Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

Viskas aišku, Pauliau. Savaime suprantama, kultūros ir pagarbos kitiems reikia visada, net jei ir ištiko bėda. Ačiū už info smile.gif
Atsakyti
Esu VSN pacientas nuo pat pirmų dienų - kartu su gyd. L.Budriene atėjęs čia iš Karoliniškių poliklinikos dar budamas mažas berniukas 4u.gif

Iki tol, kol buvo Budrienė (čia kažkurtai iki 2011 metų) VISKAS buvo puiku - 11/10 balų. Tiesiog visiškai nieko blogo negalęčiau pasakyti nei aš, nei mano giminaičia prisirašę vėliau irgi prie VSN. ......... tačiau..... apie jau 2012 metus, kažkas čia įvyko, tikrai nežinau kas, bet ... visų pirmą masiškai pradėjo dinkt geri šeimos gyd.... ir daėjom iki to - kad dabar jų VISIŠKAI NEBĖRA (na dar Maižienei galima pliusiuką uždėt) ir viskas.
Tamkus ir Lopšaitienė - man asmeniškai net liežuvis neapsiverčia juos pavadint šiuo didingu žodžiu - "gydytojai" blink.gif
Teko man pabūvot pas juos abudu - tai su Budrienė (Gydytoja iš didžios G) net nėra ko lygint. Lopšaitienei paprasciausiai VSN pacientai yra antraeiliai - dirba čia kelios val. per dieną, + pastoviai vėluoja ir gale stengias greiciau aptarnaut paskutinius saraše (kokybė aišku krenta), kad greiciau ir išeit. Mano nedarbingumo duomenų niekaip negalėdavo tinkamai nusiust Sodrai - dėl to man skambindavo iš darbo -" kodėl nedirbi? juk biuletenio jau negauni" ???????
Apie Tamkų. - "labiausiai užimtas žmogus pasauly" - beje pats tai visuomet sakantis - tačiau tai netrukdo jam kas 15-20min eit iš kabineto į lauką į IKI arba už poliklinikos, nors mažai laisvų vietų visada pas jį - pacientų prie jo durų nepastebėta... Nors žinau kodėl - jis nesugėba man 3 vaistų išrašit - ir prašo imt iškart 2 laikus: pvz: 10:15 ir 10:30. Jei dar nespės - ryt tas pats. Akių nepakeliantis į pacientą - visiškai nesidomintis... Po savaitės VISIŠKAI pamiršta pacientą ir ligas - reikia iš naujo pasakot. Na žodžiu....

Neesu aš iš tų kurie visad skundžiasi - tačiau čia ne ta situacija.
Pauliau - PRAŠAU sutvarkykit VSN - ir padarykit taip kaip buvo anksčiau - t.y.NUOSTABI POLIKLINIKA.
Sekanti kartą prireikus eisiu pas Maižienę- nes ją bent jau gydytoja negėda pavadint. O jei viskas ir toliau taip eis - po 10metų buvimo VSN teks su juo atsisveikint - ko labai nesinori...
Atsakyti
[quote=Jonukėlis,2014 07 29, 00:35]
Tamkus ir Lopšaitienė - man asmeniškai net liežuvis neapsiverčia juos pavadint šiuo didingu žodžiu - "gydytojai" blink.gif
Teko man pabūvot pas juos abudu - tai su Budrienė (Gydytoja iš didžios G) net nėra ko lygint. Lopšaitienei paprasciausiai VSN pacientai yra antraeiliai - dirba čia kelios val. per dieną, + pastoviai vėluoja ir gale stengias greiciau aptarnaut paskutinius saraše (kokybė aišku krenta), kad greiciau ir išeit. Mano nedarbingumo duomenų niekaip negalėdavo tinkamai nusiust Sodrai - dėl to man skambindavo iš darbo -" kodėl nedirbi? juk biuletenio jau negauni" ???????
Apie Tamkų. - "labiausiai užimtas žmogus pasauly" - beje pats tai visuomet sakantis - tačiau tai netrukdo jam kas 15-20min eit iš kabineto į lauką į IKI arba už poliklinikos, nors mažai laisvų vietų visada pas jį - pacientų prie jo durų nepastebėta... Nors žinau kodėl - jis nesugėba man 3 vaistų išrašit - ir prašo imt iškart 2 laikus: pvz: 10:15 ir 10:30. Jei dar nespės - ryt tas pats. Akių nepakeliantis į pacientą - visiškai nesidomintis... Po savaitės VISIŠKAI pamiršta pacientą ir ligas - reikia iš naujo pasakot. Na žodžiu....

