Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 01 10, 00:51)
Aš buvau ir esu labai patenkinta,  nuosekli, šilta, įsigilinanti,  o ne kalbanti tai ką girdėti nori pati.

Na, man irgi taip pat pasirodė. Tik gal šiek tiek neramina jaunas gydytojos amžius, ar turi pakankamai patirties, nes tarsi ir apsisprendžiau pas ją lankytis nėštumo priežiūrai. Kita vertus, galbūt kaip tik atidžiau ir atsargiau prižiūrės?
Atsakyti
Aš irgi nėštumo priežiūrai ją pasirinkau. Tai mane trigdė irgi kai apžiūra buvotas jos amžius, bet paskui supratau, kad taip yra geriau. O ir siaip poziuris i mano problemas nestumines, kurias turiu su kiekvienu nestumu nebuvo atmestinis, o isigilinta i problema. Tas man tikrai patiko ( Pries tai nestuna vaiksciojau kitur ir visi, tik ne mano gydytoja, buvo susieme uz galvu)
Atsakyti
Na, mano pirmasis nėštumas ir gimdymas buvo sklandūs, be jokių didesnių problemų. Bet lankiausi privačiai pas čia išgirtą gydytoją, kuri, tiesą sakant, nepasakyčiau, kad labai sužavėjo, liko šiokių tokių klausimų, nors priekaištų tikrai neturiu. Tikiuosi, kad ir antrasis nėštumas bus toks pats. Po kelių savaičių bus antrasis vizitas, po kurio galbūt bus dar aiškiau.
Atsakyti
Gal kam jau teko lankytis pas naują stomatologą Eduard Tatarinovič? Kaip įspūdžiai?
Atsakyti
Eisiu tik už poros savaičių, tai tada ir galėsiu atsiliepimus parašyti.
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 01 15, 14:32)
Eisiu tik už poros savaičių, tai tada ir galėsiu atsiliepimus parašyti.

Tai aš greičiau, ketvirtadienį kitą ax.gif
Atsakyti
Buvome su vaiku pas otorinolaringologę gyd. Birutę Ragelienę.
Atėjome laiku, bet kol sesutės su siuntimu susitvarkė, gydytoja jau buvo susikrovus daiktus. Labai nemaloniai mus aptarnavo, kelis kartus minėjo, kad jau "galvojau, kad jau niekas neateis", tarytum, čia mano bėdos. Nepastebėjo, kad vaikui išvešėję adenoidai, o slogos nėra visai, ką mums vėliau nustatė Santariškėse.
Jei galėčiau rinktis, daugiau pas ją neičiau.
Atsakyti
Gal kas lankėsi pas ginekologę Smelevičienę? Kokie būtų atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2014 01 15, 15:28)
Tai aš greičiau, ketvirtadienį kitą  ax.gif

Na ir kokie atsiliepimai ?
Atsakyti
Paaiskinkite, prasau, kodel CRB kraujo tyrimas 1.5 metu vaikui yra mokamas (24 Lt), turint omenyje, kad jis paskirtas gydytojos?
Atsakyti
QUOTE(PeachFlower @ 2014 01 27, 22:42)
Paaiskinkite, prasau, kodel CRB kraujo tyrimas 1.5 metu vaikui yra mokamas (24 Lt), turint omenyje, kad jis paskirtas gydytojos?

Paskambinkite į Vilniaus teritorinę ligonių kasą:
Informacija gyventojams teikiama telefonais 8 700 88 888 ir (8 5) 212 0000

Jie ten gali papasakoti, kokios paslaugos (tyrimai, gydytojų konsultacijos, kitos procedūros) konkrečioje klinikoje yra kompensuojamos tos pačios ligonių kasos, o kurios ne.
Atsakyti
PeachFlower, aš prieš tai buvau kitoj įstaigoj tai ten irgi mokėdavau tik 23 Lt. Maniau jis ir turi būti mokamas, nebent gal kokioj poliklinikoj nemokamas, bet jo arba nepamenu arba nedarydavo.
Atsakyti