Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

QUOTE(salomejka @ 2009 12 07, 18:04)
dekoju Pauliui uz issamu paaiskinima.
manau, tikrai reieks visus skiepus atideti kokiam menesiui, kad isvengti pavojaus.
bet butu smagu, kad butu kokios dienos ar bent kelios valandos maziukams.
gal but atsiras sita galimybe ateityje.
siaip del VSN turiu gera nuomone, ypac apie gydytoja Morozova

Aš irgi už sveikų vaikų pusdienius ar valandas, ar kaip čia pavadinti smile.gif žinau kad daug kur jos yra, bent jau nežinau kur nėr... O per savaitę vieną dieną išskirti kelias valandas mažiukams manau nesunku ir nesudėtinga, nes jaunoms mamoms, ypač ką tik pagimdžiusioms, o jei dar pirmagimis... labai daug klausimų, o ir ligų būna ne tik gripai ir peršalimai... na kad ir mažas pavyzdukas., traiškanojanti akytė, ramaškos kaip ir nepadeda, reik vaistų, negi lauksi mėnesį ar du... o jeigu rimtesnė bėdelė...
Atsakyti
deja, dabar medicinines istaigos maziau kreipia demesi i tai, i mamas su mazais vaikais.valstybyes politika - "mamos vagyles"tai pastebima visur.aisku as cia ne i tema.
dabar pvz.gydytojai nevaziuoja pas sergancius vaikiukus i namus.o reikalauja vaika su 39 temperatura atvezti ir sedeti bendroje eileje.
nes pas pacius maziausius.
tarp kitko noreciau suzinuoti o VSN ar gydytojas vaziuoja i namus pas maziukus?dar nebuvau susidurusi su sita problema.

Ir dar karta noreciau paprasyti VSN vadovybes pamastyti del tu keliu valandu, kada turetu ateiti tik sveiki vaikuciai.juk per tokias valandas galima priimti nemazai vaiku, kurie neserga, reikia tik pasverti, padaryti skiepuka, atsakyti i rupimus klausimus.

juk jei vaikas bendroje eileje uzsikres nuo aplinkiniu ir paklius i ligonine, tai didesni pinigai valstybes biudzetui. aisku cia yra medicinines istaigos geronoriskumo ir pagarbos savo pacientams klausimas.
Atsakyti
aš su seima joje lankiausi.jokiu blogu atsiliepimu negaliu parasyti
Atsakyti
Labas 4u.gif ,
Skaičiau skaičiau ir galva susisuko ax.gif . Lyg ir ketinu prisirašyti į šią įstaigą. Tai kaži, pas kokį šeimos gydytoją rašytis? Ir kur dar yra laisvų vietų? Kažkur buvo minėta, kad pas kai kuriuos gydytojus jau nebegalima rašytis?
Gal dar kas pagirs savus gydytojus? blush2.gif Skaičiau nuo pradžių, bet gal šiuo metu situacija pasikeitus? Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepsva @ 2009 12 11, 23:12)
Labas  4u.gif ,
Skaičiau skaičiau ir galva susisuko  ax.gif . Lyg ir ketinu prisirašyti į šią įstaigą. Tai kaži, pas kokį šeimos gydytoją rašytis? Ir kur dar yra laisvų vietų? Kažkur buvo minėta, kad pas kai kuriuos gydytojus jau nebegalima rašytis?
Gal dar kas pagirs savus gydytojus? blush2.gif Skaičiau nuo pradžių, bet gal šiuo metu situacija pasikeitus? Ačiū smile.gif  4u.gif

As gydausi pas V. Morozova, patenkinta esu, rimtu kazkokiu ligu neturejau per si laika, taciau siaip kiek teko susidurti man protingas gydytojas atrodo, patinka wink.gif
Pries tai buvau pas Klevinskiene, irgi nieko pasirode wink.gif
Papildyta:
QUOTE(body @ 2009 11 14, 12:05)
Sveiki,

Mane domina stomatologo paslaugos, puslapyje matau kad turite odontologe. Tad noriu paklausti ar ji gydo jusu patalpose, kokios kainos?

