Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

QUOTE(spot @ 2010 04 16, 09:40)
Sveiki,
Norejau paklausti kas atlieka pas jus nesciuju prieziura? Ginekologai ar seimos gydytojai?

Jus galite rinktis - ar Jusu nestuma priziures ginekologai, ar seimos gydytojai.

Pagal galiojancius istatymus, TLK apmoka tik seimos gydotojo darba priziurint nestuma + 1 ultragarsini tyrima per visa nestuma (UG atliks gyd. ginekologas).

Paulius,
VSN
Atsakyti
Labas vakaras.. Gal kas žinot kada bus sutvarkyta el. registracija? Šiandien poliklinikoj pasakė, kad registruočiaus pas V. Morozovą internetu, o svetainėje rašo, kad registruotis negaliu, nes nesuvesti darbo laikai.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(mano_svajone @ 2010 04 10, 00:00)
Ju ikainiai yra iskabinti ir laukiamajamo stende,kur surasyta kainos registruotiems ir neregistruotiems.

O gal žinot kaip kainos suaugusiems?
Buvau šiandien VSN, visai pamiršau pažiūrėti įkainius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 balandžio 2010 - 21:00
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 16, 21:59)
Labas vakaras.. Gal kas žinot kada bus sutvarkyta el. registracija? Šiandien poliklinikoj pasakė, kad registruočiaus pas V. Morozovą internetu, o svetainėje rašo, kad registruotis negaliu, nes nesuvesti darbo laikai..  g.gif
Papildyta:
O gal žinot kaip kainos suaugusiems?
Buvau šiandien VSN, visai pamiršau pažiūrėti įkainius  doh.gif

Pas Morozova: https://ipr.sergu.lt...p?PlaceID=12130

Registruojantis internetu, reikia nesirinkti "pas seimos gydytoja", bet rinktis gydytojo paieska pagal pavarde - ir tada issirinkti savo seimos gydytoja is saraso.

Paulius
Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2010 04 16, 23:41)
Pas Morozova: https://ipr.sergu.lt...p?PlaceID=12130

Registruojantis internetu, reikia nesirinkti "pas seimos gydytoja", bet rinktis gydytojo paieska pagal pavarde - ir tada issirinkti savo seimos gydytoja is saraso.

Paulius

O, ačiū labai 4u.gif
Dar pažiūrėjau, kodėl tiek mokamų konsultacijų ir tiek mažai laikų registracijai nemokamai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 balandžio 2010 - 08:16
Kažkaip išvis keistai, pas gydytoją per dieną po kelis žmones gali užsirašyti tik g.gif
Ar čia tiek sergančių? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 balandžio 2010 - 09:52
Kažkoks absurdas, viena vieta pirmadienį, o paskui jau tik 27 dieną doh.gif doh.gif tai ir numirti galima besergant doh.gif lotuliukas.gif
Ar pas visus gydytojus taip, ar tik pas Morozovą tokios eilės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 17 balandžio 2010 - 16:02
Labai gudriai sudaryta pas juos registracijos politika. Visi patogiausi laikai , pvz. per pietu pertrauka ar po darbo valandu yra mokamos konsultacijos. Jei nori patekti pas gyd., visada reikia atsiprasyt is darbo. Jei skubu, tai ka padarysi, sergi ir eini. Bet jau tau reikia tik profilaktinio patikrinimo, galiu laukt, kad ir 3 sav., vistiek negaliu patekti man patogiu metu. Nesamone.
As tai siulyciau, kad tuos mokamus vizitus tolygiai paskirstyti per visa darbo diena, o ne visada tuo paciu metu. ( nes bent jau man gaunasi, kad visi vizitai gaunasi mokami, nes jei issiprasau is darbo, tai is atlyginimo tuos pinigelius isskaiciuoja doh.gif )
Atsakyti
Su ta sergu.lt registracija idomus dalykai dedasi.
Vaikai siek tiek sirguliavo, nusprendziau parodyti gydytojai. Paziurejau sergu.lt sekanciai dienai tik mokamos konsultacijos likusios. Pasiskambinau i klinika atsirado net 2 laisvos vietos mano vaikams tai paciai dienai blink.gif (ir tikrai nebuvom jokie extriniai). Tai kam tada tokia registracija, jei joje nera visu laisvu vietu surasyta? Ar cia bandymas pirma mokamas vietas uzkisti?
Nepykit, ponas Pauliau, bet kvepia komercija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2010 04 19, 10:07)
Su ta sergu.lt registracija idomus dalykai dedasi.
Vaikai siek tiek sirguliavo, nusprendziau parodyti gydytojai. Paziurejau sergu.lt sekanciai dienai tik mokamos konsultacijos likusios. Pasiskambinau i klinika atsirado net 2 laisvos vietos mano vaikams tai paciai dienai  blink.gif  (ir tikrai nebuvom jokie extriniai). Tai kam tada tokia registracija, jei joje nera visu laisvu vietu surasyta? Ar cia bandymas pirma mokamas vietas uzkisti?
Nepykit, ponas Pauliau, bet kvepia komercija  blush2.gif

man atrodo liga ir ieina i ta extra atveji, kai negali isanksto uzsiregistruoti 4u.gif

man kai reikia profilaktiskai, tai uzsirasau pries sav kokia ir visada randu nemokama vieta, kad ir per pietu pertrauka, o vaikui randu ir po savo darbo laisvu vietu 4u.gif gal cia nuo daktaro priklauso, kas didesne apylinke turi, ten ir sunkiau papulti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2010 04 19, 11:43)
man atrodo liga ir ieina i ta extra atveji, kai negali isanksto uzsiregistruoti  4u.gif

man kai reikia profilaktiskai, tai uzsirasau pries sav kokia ir visada randu nemokama vieta, kad ir per pietu pertrauka, o vaikui randu ir po savo darbo laisvu vietu  4u.gif  gal cia nuo daktaro priklauso, kas didesne apylinke turi, ten ir sunkiau papulti  4u.gif

apie liga registratorem net neminejau smile.gif Juolab, kad net temperaturos neturejom ir butume galeje palaukti pora dienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2010 04 19, 12:05)
apie liga registratorem net neminejau smile.gif Juolab, kad net temperaturos neturejom ir butume galeje palaukti pora dienu  ax.gif

tai jus nepatenkinta, kad jus prieme? smile.gif man tai si sistema labai gera, nes pati matau laikus ir kada noriu uzsirasau, nes kai paskambini, tai buna, kad pasako, kad tik viena vieta yra ir viskas, o veliau isaiskejau, kad buvo kelios laisvos doh.gif

bet jus vistiek ivardinot apsilankymo tiksla, juk klausia del ko reikia apsilankyti, beto gal to momentu kas atsauke apsilankyma, na nematau cia jokiu problemu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2010 04 16, 11:23)
Jus galite rinktis - ar Jusu nestuma priziures ginekologai, ar seimos gydytojai.

Pagal galiojancius istatymus, TLK apmoka tik seimos gydotojo darba priziurint nestuma + 1 ultragarsini tyrima per visa nestuma (UG atliks gyd. ginekologas).

Paulius,
VSN

O cia nuo kada sitie pakeitimai ivesti? Tai kaip suprantu, jei pas ginekologa vaikstau del nestumo, tai kiekviena karta ir moket turiu? g.gif
Atsakyti