Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

Man tai labai keista, kad kai išeina kažkokie gydytojai, nėra pranešama. Net kai Budrienė išėjo, sužinojau šio forumo dėka. Kažkaip galėtų pacientus informuoti.
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 11 22, 18:48)
Nesupratau  blink.gif  tai jau ir šitos gydytojos nėra tenai? Nuo kada?
Tai dabar man, norint užregistruoti vaiką pas jos gydytoją, reikės žaisti kažkokią šaradą, norint žinoti kas jos gydytoja dabar?

Man rodos ji dekrete nuo sios savaites, as bent jau su ja spejau atsisveikinti biggrin.gif
Ji sake, kad vietoj jos ateina kitos dvi gydytojos, tik tiek...
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 11 22, 21:22)
Man rodos ji dekrete nuo sios savaites, as bent jau su ja spejau atsisveikinti  biggrin.gif
Ji sake, kad vietoj jos ateina kitos dvi gydytojos, tik tiek...

Laba diena,

Tikra tiesa, gyd. Loreta Bendikienė yra motinystės atostogose nuo šiandien. Lauksime jos sugrįžtant po metų kitų.
Ją pavaduoja dvi naujos šeimos gydytojos:
- vaikučius prižiūrės gyd. Olga Maižienė (šeimos gydytoja ir vaikų gydytoja, dar dirba Šeškinės poliklinikoje)
- vyresnius ir suaugusius - gyd. Saulutė Gruodienė (šeimos gydytoja ir vidaus ligų gydytoja, dar dirba Karoliniškių poliklinikoje).

Kiekvienas pacientas bus informuojamas individualiai ir galės rinktis. Persirašinėti, dokumentų pildyti jokių nereikės - paprasčiausiai reikės tik atsiminti savo gydytojos vardą.

Iš tikro, gavosi truputį šiokia tokia sumaištis - išėjus gyd. Loritai Budrienei, mes neturėjome kitų laisvesnių gydytojų, tik gyd. Loretą Bendikienę, kuri ir perėmė gyd. Loritos apylinkę. Tačiau visiems vaikučiams/mamytėms buvo siūloma rinktis bet kurį kitą pediatrą. O šios dvi gydytojos Vilniaus sveikatos namuose pradėjo dirbti tik spalio-lapkričio mėnesiais.

O iš tikro, tai linkiu nesirgti smile.gif

Paulius, VSN.
Atsakyti
Gal kas zinote kiek kainuoja kardiologo konsultacija vaikui? I AZ jei galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2010 11 22, 20:36)
Kiekvienas pacientas bus informuojamas individualiai ir galės rinktis. Persirašinėti, dokumentų pildyti jokių nereikės - paprasčiausiai reikės tik atsiminti savo gydytojos vardą.

Na šitoj poliklinikoje man tai sekas su gydytojų mainais visokiais biggrin.gif Ir pamenu, kad kai išėjo Giedrius P., tai jau tada, Pauliau, jūs minėjote, kad įvesite informacijos teikimą el. paštu, kažkas tokio buvo, bet... smile.gif

Dabar susirgo dukra, tai, Pauliau, turiu spėti, kad 11 metų vaikas paskirtas S. Gruodienei?

Pabandžiau užregistruoti dukrą spelionių būdu, bet.... "Jūs prisirašę <...>Pas gydytoją: LORETA BENDIKIENĖ (KLUSOVSKYTĖ)
tačiau kolkas nesuvesti darbo laikai, todėl registruotis negalite <..>".... smagu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gosh: 05 gruodžio 2010 - 12:31
QUOTE(Gosh @ 2010 12 05, 13:20)
Na šitoj poliklinikoje man tai sekas su gydytojų mainais visokiais  biggrin.gif  Ir pamenu, kad kai išėjo Giedrius P., tai jau tada, Pauliau, jūs minėjote, kad įvesite informacijos teikimą el. paštu, kažkas tokio buvo, bet... smile.gif

Dabar susirgo dukra, tai, Pauliau, turiu spėti, kad 11 metų vaikas paskirtas S. Gruodienei?

Pabandžiau užregistruoti dukrą spelionių būdu, bet.... "Jūs prisirašę <...>Pas gydytoją: LORETA BENDIKIENĖ (KLUSOVSKYTĖ)
tačiau kolkas nesuvesti darbo laikai, todėl registruotis negalite <..>".... smagu sad.gif

Gosh,

mes niekam "nepaskiriam" vaiku - taciau kadangi ligoniu kasu sistema yra tokia, kokia yra (labai nelanksti), mes vienu metu i apylinke galime "idarbinti" tik viena gydytoja. Taciau "realiam gyvenime" - registruojantis ar internetu, ar telefonu, ar "gyvai" Jus galite pasirinkti ta gydytoja, kuria norite. Ir tai nera apribota gyd. Maiziene ar gyd. Gruodiene - Jus galite pasirinkti bet kuri musu gydytoja, tiek pediatra, tiek BPG.

Del internetines registracijos sergu.lt. Duomenis ji ima is valstybines ligoniu kasos, kuri - is teritorines ligoniu kasos, kuri - is musu. Matyt, kazkur si "grandinele" nutruko, jei vis dar rodo Loreta Bendikiene kaip apylinkes gydytoja. Kai viskas "suveiks", rodys Saulute Gruodiene kaip Loretos apylinkes gydytoja kol Loreta pas mus negris. Taciau velgi, tiek dabar, tiek veliau Jums nereikia nei vaiko kazkur perrasyti, nei ka - paprasciausiai naudokite kitokia seka, registruodamiesi pas gydytojus. Pavyzdziui, jei norite registruotis pas gyd. Olga Maiziene, reiketu, atsidarius sergu.lt, rinktis "paieska pagal gydytoja", tada atsidariusiame lauke suvesti gydytojos pavardę, pvz. "Maižienė", tuomet pasirinkti norima laika ir registruotis.

