduri apziuros palieka guleti ant kedes...

Tai va. Butu visai smagu, kad ismoktu pasibelsti ir netrukdytu kai ateini pas gydytoja...

Atsakyti
QUOTE(naujoke* @ 2014 09 18, 20:54)
Tai va. Butu visai smagu, kad ismoktu pasibelsti ir netrukdytu kai ateini pas gydytoja...

Tikrai yra ta problema. Spėju turėtų užsirakinti, kol apžiūri ir bendrauja su paciente. Man pas Pinkevičiutę gulint nuogai be širmos (echoskopui) sugebėjo įsiveržti registratorė savo reikalus spręsti. Negaliu pasakyti, kad tai mane traumavo visam gyvenimui, bet mažų mažiausia nemandagu... rolleyes.gif
Atsakyti
Labai ačiū už pastabas, ir atsiprašom už nemalonius potyrius.
Bandysim kažką pakeist smile.gif

Deja, ne visuomet registratorės gali laukti vizito pabaigos, kad užduotų skubius klausimus - kitaip panašius laiškus rašys registratūroje laukiantys žmonės, tačiau pasistengsim apriboti tokius įsiveržimus iki minimumo ir dažniau naudoti vietinį telefoninį ryšį.

Paulius, VSN

QUOTE(maža mazgė @ 2014 09 19, 08:08)
Tikrai yra ta problema. Spėju turėtų užsirakinti, kol apžiūri ir bendrauja su paciente. Man pas Pinkevičiutę gulint nuogai be širmos (echoskopui) sugebėjo įsiveržti registratorė savo reikalus spręsti. Negaliu pasakyti, kad tai mane traumavo visam gyvenimui, bet mažų mažiausia nemandagu...  rolleyes.gif

Atsakyti
Sveiki,

neturėkit iliuzijų, kad VSN nereikės mokėti už dalykus, kurie turėtų būti nemokami smile.gif Dar žemiau cituoju savo klausimą, kuris liko neatsakytas smile.gif
O šiaip mes išsiregitravom iš VSN ne dėl to, kad kažkas ten nesąžiningai mums kainavo, bet todėl, kad gydytoja tris kartus vaiką be reikalo nusiuntė į Santariškių ligoninę. Panakvojom ten tris kartus po vieną naktį ir nusprendėm, kad jau gana gydytojus juokinti ir po infekcinius skyrius nuotykių ieškoti blush2.gif g.gif

QUOTE(Spurgitta @ 2014 07 22, 21:13)
Bet, kaip Jūs pats sakėte, pas Jus to nėra. To nėra ir kitame šeimos centre, kuriame aš lankiausi. Galbūt kiti šeimos centrai randa kitų būdų, kaip užsidirbti papildomai.
Tai iš principo smulkmena, bet jau ne pirma neigiama smulkmena šioje įstaigoje. Nežinau, kiek "brangūs" ir pacientai šeimos klinikom, bet Karoliniškių šeimos klinika visai jų netausoja ir negerbia.
Sakykit, o pas kokius gydytojus - pediatrus pas jus šiuo metu galima užregistruoti vaiką?

QUOTE(Bubumka+ @ 2012 11 30, 17:16)
Norėčiau paklausti gerbiamo pauliusk

kokiu pagrindu VSN yra mokamas  CRB tyrimas, jei šis tyrimas paskirtas šeimos gydytojo, o ligonis yra prisirašęs VSN?

ačiū už atsakymą.

Atsakyti
Sveiki,daug cia buvo diskusiju apie Rolanda Tamku.Tai va as is to smalsumo ir bedu,siandien pirma kart apsilankiau.Jokiu blogu atsiliepimu neturiu,kolkas tik geri.Isklauso,maloniai bendrauja,turbut tiek kiek jis,ne vienas seimos gydytojas ner manes taip "cesnai" apziurejes ir ieshkojas mano bedeliu.Ir siaip pirmas ispudis tikrai geras su sypsena pasitinka ir islydi,man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

turiu klausimą įstaigos vadovui Pauliui (jei niekas nesikeitė):
1. kokiu pagrindu personalas gali neduoti asmeniui sveikatos istorijos paskutinių apsilankymų kopijos? Reikėti gali bet kam - draudimui (nes Jūsų įstaiga su privačiais draudimais nedraugavo, kiek pamenu iš seniau, todėl dokumentus reikia jiems pateikti patiems pacientams sumokėjus už paslaugas iš savų lėšų); einant į kitą sveikatos priežiūros įstaigą konsultacijai kad ir be siuntimo, kad kitas gydytojas turėtų bendrą vaizdą; ar tiesiog pačiam pacientui turėti, nes paskui va taip lakstyk ir negauk istorijos:) Po šio nesusipratimo (taip vadinu, nes tikiuosi, kad registratorės nebuvo tinkamai informuotos ir nuo šiol bus) kilo "kudlotų" minčių. Cituoju registratores "nežinom, ar leis gydytojas". Ką jis turi leisti/neleisti, o gal cenzūruoti? Na, pasakykit, kad mano mintys per kudlotos, prašau:)
2. būkit geras, perduokit registratorėms/paorganizuokit dokumentų saugojimą taip, kad tyrimų rezultatai nepasimestų. Ketvirtadienį telefonu pasako, kad konkretaus asmens tyrimai yra. Pirmadienį atvykus jų pasiimti (primenu, viskas daryta ne TLK, o savo lėšomis) tyrimų neberado... Gerai, kad vilniečiai, gerai, kad laisva diena nuo darbo buvo. Kiekvienam mūsų laikas brangus, tad pasistenkim dirbti tvarkingai:)