Aciu

Mane irgi domina g.gif
ir ar butu galima pasidaryti higienini valyma, ar tokia paslauga neteikiama? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 11, 22:20)
pries tai buvau pas Klevinskiene, irgi nieko pasirode wink.gif

O kodėl pakeitėt? Jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lepsva @ 2009 12 12, 21:44)
O kodėl pakeitėt? Jei ne paslaptis  blush2.gif

Nes man netiko darbo laikas, ji kazkaip dirbo tik rytais, o man rytais paskaitos dazniausiai, tai pasiule persirasyti pas Morozova, nes pas ji darbo laikas ivairesnis ir man lengviau uzsirasyti kai reikia wink.gif
Atsakyti
Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 11, 23:20)
As gydausi pas V. Morozova, patenkinta esu, rimtu kazkokiu ligu neturejau per si laika, taciau siaip kiek teko susidurti man protingas gydytojas atrodo, patinka wink.gif
Pries tai buvau pas Klevinskiene, irgi nieko pasirode wink.gif
Papildyta:
Mane irgi domina  g.gif
ir ar butu galima pasidaryti higienini valyma, ar tokia paslauga neteikiama?  4u.gif

Sveikos,

taip, pas mus (10 kabinete) dirba gydytoja odontologe Milda Byciute. Atlieka tiek terapini gydyma, tiek higiena. Kainu cia galbut nerasysiu issamiai, taciau jos tikrai nesikandzioja. Norintys odontologijos paslaugu kainyno, parasykit man paulius@vsn.lt - atsiusiu.

Atsakyti
Sakykit, gi ne visus tyrimus čia vietoj atlieka? Kraujas yra, echo yra, o jei kokį rentgeną reikia padaryti, tai kur siunčia? Į Antakalnį? Biski toloka važiuoti g.gif .
Noriu keisti įstaigą, bet norisi, kad kuo daugiau vietoj būtų galima susitvarkyti, nesinori blaškytis po įstaigas ax.gif .
Atsakyti
Įtariu kad į Antakalnį siunčia.
O dar FAKTAS: na greitoji pas mus nevažiuoja, visad sako vežkit patys bus greičiau (aš apie mažus vaikus). Nes vsn sutartį pasirašę su Antakalniu, o greitoji veža į Santariškes.
Pirmą sykį nežinodami nuvažiavom į Santariškes, kadangi buvom be siuntimo susimokėjom už paslaugas. Antrą sykį jau važiavom į Antakalnį, bet kadangi buvo vaikiukui ir viduriavimas, tai nepriėmė, išrašė siuntimą į Santariškes.
Tai tokios tokelės smile.gif baisu pagalvoti jeigu iš tiesų būtų kas nors skubaus buvę... Na bet dabar jau 'atkalėm' sistemą, žinom kaip skubiai susisukti ten kur reikia smile.gif

Bet šiaip tai aš ne labai suprantu kokios čia gali būti sutartis, juk ligoninė yra ligoninė, važiuoji į tą kurį arčiausiai....
Atsakyti
QUOTE(Lepsva @ 2009 12 16, 22:56)
Sakykit, gi ne visus tyrimus čia vietoj atlieka?  Kraujas yra, echo yra, o jei kokį rentgeną reikia padaryti, tai kur siunčia? Į Antakalnį? Biski toloka važiuoti g.gif .
Noriu keisti įstaigą, bet norisi, kad kuo daugiau vietoj būtų galima susitvarkyti, nesinori blaškytis po įstaigas ax.gif .

Konkreciai del rentgeno - duodam siuntima antro lygio rentgenologo konsultacijai. Su priemokom paslauga galima gauti didziosiose privaciose klinikose - medicinos diagnostikos centre, kardiolitoje, o be priemoku - visose viesosiose poliklinikose: centro, seskines, rajono, karoliniskiu, lazdynu, antakalnio ir t.t....

Del "Antakalnio" - nes matau, kad daug kas ji painioja - seimos gydytojas pagal sutarti su TLK privalo paslaugas teikti visa para savo apylinkes pacientams. Kadangi tai priestarauja darbo teisei ir zmogiskumui, mes esame sudare sutarti su Antakalnio LIGONINE (ne poliklinika, bet ligonine, ji yra "uz" antakalnio poliklinikos). Taigi pagal sia sutarti, jei nutiko taip, kad susirgot, o greitoji nevaziuoja (nes ji vaziuoja tik isskirtinai sunkiais atvejais, kai gresia pavojus gyvybei) - tik tuomet, musu nedarbo metu, jus aptarnaus antakalnio ligonines priemimo skyriai (vaiku ir suaugusiu). Bet tai liecia tik seimos gydytojus ir pediatrus. Nemaisykit su antro lygio konsultacijomis, kurias nemokamai lietuvoje galima gauti dviem atvejais: arba extrine tvarka "skubi pagalba", arba su pirmo lygio siuntimu.

Paulius
Atsakyti