Paulius, VSN.
Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2010 12 05, 20:01)
Gosh,

mes niekam "nepaskiriam" vaiku - taciau kadangi ligoniu kasu sistema yra tokia, kokia yra (labai nelanksti), mes vienu metu i apylinke galime "idarbinti" tik viena gydytoja. Taciau "realiam gyvenime" - registruojantis ar internetu, ar telefonu, ar "gyvai" Jus galite pasirinkti ta gydytoja, kuria norite. Ir tai nera apribota gyd. Maiziene ar gyd. Gruodiene - Jus galite pasirinkti bet kuri musu gydytoja, tiek pediatra, tiek BPG.

Pauliau, dėl ko paklausiau apie gydytoją? Ne dėl kažkokio bambėjimo, ar dar kas, anaiptol. Paklausiau, nes rašėte, kad "Ją pavaduoja dvi naujos šeimos gydytojos:
- vaikučius prižiūrės gyd. Olga Maižienė <...>
- vyresnius ir suaugusius - gyd. Saulutė Gruodienė <...>"
, dėl to ir užklausiau, kad žinočiau pas kurią gydytoją man registruoti vaiką, nes buvo toks pateikimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2010 12 05, 22:26)
Pauliau, dėl ko paklausiau apie gydytoją? Ne dėl kažkokio bambėjimo, ar dar kas, anaiptol. Paklausiau, nes rašėte, kad "Ją pavaduoja dvi naujos šeimos gydytojos:
- vaikučius prižiūrės gyd. Olga Maižienė <...>
- vyresnius ir suaugusius - gyd. Saulutė Gruodienė <...>"
, dėl to ir užklausiau, kad žinočiau pas kurią gydytoją man registruoti vaiką, nes buvo toks pateikimas smile.gif

smile.gif aišku. Abi šios gydytojos turi šeimos gydytojos licencijas, tačiau gyd. Gruodienė yra persikvalifikavus iš vidaus ligų (suaugusių) gydytojos, o gyd. Maižienė - iš pediatrės. O pats pasirinkimas dėl 11 m. vaiko - jau Jūsų pačios sprendimu... Aš gal rekomenduočiau iki kokių 14-15 metų rinktis pediatrus, iki 5 metų - tik pediatrus, o nuo 16 metų - tik šeimos gydytojus.

Paulius
Atsakyti
Ačiū už atsakymą, padėjo pakeisti nuomonę ir perregistravau pas O. Maižienę smile.gif Na kaip sunku va taip apsispręsti kai gydytoja nematyta bei negirdėta, toks blaškymasis gaunas doh.gif
Atsakyti
Laukiuosi, visada ginekologinei apžiūrai vaikščiodavau pas Bendikienę, dabar kai ji motinystės atostogose, man pasiūlė užsirašyti arba pas Gruodienę, arba pas Maižienę (abi naujos gydytojos, bet nemokamos paslaugos) arba pas Keršanską, Paukštienę bet mokamų paslaugų. Nesenai pirmą kartą buvau pas Gruodienę, gydytoja maloni, išklausanti, BET tas skaitymas iš sąsiuvinio, ką reik daryti prie tam tikros savaitės neštumo doh.gif nu atleiskit.
Man rodos tokiu metu turėtų daryti tyrimą dėl diabeto, bet gydytoja nieko neminėjo...
Taip pat prieš gimdymą norėčiau nueiti pas chirurgą, ar man tam reikalingas siuntimas?
Gruodienė paskyrė kitą vizitą sausio gale, o man gimdymo atostogos nuo sausio vidurio, tai negi ji pildys bilietenį atbuline data? blink.gif Gal kas žinot?
Atsakyti
QUOTE(body @ 2010 12 21, 09:59)
Laukiuosi, visada ginekologinei apžiūrai vaikščiodavau pas Bendikienę, dabar kai ji motinystės atostogose, man pasiūlė užsirašyti arba pas Gruodienę, arba pas Maižienę (abi naujos gydytojos, bet nemokamos paslaugos) arba pas Keršanską, Paukštienę bet mokamų paslaugų. Nesenai pirmą kartą buvau pas Gruodienę, gydytoja maloni, išklausanti, BET tas skaitymas iš sąsiuvinio, ką reik daryti prie tam tikros savaitės neštumo  doh.gif nu atleiskit.
Man rodos tokiu metu turėtų daryti tyrimą dėl diabeto, bet gydytoja nieko neminėjo...
Taip pat prieš gimdymą norėčiau nueiti pas chirurgą, ar man tam reikalingas siuntimas?
Gruodienė paskyrė kitą vizitą sausio gale, o man gimdymo atostogos nuo sausio vidurio, tai negi ji pildys bilietenį atbuline data?  blink.gif  Gal kas žinot?

as irgi laukiuosi, kolkas jokiu problemu neturiu, kai man reikia tada as pati uzsirasau ir gaunu visus siuntimus 4u.gif pas ginekologa einu pasitikrinti privaciai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 21 gruodžio 2010 - 09:33
QUOTE(body @ 2010 12 21, 09:59)
Gruodienė paskyrė kitą vizitą sausio gale, o man gimdymo atostogos nuo sausio vidurio, tai negi ji pildys bilietenį atbuline data?  blink.gif  Gal kas žinot?

atbuline data tikrai nepildoma! dekreto pradžios dieną būtina nueiti pas ginekologę, tad būtinai registruokitės tai dienai, nuo kurios prasideda jūsų dekretas 4u.gif
Atsakyti