Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

Sveiki,

siandien lankiausi pas odontologa Eduard Tatarinovič. Labai konkretus daktaras, supratingas, kolkas nusiskundimu tikrai nera. Keliausiu ketvirtadieni pas ji vel. Tikekimes ir toliau viskas bus taip gerai.

Noriu pasakyti labai gerus atsiliepimus apie ginekologa Kersanska, kurio labai gaila, kad nebera. Nepaprastas daktaras man buvo. Kai suzinojau, kad jo nebera ilgai domejausi pas ka toliau reikes lankytis. Taip pat seimos daktare Klevinskiene buvo labai gera daktare, taip pat gaila, kad nebedirba.

Nekoki atsiliepima galeciau pasakyti apie seimos daktare, gaila, kad pavardes nepamenu. Buvau penktadieni 14:15 pas ja ir pirmadieni is ryto (nes mano daktare nedirbo tuo metu). Tai penktadieni apziurejus israse vaistu ir pasake, kad per savaitgali tikrai pageres (nenorejau nedarbingumo), bet per savaitgali tik pablogejo, atejau pirmadieni is ryto ir vel patekau pas ja (ejau be uzrasymo), tai buvo nustebus, kad nepagerejo, nepadare jokiu papildomu tyrimu ir israse antibiotikus. Tikiuosi, kad pasveiksiu, bet dabar turiu nedarbinguma visai savaitei, kas man tikrai nera i nauda ir gydymas uzsitese. Jeigu penktadieni butu diagnozavus liga - buciau pirmadieni jau isejus i darba. Vienintele gydytoja kiek lankausi VSM per sitiek metu man tikrai nepatiko. Net vaistininke pamaciusi ka man israse labai nustebo, nes sirupas kuri man israse yra skiriamas tik vaikam arba nesciom moterim.

Bet vistiek esat saunuoliai, kad sugebat iterpti serganti zmogu ir be uzsirasymo, tikrai esu patenkinta jusu paslaugom ir aptarnavimu. Aciu daktarei Budrienei, pas kuria gydziausi nuo pat mazu dienu, kuri perejo is karpol i VSM ir is paskos atsivede mane smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaMi @ 2014 02 18, 14:02)
Sveiki,

siandien lankiausi pas odontologa Eduard Tatarinovič. Labai konkretus daktaras, supratingas, kolkas nusiskundimu tikrai nera. Keliausiu ketvirtadieni pas ji vel. Tikekimes ir toliau viskas bus taip gerai.

Bet vistiek esat saunuoliai, kad sugebat iterpti serganti zmogu ir be uzsirasymo, tikrai esu patenkinta jusu paslaugom ir aptarnavimu. Aciu daktarei Budrienei, pas kuria gydziausi nuo pat mazu dienu, kuri perejo is karpol i VSM ir is paskos atsivede mane smile.gif

4u.gif

Aš irgi vakar pas jį buvau konsultacijoje, pirmas įspūdis tikrai labai neblogas.

Mano atėjimas į šią kliniką toks pats biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas pamenat kada pasirodo grafikai kitam mėnesiui per sergu.lt? Butinai reikia patekti kovo pirmom dienom pas viena gydytoja ir vis seku kaip cia nepraleidus, bet gal dar anksti?
Atsakyti
Pauliau, žinau, kad VSN turi profilaktinių tyrimų programas. Vyras pernai kažką darėsi. Kur galima rasti internete daugiau info apie programos sudėtį ir kainas? Vsn.lt neradau g.gif O važiuoti vien dėl to nesinori, bet pasinagrinėti, kas įeina, būtų įdomu.
Atsakyti
Gal ką nors žinote apie pokyčius VSN? Vyksta kraustymasis, bet registratorės plušo kaip bitutės, tad ir nepavyko nieko sužinoti.
Atsakyti
Zinau tik tiek, kad nuo balandzio 1 dirba nuo 7 val. ryto thumbup.gif
Atsakyti
Kraustysis į naujas patalpas, kažkur netoli Mados.
Atsakyti
Man rytoj 7val. pas gydytoją, kaip supratau galiu dar eiti į Povilaičio g.? g.gif
Atsakyti
Labai tyli, manau pranesta butu jei reiketu kitur.. kol kas tik prie odontologu ziba, kad jie Viršuliškėse jau.. O visi kiti kaip suprantu dar ten pat kur ir ankščiau.
Reikia Pauliaus sulaukti, kad susakytu kas ir kaip..
Ir gal kas daretes Feritino tyrima kokia kaina jo VSN?
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 04 13, 16:27)
Labai tyli, manau pranesta butu jei reiketu kitur.. kol kas tik prie odontologu  ziba, kad jie Viršuliškėse jau.. O visi kiti kaip suprantu dar ten pat kur ir ankščiau.
Reikia Pauliaus sulaukti, kad susakytu kas ir kaip..
Ir gal kas daretes Feritino tyrima kokia kaina jo VSN?

