Sveiki, vakar turejau nemalonu pasilankymas sioj klinikoj ir labai stipriai pakeiciau nuomone apie ja.
Citata is Ju puslapio :"Nėra eilių prie registratūros, gydytojų kabinetų .
Mes taupome Jūsų brangų laiką!"
Na o vakar mano laikas tikrai buvo sutaupytas, pralaukiau 2.5val. ir patekau pas gydytoja tik nuejusi pas vedeja. Didelis dekui Jam!
Tai kai registraturoj siulys stot i bendra eile ir be uzrasymo eit, geriau to nedarykit. Siaip jau Kazuriene turejo tikrai tas 5min. laisvas ir galejo priimti, prieme ir daugiau zmoniu neuzsirasiusiu ir atejusiu veliau nei as. Tiesiog mane ignoravo akivaizdziai. Tai po 2.5val. laukimo kantrybe truko. Dar isleidau papildomai pinigu, nes nebeiskentejau skausmo ir ejau i vaistine vaistu nusipirkt, kuriu namie turiu. Na ir siaip jos sinusito gydimas sinupretu ir gelomyrtoliu visus metus nelabai veiksmingas. zinau kad si liga gali trukti ir metus. Bet Manau per metus buvo galima bandyt ir kitais budais gydyti.
Dukra vedu pas dak. Rudzioniene ir tikrai esu patenkinta, nebuvo nei konfliktu , nei nesusipratimu, rupestinga, demesinga daktare. Vienintelis dalykas, kuris mane ten laiko.
Na o man ten visai nesiseka, tai korteles neranda, tai tyrimu rezultatu, kurie blogi nepaskambina pranest, o kai pasirodau visai del kitu priezasciu ir uzklausiu apie juos, tai ziuri ispustom akim ir klausia:o tai Jums nepaskambino, tikrai neskambino.
Na ir dar vienas nesuprantamas man dalykas. Kodel dirba su slogom, sergantys? Na bent jau kauke uzsidetu, kad ciaudant neuzkrestu kitu. Tai vienas is vakarykscio Kazurienes pasisakymu:as va sergu ir dar dirbu, o tu ka su sloga negali palaukt.
Na manau kantriai islaukiau 2.5val. Tai kiek dar laukt reikejo iki darbo pabaigos, o paskui pries nosi butu duris uztrenkusi ir isejusi
Tokie ispudziai is vakarykscio apsilankymo.