[/quote

Nesutinku su Jusu nuomone smile.gif Tamkus geras gydytojas smile.gif Ir pas ji pacientu tikrai nemazai, taip kad prisiminti kiekviena ir jo ligas - manau sunkoka. Ir siaip prie jo duru nera kedziu eilems susidaryti smile.gif)) O Jus bet kada galite eiti pas Jums patinkanti gydytoja rolleyes.gif O as ir toliau pas ji lankysiuos ir kitiems rekomenduosiu smile.gif
Beje, o kodel Jus ji stebite???..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mudra,
aš nestebiu jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tiktai kai tekdavo sedėt eilėse pas Lopšaitienę (kai ši vėluodavo) tai ir maciau kad Tamkus vis bėgiodavo iš lauko į polikliniką ir atgal. Vieną kartą atėjus ir pas jį tai to nebuvo tuo laiku kai aš užsirašęs pas jį - tas atėjo vėliau, o manę išleidęs iš paskos nuėjo į IKI parduotuvę - nors jo darbo laikas tikrai nesibaigė tądien.

Atsiprašau jei praeitam komentare kiek grubiai šnekėjau, tačiau kai turiu galimybę lygint kitus gydytojus su L.Budrienę - kuri dėl savo paciento kalnus nuverstų (kuo esu porą kartų įsitikinęs asmeniškai).

Sutinku su Jumis Mudra, kad gydytojai gali netsiminti pacientų - tačiau vėlgi - tik įžengus į L.Budrienės kabinetą - ji tave jau atpažista iškart bei žino tavo pagrindines ligas bet kitas smulkmenas. Jau kaip 3-4 metus nesilankau pas Budriene (nes jau "peraugau" pediatrus), tačiau prieš porą mėn sutikus Budrienę gatvėje ji su manim pasisveikino BEI PRISIMINĖ VARDĄ thumbup.gif
Tuo tarpu Tamkus po 1sav. nežino kas tu toks ir ko čia atėjai. Kaip tiesiog gydytojas jis sutinku - nusiskundimu nėra, tačiau kaip žmogui ir "paciento draugui" - jam truksta laaaabai.

Nežinau, gal mane išlepino Budrienė, gal jau senstu ir bandau prie visko prikibt ax.gif tačiau bent jau pas ką gydysis mano busimasi vaikai klausimų nekyla 4u.gif

O pačiai VSN priekaištu nelabai turiu - laboratorija veikia puikiai, seselės puikios, eilių nėra, daaaaaug kas nemokamo - tačiau šeimos gydytojų sau ten nematau.
Atsakyti
Nu registratores tai pypt atsiprasant. Nuo pat prisiregistravimo dienos sunervina kiekviena karta su jom pabendravus. Ateinu prisiregistruot, pamate, kad nescia, sako o tai jus nestuma noresit pas mus priziuret, bet tai nieks didziosios knygos neatiduoda iseinant doh.gif Sakau aciu, jau nebenoresiu, pas seimos gydytoja bent galesiu uzeit blink.gif
Siandien skambinu klausiu, kiek mokama apziura ir echoskopas kainuoja pas ginekologe. 180lt sako, ok daugoka, o sakau prisiregistravusiems irgi tos pacios kainos? Atsakymas-tai pasiimkit siuntima ir ateikit nemokamai doh.gif (Nu koks tavo reikalas, neturiu as siuntimo, nu neramu man kazkas, noriu echoskopo, suprantu, kad nestumo nepriziuri mano, tai klausiu kiek mokamai paslauga kainuos registruotiem.)
Pasimetu, sakau neturiu siuntimo, bet kiek zinau registruotiem apziura maziau kainuoja, tada ji pasimeta, paklausia koleges kazko ir sako, ateikit be siuntimo, gydytoja Pinkeviciute priims nemokamai ir viskas tooookiu tonu... blink.gif
Jei nueisiu ryt ir mane gydytoja isvarys be jokio echoskopo, nes nepriklauso, kojos mano ten daugiau nebus.
Nu tokiu nemaloniu registratoriu jokioj valstybinej nebuvau sutikus schmoll.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Pauliau, negi negalima elementaraus kainyno mokamu paslaugu i puslapi ideti, kad tu su tom mymrom kuo maziau bendraut reiketu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kleja30: 12 rugpjūčio 2014 - 15:44
Norejau pasidalinti ispudziais po vizito pas ginekologe. Buvau pas gydytoja Pinkeviciute. Labai sauni gydytoja. Taip kruopsciai viska echoskopu isziurejo ir paaiskino, nuramino ir patare, kaip toliau elgtis. Lankysiuos ir toliau pas ja po gimdymo thumbup.gif
Del registratoriu nuomone isliko ta pati doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kleja30: 13 rugpjūčio 2014 - 12:14
Jonukėli, išlepino išlepino jus. Mane Morozovas išlepinęs, tiek dėl savęs, tiek dėl vaikų. Galėjau bene naktį paskambinti ir sulaukti patarimo. Neskambinau, bet ramiau, kai yra tokia galimybė biggrin.gif

