Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

QUOTE(Dzikalin @ 2013 12 09, 20:29)
Sveiki, kiek zinau gydytojas Morozovas iseina is vilniaus sveikatos namai. bedirbs tik savaitele verysad.gif  Va cia tai beda. Vienintelis gydytojas ten sutiktas, kuris tikrai ismane savo darba ir vertas gydytojo vardo. Dar vertinama gydytoja Pancareva, bet ji daugiau pacientu nebepriima. Matyt teks ir man iseit. O taip dziugavau suradusi gera gydytoja:ir bendrauja, ir paaiskina, ir pataria, ir isklauso, ir su diagnozes nustatymu problemu nebuvo. Tikras lobis!

Cia jau patvirtintos zinios?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 09, 20:57)
Cia jau patvirtintos zinios?

Vakar buvau pas gydytoja Morozova ir pasake, kad iseina ir nebedirbs sveikatos namuose. Savaitele darbo tik beliko. Kaip gydytojas, tai man tikras atradimas, dabar nezinau ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(Dzikalin @ 2013 12 10, 10:27)
Vakar buvau pas gydytoja Morozova ir pasake, kad iseina ir nebedirbs sveikatos namuose. Savaitele darbo tik beliko. Kaip gydytojas, tai man tikras atradimas, dabar nezinau ka daryti.

Gal žinote kur jis dirbs? Galima eiti paskui jį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 10 gruodžio 2013 - 10:37
QUOTE(gaily @ 2013 12 10, 10:36)
Gal žinote kur jis dirbs? Galima eiti paskui jį  bigsmile.gif

Jis dirba santariskiu klinikose. Nezinau ar galima eit paskui. reiks pasidomet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzikalin @ 2013 12 10, 10:57)
Jis dirba santariskiu klinikose. Nezinau ar galima eit paskui. reiks pasidomet smile.gif

Aišku, galvojau gal į kokią kitą privačią polikliniką eina..
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 12 10, 11:01)
Aišku, galvojau gal į kokią kitą privačią polikliniką eina..

Jei privati, eiciau nedvejodama.
Atsakyti
QUOTE(Dzikalin @ 2013 12 09, 21:29)
Sveiki, kiek zinau gydytojas Morozovas iseina is vilniaus sveikatos namai. bedirbs tik savaitele verysad.gif  Va cia tai beda. Vienintelis gydytojas ten sutiktas, kuris tikrai ismane savo darba ir vertas gydytojo vardo. Dar vertinama gydytoja Pancareva, bet ji daugiau pacientu nebepriima. Matyt teks ir man iseit. O taip dziugavau suradusi gera gydytoja:ir bendrauja, ir paaiskina, ir pataria, ir isklauso, ir su diagnozes nustatymu problemu nebuvo. Tikras lobis!

Sveiki visi,

taip, gyd. Valerijus Morozovas iš mūsų išeina. Išeina ruoštis ir mokintis doktorantūroje, todėl lieka dirbti tik Santariškių klinikose. Gydytojo ateitis mūsų klinikoje šiuo metu nėra aiški - tačiau matyt kol nebaigs doktorantūros, pas mus jis nedirbs. O kai jau bus medicinos mokslų daktaras - tačiau tai bus tik po kelių metų - situacija spręsis iš naujo.

Pagarbiai,
Paulius Keršanskas
Atsakyti
Sveiki Pauliau,

norėčiau pasiteirauti dėl odontologo vaikams. Lapkričio mėn apsilankėme pas jauną gydytoją (tik nepasakysiu pavardės, nepasižiūrėjau) su vaiku konsultacijoje. Rado 2 dantukuose skylutes, kadangi buvo konsultacija, nesiėmė taisyt dantukų. Pasakė, kad užsirašytume kitam kartui. Paskambinau, kad užsirašyt taisymui, registratūroje informavo, kad odontologė nebedirba. Kada bus nauja odontologė, ar ieškot gydytojos kitoje gydymo įstaigoje?
Kitas klausimas, kodėl vienu metu negalima sutaisyt abiejų dantų nemokamai? Ir vienas ėjimas pas gydytoją, ir vienas vaiko kankinimas dantisto kėdėje.
Man rodos nelabai logiška. Jei užsirašysiu 2 laikams vienas po kito, tai tada nemokamai ir taisys? O jei bus vienas laikas, tai vieną dantį mokamai, o kitą nemokamai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irminija: 17 gruodžio 2013 - 14:06
QUOTE(irminija @ 2013 12 17, 15:04)
Sveiki Pauliau,

