Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

Sveiki, kreipiuosi ir aš su savo klausimais. Esu prisiregistarvusi šeškinės poliklinikoje ir noriu užsiregistruoti pas odontologą, tačiau pas gerus odontologus eilės ten keliems mėnesiams į priekį, o kadangi su dantukais daug problemų, tai jei jau išdrįsau tai noriu greičiau prieiti:/ biggrin.gif
Daug kas rekomenduoja VSN, tačiau man įdomu ar man būtina būti prisiregistravusiai čia, kad galėčiau kreiptis į odontologą? Ir ar labai skiriasi kainos nuo to ar prisiregistravusi ar ne? Ar preliminariai pigiau nei privačiose odontologijos klinikose? Labai dėkui jei kas atsakysite.smile.gif
Atsakyti
As vaiksciojau ziema/pavasari tai uz higiena neprisirasius 120 prisirasius 100 Lt, tada uz tvarkymus nepamenu kiek mokejau, viena karta 80 bet uz ka nepamenu konkreciai...
Siaip kainos tikrai geros kai pasidomejau.. tik mane kiek nervina, kad nezinai is anksto mazdaug ko tiketis.. Nes kainos niekur neskelbiamos ar bent nemačiau..
Atsakyti
Paliau kur dingot?
Turiu ir aš jums klausimęlių ax.gif
Atsakyti
Pirma istaiga matau, kur direktorius tiesiogiai reaguojai i klientu atsiliepimus thumbup.gif
Ar jus turit sutartis su draudimo kompanijom, tokiom kaip Ergo, kompensa ir t.t. Kur kai kurie darbdaviai draudzia savo darbuotojus papildomu sveikatos draudimu. Turim abu su vyru kompensos draudima ir mielai naudotumemes jusu mokamomis paslaugomis.
Atsakyti
Klėja,

Deja, šiuo metu sutarčių neturim, tačiau turim klientų, kurie yra apdrausti minėtose draudimo kompanijose. Tokiems pacientams atsiskaičius, mes jiems išrašom sąskaitas - o su tom sąskaitom jie kažkaip pinigus susigrąžina.

Iki,
Paulius

QUOTE(kleja30 @ 2014 06 29, 14:03)
Pirma istaiga matau, kur direktorius tiesiogiai reaguojai i klientu atsiliepimus thumbup.gif
Ar jus turit sutartis su draudimo kompanijom, tokiom kaip Ergo, kompensa ir t.t. Kur kai kurie darbdaviai draudzia savo darbuotojus papildomu sveikatos draudimu. Turim abu su vyru kompensos draudima ir mielai naudotumemes jusu mokamomis paslaugomis.

Atsakyti
Pauliau, pas kurį odontologą geriausia užregistruoti 5m. vaiką? Greičiausiai reiks taisyti pieninį krūminį dantuką, valant skundžiasi kad skauda, nekramto maisto ta puse.
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 07 22, 11:50)
Pauliau, pas kurį odontologą geriausia užregistruoti 5m. vaiką? Greičiausiai reiks taisyti pieninį krūminį dantuką, valant skundžiasi kad skauda, nekramto maisto ta puse.

Eina kalbos, kad Eduardas labai patinka vaikučiams smile.gif
Kadangi nei pats, nei atžalos jo dar "nenubandė" - asmeninės patirties neturiu smile.gif

Paulius
Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2014 07 22, 12:54)
Eina kalbos, kad Eduardas labai patinka vaikučiams smile.gif
Kadangi nei pats, nei atžalos jo dar "nenubandė" - asmeninės patirties neturiu smile.gif

Paulius

Ačiū, pas jį ir bandysim 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
turiu klausimą. Vaiką esu užregistravus Karoliniškių šeimos centre, tačiau atviras šios įstaigos plėšikavimas, jau man nusibodo.Todėl norėčiau pakeisti gydymo įstaigą.
Vakar minėtoje įstaigoje iš manęs pareikalavo, kad imant metų vaikui iš piršto kraują sumokėčiau už automatinę adatą, nes priešingu atveju jam pirštą durs su peiliuku (tokiu, kaip prieš dešimt metų durdavo). Pati lankiausi daug metų Baltupių šeimos centre, bet niekada niekas manęs neprašė už automatinę adatą susimokėt. Dabar pakeičiau gyvenamąją vietą, todėl pati neseniai prisiregistravau VIlniaus sveikatos namuose, bet laboratorijoj lankytis dar neteko. Sakykit, ar pas jus irgi reikia mokėti už automatinę adatą? (gal aš ją neteisingai vadinu, bet omeny turiu tą vienkartinę plastikinę).
Atsakyti
Spurgitta,

Pas mus senųjų skarifikatorių net nėra - nepamenu, kad būčiau užsakinėjęs. Todėl ir jokios priemokos už automatinį skarifikatorių nėra.