Atrodo, kad nepatenkinta viskuo esu:) Ne, taip nėra, poliklinikoj gydytis patinka. Na, kartais šeimos gydytojo priekaištų, kad "prisidarė tyrimų jauni, o paskui gydyk rastas ligas" nelabai suprantu, bet stengiuos praleisti pro ausis. Atrodo, kad va darbas parūpino sveikatos draudimą profilaktikai, prižiūri save, randi ligelę, bandai pačioj pradžioj susidorot su ja, o iš šeimos gydytojo tokios replikos... Tikriausiai būtų blogai ir atėjus su pažengusia liga...

Vienžo, viskas čia fain, tik būt gerai, kad pirmus du punktus aptartumėt su personalu. Visur visko būna, aišku. Beje, gal aš neteisi - brūkštelkit čia, jei pavyktųwink.gif
Papildyta:
QUOTE(naujoke* @ 2014 09 18, 19:54)

Va va ir po šituo galiu pasirašyti. Neprošal būtų bent pasibelst išmokti.
Atsakyti
Laba diena _mamka_,

Dėl kopijų - Jūsų vyras ne taip suprato. Kadangi mes žinome, ko reikalauja draudimas - jam buvo pasiūlyta pasiimti išrašą iš gydytojo (būtent to reikalauja) - arba kitas variantas, draudimas atsiunčia mums užklausą ir mes siunčiame jam visą kortelę. Dėl kudlotumo - nenoriu spėliot apie ką galvojate, tačiau kiekvienas žmogus pats gali prisijungti prie VLK svetainės per savo banką ar su elektroniniu parašu ir pasičiūrėti, ar mes ko nors "neprirašom" (pvz.: gydymo nesuteikiam, bet pasiimam pinigus iš ligonių kasų).

Dėl šiandien-vakar situacijos su nemokama vaikų odontologija (po Jūsų skundo pradėtas TLK patikrinimas). Pakeitėm tvarką - šiuo metu pradėsim registruoti eilės tvarka visus, kurie nori gauti nemokamas paslaugas (t.y. toliau neregistruosim 3 mėnesius į priekį kaip to reikalauja valstybė, toliau neturėsim galimybės per 5 dienas suteikti nemokamas paslaugas kaip to reikalauja mūsų sutartis su TLK, bet registruosim kasdien). Šiandien pasiskambinau į Karoliniškių polikliniką - pas juos tvarka išties geresnė, neskubioms konsultacijoms (gydymui) odontologams registruoja šiuo metu vasario mėnesiui (skubioms - su skausmu - kaip ir pas mus, kasdien). Pripažįstu mūsų kaltę, kad yra nenormalu visiems 15 dieną bandyti susiregistruoti (kai paskelbiami grafikai kitam mėnesiui). Todėl registruosim pastoviai, į laukiančiųjų eilę. Reikės kelių dienų išmokti dirbti nauja tvarka - bet taip, manau, visiems bus geriau.

Gaila kad nei Jūs, nei Jūsų vyras nekėlė ragelio šiandien (niekaip negalėjau prisiskambinti, gal esate išvykę) - kaip tik šiandien vienas pacientas iš nemokamos vietos išsiregistravo, ir norėjom Jums pasiūlyti apsilankyti.

Kaip ir visiems, po kurių skundo Ligonių kasa pradeda mūsų įstaigos patikrinimą, maloniai siūlome ir prašome pasirinkti kitą gydymo įstaigą.

Dar kartą prašau visų skambinti man tiesiogiai 865061559 (jei negaliu atsiliepti - perskambinu, arba bandykit po kelių valandų paskambinti dar kartą) ar rašyti laiškus tiesiogiai man paulius@vsn.lt, taip Jūsų problemą išspręsim greičiau. Nes kiekvienas TLK patikrinimas "valgo" mano ir kitų mūsų įstaigos gydytojų/darbuotojų laiką, yra mokamos baudos, to rezultate - paslaugų pasiekiamumas tik mažėja.