Ačiū, nuraminot 4u.gif
Ieškojau informacijos bet pas juos puslapyje nieko nėra tai matyt viskas liko kaip buvo.
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 04 13, 17:00)
Ačiū, nuraminot  4u.gif
Ieškojau informacijos bet pas juos puslapyje nieko nėra tai matyt viskas liko kaip buvo.

Labą vakarą visoms,

Šiuo metu naujienos sekančios:

1) Viršuliškių 34 kol kas dirba tik odontologai. Tikrai informuosime, kai ir jei kas nors keisis - tiek individualiai registruojantis, tiek kitomis priemonėmis.
2) Visi kiti gydytojai toliau dirba Povilaičio 18 (konsultacijų klinikos "senojoje" pusėje, šeimos klinika kol kas uždaryta remontui). Dėl šios priežasties keitėsi kai kurių (ypač - gydytojų pediatrių) darbo grafikai, visa informacija - sergu.lt
3) Karoliniškėse klinika ir procedūrinis dirba nuo 7:00 iki 19:00 kasdien, prašome naudotis smile.gif
4) Nebedirba gyd. ginekologė Asta Pauštienė, jos buvusias pacientes kviečiame registruotis pas gydytojas ginekologes Aistę Pinkevičiūtę, Viktoriją Smelevičienę, Aldoną Kevličienę (su siuntimais visoms pacientėms, be siuntimų - tik mūsų klinikos pacientėms nemokamai), arba gyd. Daivą Keršulytę (tik mokamai).
5) Nuo kovo pradžios dirba naujas gydytojas vaikų kardiologas Giedrius Valiulis. Pas jį su siuntimais nėra jokių priemokų. Toliau dirba mokslų daktarė gyd. vaikų kardiologė Žaneta Drižienė, konsultacija - nemokama, echoskopija +40 Lt.
6) Buvo klausimų dėl odontologų kainų. Mano rekomenduojamas variantas - užsirašykit į nemokamą trumpą konsultaciją, apžiūrės kas negerai, patars ką daryti, ir suskaičiuos kiek gali kainuoti. Kiekvienas atvejis labai individualus.
7) Turime naują telefono numerį 8-63342462 arba kitaip 8-MEDICINA. Čia tiems, kas pamiršta ar neturi įsivedę kitų numerių į telefonus. Tikrai lengva atsiminti smile.gif Visi kiti numeriai irgi veikia ir veiks. Odontologams skambinkite bet kuriuo mūsų numeriu, esant reikalui - sujungs su jų kabinetu Viršuliškėse.

Vilku motinele:
Feritinas - 32 Lt, kraujo paėmimas - 7 Lt, viso - 39 Lt.

Iki,
Paulius, VSN
Atsakyti
Sveiki,

Na šiandien tikrai supykau. Dar prieš registruojant vaiką pasidomėjau ar klinika skiepija vaikus nuo erkinio encefalito ar reikia užsakinėti skiepus. Buvau informuota, kad skiepų yra ir, kad mums tereikia užsiregistruoti pas gydytoją. Užregistravau vaiką skiepams internetu ir net nurodžiau kokiu skiepu skiepysimės, o atvykus paaiškėja, kad skiepų nėra. Apie tai mūsų niekas iš vakaro nesugebėjo informuoti. Ne tik medikų, bet ir mūsų laikas yra brangus. Mums nėra lengva susiderinti su darbdaviais, kad išleistų nuvežti vaiką pas gydytoją. Labiausiai apmaudu ne dėl sugaišto laiko, o todėl, kad nemažai yra sergančių vaikų, kuriems tikrai reikalinga skubi gydytojo pagalba ir dėl tokio netinkamo Jūsų įstaigos darbuotojų elgesio kažkuris mažylis liko be jos  sad.gif Ne kartą ir patiems teko tą patirti.. O Jūsų įstaiga iš ligonių kasų gaus už paslaugas, kurių nesuteikė..

Atsakyti