norėčiau pasiteirauti dėl odontologo vaikams. Lapkričio mėn apsilankėme pas jauną gydytoją (tik nepasakysiu pavardės, nepasižiūrėjau) su vaiku konsultacijoje. Rado 2 dantukuose skylutes, kadangi buvo konsultacija, nesiėmė taisyt dantukų. Pasakė, kad užsirašytume kitam kartui. Paskambinau, kad užsirašyt taisymui, registratūroje informavo, kad odontologė nebedirba. Kada bus nauja odontologė, ar ieškot gydytojos kitoje gydymo įstaigoje?
Kitas klausimas, kodėl vienu metu negalima sutaisyt abiejų dantų nemokamai? Ir vienas ėjimas pas gydytoją, ir vienas vaiko kankinimas dantisto kėdėje.
Man rodos nelabai logiška. Jei užsirašysiu 2 laikams vienas po kito, tai tada nemokamai ir taisys? O jei bus vienas laikas, tai vieną dantį mokamai, o kitą nemokamai?

Laba diena Irminija ir visos kitos,

1. Dėl odontologų. Keitėsi gydytojai, todėl laikinai neturėjome didelio nemokamų laikų pasirinkimo. Šiuo metu be Mildos Volkovės, dirba gydytojai Eduard Tatarinovič ir Vilma Atgalainienė. Taip kad abu dantukus tikrai gali sutvarkyti tuo pačiu metu.

2. Šeimos gydytojų pasikeitimai: Violetos Klevinskienės apylinkė priskirta Laurai Lopšaitienei, Beatos Kažurienės - Rolandui Tamkui. Valerijų Morozovą "pavaduoja" taip pat Rolandas Tamkus, tai mūsų naujas gydytojas, jo darbo laikas kiekvieną dieną nuo 8:00 iki 16:30. Valerijaus nebus pora metų.

3. Pradėjo dirbti dar viena gyd. akušerė-ginekologė Viktorija Smelevičienė. Kviečiame registruotis - jei esate mūsų apylinkės pacientės, siuntimo nereikia, jei Jūsų šeimos klinika kitur - tuomet reikia siuntimo. Šiuo metu ginekologijos kabinetas pas mus dirba kiekvieną darbo dieną (per savaitę: 1x Keršulytė, 1x Kevličienė, 2x Pinkevičiūtė, 2x Smelevičienė, 1x Paukštienė)

4. Deja, nebeturime gyd. urologo. Kadangi nėra lengva rasti gerą gydytoją, kuris dirbtų tik už Ligonių kasų mokamus pinigus (trys konsultacijos su echoskopijom yra įvertintos 70 Lt, t.y. 23 Lt viena konsultacija), o ministerija priemokas imti draudžia (arba visai "nemokamai" - arba visai mokamai), gydytojo teko atsisakyti.

Iki,
Paulius, VSN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliusk: 06 sausio 2014 - 14:12
QUOTE(pauliusk @ 2014 01 06, 14:07)
Laba diena Irminija ir visos kitos,

1. Dėl odontologų. Keitėsi gydytojai, todėl laikinai neturėjome didelio nemokamų laikų pasirinkimo. Šiuo metu be Mildos Volkovės, dirba gydytojai  Eduard Tatarinovič ir Vilma Atgalainienė. Taip kad abu dantukus tikrai gali sutvarkyti tuo pačiu metu.

Ar šie gydytojai užsiima protezavimu?
Atsakyti
Gal kas nors jau yra lankęsis pas naują ginekologę Aistę Pinkevičiūtę? Kokie būtų atsiliepimai? Dėkoju.
Atsakyti
Aš buvau ir esu labai patenkinta, nuosekli, šilta, įsigilinanti, o ne kalbanti tai ką girdėti nori pati.

Klausimas - jei as noriu darytis kalio tyrima man butinai reikia lapelio is gydytojos, kad man jo reikia? Ir kiek jis kainuoja? Nes kiek zinau jis visada mokamas, tai kam tada lapelis?
Atsakyti