O Tamkus mane gerai atsimena, ir ligas mano, ir giliau bando įžvelgt. Va kokia neužmirštama lotuliukas.gif

Iš esmės labai pritariu jūsų postui, labai daug tiesos jame.
Atsakyti
Labas vakaras, Pauliau, norėjau paklausti ar sergantis vaikas pas gydytoją kitą dieną gali patekti tik laukdamas gyvoje eilėje jei yra laisvas laikas skirtas kūdikių profilaktikai? Net ir tokiu atveju 4m. vaikas su temperatūra neregistruojamas?
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 09 01, 17:33)
Labas vakaras, Pauliau, norėjau paklausti ar sergantis vaikas pas gydytoją kitą dieną gali patekti tik laukdamas gyvoje eilėje jei yra laisvas laikas skirtas kūdikių profilaktikai? Net ir tokiu atveju 4m. vaikas su temperatūra neregistruojamas?

LabaiTyli,

Man apskritai nepatinka variantas "laukti gyvoje eilėje".
Ir, jei yra laisvas laikas, jis ir turėtų būti iš pradžių užpildytas.
Tik čia reikėtų rasti visiems optimalų variantą - gal buvo po to laisvo laiko užregistruotas naujagimis profilaktiniams skiepams? Nes mes duodam apie valandą laiko per dieną pas gydytoją naujagimiams - ir stengiamės tuo metu į kabinetą karščiuojančių "neįtarpuoti".

Bet kokiu atveju, reikėtų aiškintis konkrečiai šią situaciją.

Paulius
Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2014 09 01, 23:08)
Nes mes duodam apie valandą laiko per dieną pas gydytoją naujagimiams - ir stengiamės tuo metu į kabinetą karščiuojančių "neįtarpuoti".

Pauliau, ačiū už atsakymą 4u.gif
Bet negi geriau kad vaikas su temperatūra koridoriuje lauks tuo metu, gi vistiek aš jį vesiu pas gydytoją?
Likau labai nemaloniai nustebinta, yra ne kartą tekę laukti, bet tokio dalyko kad laisvam laikui esant neregistruotų dar nebuvo. Gydytojai į namus nevaikšto, tai kaip tokiu atveju neregistruot nesuprantu.
Atsakyti
Jonukelis, kam tiek nervintis? Pakeiskit gydymo istaiga, susiraskit jums patinkancia gydytoja ir viskas bus ok smile.gif. Man ir mano seimai patinka tiek Tamkus, tiek Lopsaitiene, tiek Maiziene- pas visus teko buti. O jei jums nepatinka, tai kodel cia gydotes?
Atsakyti
Turiu klausimą dėl odontologų ar gydytoja Vilma tvarko dantis ir vaikams? (11 metų) Ir ar skirtumas yra tvarkymo kainoje vaikui jei jis yra jūsų pacientas ir jei nėra? Iš to sekas kitas klausimas - ar Laura Lopšaitienė priima ir vaikus? Ir dar - jei noriu užsirašyti ne pirminei konsultacijai pas odontologa, o iš karto gydymui kaip tą padaryti? Tik telefonu?

Dar noriu kuo geriausiai atsiliepti apie gydytoja Pinkeviciute. Atvaiksciojau pas ja visa nestuma. Tikrai rupescio buta ir suziureta viskas laiku, visos problemeles buvo sprendziamos, demesio gavau tikrai pakankamai. Zodziu ir toliau lankysiuosi pas ja. Labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti