QUOTE(gaily @ 2013 10 15, 12:42)
Žiūriu Morozovas neretai atostogauja
jei išeis, įdomu pas ką reikės regisitruotis.. Pas Lopšaitienę nesu buvusi
negirdėta ir jų psl tokios nėra, gal nauja
Gaily,
Valerijus Morozovas buvo ne atostogose, bet nedarbingume. O nuo sausio 1 jis planuoja išeiti vaiko priežiūros atostogų kažkuriam laikui - kai žinosime tiksliai, registratūroje Jus informuos. Be jokios abejonės, be gydytojo neliksite
O Laura Lopšaitienė - "naujausia" mūsų šeimos gydytoja, šiuo metu durbanti su gyd. Klevinskienės buvusia apylinke. Daktarė dar dirba Centro poliklinikoje, pas mus dirba kasdien po 4 valandas.
Taip pat yra naujienų - priėmėme naują gydytoją ginekologę Aistę Pinkevičiūtę. Gydytoja konsultuoja, echoskopuoja ir kolposkopuoja, jei turite siuntimą - nemokamai. Dirba kasdien, išskyrus antradieniais. Taip pat iki šių metų pabaigos padarėme "akciją" - pas gyd. Aistę nemokamai galite kreiptis ir be šeimos gydytojo siuntimo pirminei apžiūrai, onkocito tepinuko paėmimui ar šiai konsultacijai. Gali būti, kad akciją pratęsime ir kitų metų pradžioje - o jei ne, ji išliks nemokamai konsultuojanti su siuntimais.
Sveikatos visoms,
Paulius, VSN
Papildyta:
QUOTE(tuzikas83 @ 2013 11 08, 14:45)
Sveiki,
Pauliau ir as turiu klausima-pastebejima: man antras nestumas, kadangi pirmas gimdymas-cezario pjuvio operacija, tai seimos gyd. del rizikos negali priziureti mano nestumo ir pasake, kad mane turi priziureti ginekologe (parase siuntima). Pasiskambinus pas jus i registratura ir man paaiskino, kad nemokama prieziura bus tik iki naujuju metu pas nauja gin. Aiste, o veliau reiks kiekviena karta moketi po 38 lt arba tureti seimos gyd. siuntima. Tai kaip gaunasi, kad seimos gyd. priziuri nemokamai , o jeigu jau ginekologas priziuri, tai reikia moketi arba tureti siuntimu? Tai kiekviena karta pries einant paprastam vizitui pas ginekologa (ne echoskopijai) as turesiu pirmiausia eiti pas savo seimos gyd. siuntimo?
Tai pas ka man lankytis nemokamai prieziurai: pas seimos gyd. ar ginekologa?
Aciu
Tuzikas83,
Matyt, mūsų registratorės neišgirdo, kad turite ne siuntimą ginekologo konsultacijai, bet siuntimą pastoviam nėštumo stebėjimui pas ginekologo dėl galimų komplikacijų. Vienareikšmiškai - Jums nėštumo priežiūra nekainuos pas Aistę nei iki naujų metų, nei vėliau. Ir jokių papildomų siuntimų pas šeimos gydytoją nereikės eiti.
Ši sistema galioja visoje Lietuvoje, ir pas mus. Nekomplikuotą nėštumą gali prižiūrėti tiek šeimos gydytojai, tiek ginekologai, o komplikuotą - tik ginekologai. Jūsų aprašyta situacija ta, kad šeimos gydytojas nusprendė pagal atitinkamus kriterijus Jūsų nėštumą priskirti padidintos rizikos grupei, ir atitinkamai tai jau - ginekologo darbas.
Jei kils dar kokių nors klausimų, skambinkit man tiesiai 865061559 ir padėsiu.
Iki,
Paulius
Papildyta:
QUOTE(oii @ 2013 11 11, 12:27)
Sveiki, p. Pauliau,
noriu pasiteirauti dėl odontologų. Anksčiau lankiausi pas Mildą Volkovę. Ir šį kartą užsirašiau pas ją. Tik atsidariusi registracijos langą ( sergu.lt ) pamačiau raudoną užrašą, kad
paslaugos mokamos. Registruodama administratorė neperspėjo. Ar čia kažkas pasikeitė ar liko ta pati tvarka, kad susimokėti reikia tik už medžiagas ir vaistus? Dėkoju už atsakyma
Oii,
Milda "truputį" grįžo iš vaiko priežiūros atostogų, ir kol kas ji dirba tik kelias valandas per savaitę. Todėl pas ją visiškai nemokamų laikų nėra.
Paaiškinsiu Vilniaus sveikatos namų odonto paslaugų "kainyną":
1. Yra mokamos paslaugos visiems norintiems - ne VSN apylinkės pacientams. Teikia Akvilė ir Milda.
2. Yra "paslaugos su nuolaida" - apie 20-30 Lt pigiau už kiekvieną paslaugą, teikiamos VSN pacientams. Čia ir yra "išminusuota" gydytojo darbo kaina - mokestis tik už medžiagas, vaistus, etc. Dirba Akvilė ir Milda (tik gal Mildai į sergu.lt aš įrašiau "M" klasifikaciją, ir dėl to laikas nusidažė raudonai). Tai - dažniausiai mūsų teikiamos paslaugos.
3. Yra "nemokamos" paslaugos - teikiamos vaikams iki 18 metų. Vietų kiekis yra ribotas, tačiau už šias paslaugas nei už medžiagas mokėti nieko nereikia. Šiuo metu teikia tik Akvilė. Kasdien tokios paslaugos teikiamos apie 3-4 valandas.
4. Yra "nemokama konsultacija" - tai trumpai, apie 10-15 minučių trunkanti konsultacija ir gydymo plano sudarymas. Teikia tiek Akvilė, tiek Milda.
5. "Protezavimas" - VSN'e protezuoja tik Akvilė, paslaugos tik mokamos. Tiems, kas stovi eilėje nemokamam protezavimui ligonių kasose, mes išrašom sąskaitą - ir pinigėlius, eilei atėjus, Jums VLK grąžins.
6. "Burnos chirurgija" - gyd. Šarūnas. Paslaugos tik mokamos. Sudėtingas 8-ukų rovimas, kitos burnos chirurgijos procedūros. Dirba kartą per savaitę.
Iki,
Paulius