Sveikatos,

Vilniaus sveikatos namai
direktorius Paulius Keršanskas

QUOTE(_mamka_ @ 2014 11 11, 08:55)
Sveiki,

turiu klausimą įstaigos vadovui Pauliui (jei niekas nesikeitė):
1. kokiu pagrindu personalas gali neduoti asmeniui sveikatos istorijos paskutinių apsilankymų kopijos? Reikėti gali bet kam - draudimui (nes Jūsų įstaiga su privačiais draudimais nedraugavo, kiek pamenu iš seniau, todėl dokumentus reikia jiems pateikti patiems pacientams sumokėjus už paslaugas iš savų lėšų); einant į kitą sveikatos priežiūros įstaigą konsultacijai kad ir be siuntimo, kad kitas gydytojas turėtų bendrą vaizdą; ar tiesiog pačiam pacientui turėti, nes paskui va taip lakstyk ir negauk istorijos:) Po šio nesusipratimo (taip vadinu, nes tikiuosi, kad registratorės nebuvo tinkamai informuotos ir nuo šiol bus) kilo "kudlotų" minčių. Cituoju registratores "nežinom, ar leis gydytojas". Ką jis turi leisti/neleisti, o gal cenzūruoti? Na, pasakykit, kad mano mintys per kudlotos, prašau:)
2. būkit geras, perduokit registratorėms/paorganizuokit dokumentų saugojimą taip, kad tyrimų rezultatai nepasimestų. Ketvirtadienį telefonu pasako, kad konkretaus asmens tyrimai yra. Pirmadienį atvykus jų pasiimti (primenu, viskas daryta ne TLK, o savo lėšomis) tyrimų neberado... Gerai, kad vilniečiai, gerai, kad laisva diena nuo darbo buvo. Kiekvienam mūsų laikas brangus, tad pasistenkim dirbti tvarkingai:)

Atrodo, kad nepatenkinta viskuo esu:) Ne, taip nėra, poliklinikoj gydytis patinka. Na, kartais šeimos gydytojo priekaištų, kad "prisidarė tyrimų jauni, o paskui gydyk rastas ligas" nelabai suprantu, bet stengiuos praleisti pro ausis. Atrodo, kad va darbas parūpino sveikatos draudimą profilaktikai, prižiūri save, randi ligelę, bandai pačioj pradžioj susidorot su ja, o iš šeimos gydytojo tokios replikos... Tikriausiai būtų blogai ir atėjus su pažengusia liga...

Vienžo, viskas čia fain, tik būt gerai, kad pirmus du punktus aptartumėt su personalu. Visur visko būna, aišku. Beje, gal aš neteisi - brūkštelkit čia, jei pavyktųwink.gif
Papildyta:

Va va ir po šituo galiu pasirašyti. Neprošal būtų bent pasibelst išmokti.

Atsakyti
Sveiki,

As norejau pasiklausti ar pas jus darant bendra kraujo tyrima suaugusiajam,ieina crb-baltymo tyrimas,ar jis daromas atskirai ir mokamas?
Atsakyti
Laba diena, Pauliau,
gal galite pasakyti kokia odontologė dirbo šiandien ryte?

Ir ar dabar, kai yra nauja tvarka, registruojantis pas odontologus galiu rinktis būtent ją?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2014 12 02, 20:35)
Sveiki,

As norejau pasiklausti ar pas jus darant bendra kraujo tyrima suaugusiajam,ieina crb-baltymo tyrimas,ar jis daromas atskirai ir mokamas?

Jolkuce,

Į bendrą kraujo tyrimą CRB neįeina.
Mokamas CRB tyrimas daromas tais atvejais, kai pacientas pasirenka greitą tyrimą (atsakymas gaunamas tos pačios konsultacijos metu, tinka tiek veninis, tiek kapiliarinis kraujas). Nemokamas CRB daromas tuomet, kai pacientas ateina būtinai ryte, imamas tik veninis kraujas, tyrimas daromas laboratorijoje ir atsakymas gaunamas už 2 dienų.

Sveikatos,
Paulius.

Papildyta:
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 12 10, 16:30)
Laba diena, Pauliau,
gal galite pasakyti kokia odontologė dirbo šiandien ryte?

Ir ar dabar, kai yra nauja tvarka, registruojantis pas odontologus galiu rinktis būtent ją?

LabaiTyli,

Šiuo metu, kai gyd. Milda ilgose atostogose, pas mus dirba gyd. odontologai Vilma ir Eduardas. Ir - taip, Jūs visuomet galite rinktis patinkantį gydytoją.

Iki,
Paulius
Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2014 12 10, 22:47)
LabaiTyli,

Šiuo metu, kai gyd. Milda ilgose atostogose, pas mus dirba gyd. odontologai Vilma ir Eduardas. Ir - taip, Jūs visuomet galite rinktis patinkantį gydytoją.

Iki,
Paulius

Ačiū už atsakymą. Vilma, sakyčiau, kad tiesiog puikiai su vaikais susišnekanti thumbup.gif

Ar galima skambinti 15d. del registracijos, gal tada galima būtų laiką patogesnį pasirinkti? Ar dabar jau tik į eilę registruoja ir tiesiog laukti skambučio?
Atsakyti