Nors, teisybės dėlei, norėčiau pasakyti, kad neverta bijoti ir neautomatinių skarifikatorių. Automatiniai, aišku, atrodo mažiau "agresyvūs" - bet iš esmės savo funkciją atlieka ir tie, ir kiti. Yra esminis kainų skirtumas - jei automatinis gali kainuoti iki ir iki lito, tai neautomatinis (senoviškas) - tik keli centai. O kadangi ligonių kasos nei už kraujo paėmimą, nei už atlikimą papildomai nieko nei mums, nei kolegoms iš Karoliniškių šeimos klinikos nemoka - tenka ieškoti pigių variantų. Ir tie, ir anie skarifikatoriai yra sterilūs ir vienkartiniai, automatiniai tik yra brangesni ir jais tiksliau nustatomas dūrio gylis. Bet dūrio gylis taip pat labai priklauso ir nuo med. sesers įgudimo - galima neautomatiniu skarifikatorium padaryti labai mažą "skylutę" - ir galima automatiniu, stipriau jį prispaudus prie piršto, viską atlikti labai skaudžiai.

Taip kad, nors pas mus ir nėra priemokų už automatinius skarifikatorius, tikrai nesiūlau vien šiuo faktu remiantis rinktis gydymo įstaigą smile.gif Ir čia ne antireklama sau - vistiek laukiam Jūsų prisirašant smile.gif

Iki,
Paulius

QUOTE(Spurgitta @ 2014 07 22, 14:24)
Sveiki,
turiu klausimą. Vaiką esu užregistravus Karoliniškių šeimos centre, tačiau atviras šios įstaigos plėšikavimas, jau man nusibodo.Todėl norėčiau pakeisti gydymo įstaigą.
Vakar minėtoje įstaigoje iš manęs pareikalavo, kad imant metų vaikui iš piršto kraują sumokėčiau už automatinę adatą, nes priešingu atveju jam pirštą durs su peiliuku (tokiu, kaip prieš dešimt metų durdavo). Pati lankiausi daug metų Baltupių šeimos centre, bet niekada niekas manęs neprašė už automatinę adatą susimokėt. Dabar pakeičiau gyvenamąją vietą, todėl pati neseniai prisiregistravau VIlniaus sveikatos namuose, bet laboratorijoj lankytis dar neteko. Sakykit, ar pas jus irgi reikia mokėti už automatinę adatą? (gal aš ją neteisingai vadinu, bet omeny turiu tą vienkartinę plastikinę).

Atsakyti
Ačiū už atsakymą, Pauliau.
Jei man pačiai tektų imti kraujo, aš tikrai nemokėčiau.Be kai kalba eina apie metukų vaiką - tai su automatinių tiesiog mažiau skausminga, kiek pamenu.
Iš manęs paprašė 2 Lt, kaip suprantu neblogai užsidirbo. Bet, kaip Jūs pats sakėte, pas Jus to nėra. To nėra ir kitame šeimos centre, kuriame aš lankiausi. Galbūt kiti šeimos centrai randa kitų būdų, kaip užsidirbti papildomai.
Tai iš principo smulkmena, bet jau ne pirma neigiama smulkmena šioje įstaigoje. Nežinau, kiek "brangūs" ir pacientai šeimos klinikom, bet Karoliniškių šeimos klinika visai jų netausoja ir negerbia.
Sakykit, o pas kokius gydytojus - pediatrus pas jus šiuo metu galima užregistruoti vaiką?
Atsakyti
Spurgitta,

pas mus šiuo metu dirba pediatrai (pediatrinės apylinkės):
Marytė Dragūnienė
Aurelija Čekuolienė
Asta Rudžionienė

buvę pediatrai, dabar šeimos gydytojai (apylinkės mišrios):
Olga Maižienė
Irina Pancereva

šeimos gydytojai (nors yra ir vaikų, bet daugumoje - suaugę):
Laura Lopšaitienė
Rolandas Tamkus

Rekomenduočiau registruoti vaiką pas Marytę Dragūnienę - jos apylinkė mažiausia. Kitas rekomenduojamas pasirinkimas - visai šeimai pas Olgą Maižienę.

Bet kokiu atveju, susirgus - ir jei pas jūsų gydytoją nėra tą dieną vietų - priims bet kuris kitas gydytojas, tuo metu laisvas. Vienintelis prašymas - pasiskambinti ir suderinti laiką, nes "gyva eilė" niekam nepatinka, ypač kai vienu metu ateina penki sergantys neužsirašę vaikai smile.gif

Iki,
Paulius

QUOTE(Spurgitta @ 2014 07 22, 22:13)
Ačiū už atsakymą, Pauliau.
Jei man pačiai tektų imti kraujo, aš tikrai nemokėčiau.Be kai kalba eina apie metukų vaiką - tai su automatinių tiesiog mažiau skausminga, kiek pamenu.
Iš manęs paprašė 2 Lt, kaip suprantu neblogai užsidirbo. Bet, kaip Jūs pats sakėte, pas Jus to nėra. To nėra ir kitame šeimos centre, kuriame aš lankiausi. Galbūt kiti šeimos centrai randa kitų būdų, kaip užsidirbti papildomai.
Tai iš principo smulkmena, bet jau ne pirma neigiama smulkmena šioje įstaigoje. Nežinau, kiek "brangūs" ir pacientai šeimos klinikom, bet Karoliniškių šeimos klinika visai jų netausoja ir negerbia.
Sakykit, o pas kokius gydytojus - pediatrus pas jus šiuo metu galima užregistruoti vaiką?

Atsakyti