Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 02 20, 23:54)
Sakykit, o tepinelius visokius vietoj daro ar siuncia kur nors. Nes pas ginekologa noriu ten nueit.

Paprastus tepinelius tai vietoj daro rolleyes.gif Nebent nuo kokiu ypatingu bacilu noretum issitirt. Tada siuncia i BMTC. Patariu pas Kersulyte eit smile.gif Tik ne pas Paukstiene...
Atsakyti
Aciu labai uz greita atsakyma, dar ryte perskaiciau. Ir galvojau pas ja eit, tai jau uzsirasiau. Ziuresim, kaip ten pas ja bus.
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 02 02, 16:29)
Man tai labai patiko VSN echoskopuotojas  thumbup.gif  Tik pavardes, gaila, nezinau. Labai malonus vyras, viska smulkiai paaiskina, pataria.

Echoskopuoja gyd.Čekuolis, o jo žmona gyd.Čekuolienė - abiejų mano merginų gydytoja. Aš pati pas Klevinskienę prisirašiusi, o vyras lyg pas tą vyriškį g.gif Šiaip iš esmės esu patenkinta Sveikatos namais thumbup.gif
Atsakyti
Man visai patiko gyd.Kersulyte
Atsakyti
O mano siek tiek kita nuomone apie sia istaiga. Auginu nuolat serganti vaika. Tad lankytis VSN tenka daznai. Niekada nebuvau jais ypatingai patenkinta, o po siandien ivykusio konflikto - ieskau naujos gydymo istaigos sau ir savo seimai. Tiesa vaiko gydytojai L.Budrienei priekaistu neturiu. Taciau apie visiskai nepatogia ir nenaudinga pacientui sistema ir ypatingai med. sesutems, kuriu komentarai kartais perzengia visas mandagumo ribas, tikrai turiu ka pasakyti istaigos vadovybei.
Atsakyti
Labas vakaras,

Dėkojame, kad pasirinkote mūsų kliniką, bet apgailestaujame ir atsiprašome dėl iškilusių nesusipratimų. Mandagumas iš tikro nieko nekainuoja, bet labai daug duoda - apie tai kasdien diskutuojame su darbuotojais, tačiau kartais šaukštas deguto pagadina visą medaus statinę.

Mes visuomet reaguojame ir bandome išspręsti visas iškilusias problemas. Visi mūsų pacientai bet kuriuo metu gali skambinti man tiesiogiai, tel. 8650 61559, arba rašyti el. paštu paulius@vsn.lt. Visuomet priimu pasiūlymus, pageidavimus, išklausau komentarus tiek dėl mūsų darbuotojų, tiek dėl pačios darbo sistemos mūsų klinikoje. Visuomet vertiname Jūsų nuomonę ir pagal galimybes stengiamės į ją atsižvelgti.

Kadangi mes dirbame pasirašę sutartis su Ligonių kasa, ir visa eilė paslaugų pas mus yra teikiamos visiškai nemokamai - mes turime laikytis Vyriausybės nustatytų taisyklių, kurios tikrai yra kritikuotinos ir keistinos. Šiuo metu mes esame privati klinika, atliekanti valdiškos poliklinikos funkcijas už valdiškus, kartais netgi juokingus įkainius. Tai sukelia paradoksą - nors mes teikiame nemokamas paslaugas, žmonės tikisi tiek, kiek tikisi gaudami mokamas privačios medicinos paslaugas. Dalis pacientų net kelia mintį, kad verta primokėti ir gauti papildomas paslaugas - daugiau laiko bendrauti su gydytoju, taipti VIP pacientais. Ir nors visi nenori "valdiškos" medicinos privačioje klinikoje, tačiau yra nustatyti normatyvai, darbo krūviai, tyrimų paskyrimo ir atlikimo taisyklės, siuntimų tvarka ir galimybės - Lietuvos sveikatos apsaugos reformos pasekmė, ir mes, teikdami nemokamas paslaugas, visuomet atsirandame tarp paciento, kuriam norime padėti kaip galima daugiau, ir sistemos, kuri draudžia tai daryti, nustatydama pakankamai griežtus rėmus. Todėl privati "valdiška" medicina, nors ir patogesnė nei tik "valdiška medicina", bet atstoti privačios medicinos nesugeba.

Šiuo metu mūsų klinikoje nėra jokių priemokų nei apylinkės pacientams, kurie gali nemokamai konsultuotis su savo šeimos gydytojais, pediatrais, ginekologais, chirurgu, nei psichikos centro pacientams, konsultuojamiems psichiatro, psichologo, vaikų ir paauglių psichiatrės. Net bendriesiems tyrimams (kraujo, šlapimo, cholesterolio, gliukozės, eritrocitų nusėdimo greičio) netaikome jokių kvotų - jų atliekame tiek, kiek skiria gydantis gydytojas, nors kartais netgi 10 ir daugiau kartų viršydami bendrą Lietuvos statistiką. Nemokamos ir EKG, spirometrijos, nemokamai vaikučius skiepijame. Bendri tyrimai atliekami visą darbo dieną, iš karto, laboratorijos darbo laikas neapribojamas tik rytu, kaip tai yra kitose poliklinikose.

Taip pat, be jokių priemokų, jau keli mėnesiai pas mus teikiamos antrinio lygio gydytojų konsultantų paslaugos. Vaikučius konsultuoja pulmonologė, alergologė, LOR, oftalmologė, kardiologė, suaugusius - neurologė, ginekologai, LOR, oftalmologė. Mokamos kol kas echoskopijos, gyd. genetikės ir gyd. vaikų neurologės, kai kurių kitų gydytojų konsultantų paslaugos, masažai - bet stengiamės ir toliau plėsti visiškai nemokamų paslaugų spektrą.

Labai laukiu Jūsų pasiūlymų ir pageidavimų, ypač jau esančių mūsų pacientais - norime kuo tiksliau ir geriau išpildyti Jūsų lūkesčius, stiprinti Jūsų sveikatą ir padėti pasveikti.

Ištikimi Jūsų sveikatai,

Vilniaus sveikatos namai
Paulius, vykdantysis direktorius
tel. 8650 61559, paulius@vsn.lt
http://www.vsn.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliusk: 27 birželio 2007 - 00:14
Ar kas nors esate prisiregistravęs pas šeimos gyd. V. Morozovą? Kokia Jūsų nuomonė apie jį? smile.gif
Atsakyti
Noriu persirasyt i Vilniaus sveikatos namus, koki galit parekomenduot seimos gydytoja?
Atsakyti
Mes su vyru pas Klevinskienę prisirašę, bet tik vieną kartą teko pas ją lankytis. Įspūdis pirmas neblogas, nors gal per mažai vieno vizito, kad rekomenduoti galėčiau g.gif
Atsakyti
sveiki, mano vardas Lira, prisijungiu prie jusu.
registravausi i vilniaus sveikatos namus konsultacijai, pasiule pas Aurelija Čekuoliene, parasykit kas zinot atsiliepimus apie sia pediatre. smile.gif
Atsakyti
Esu ir aš toje poliklinikoje užsiregistravusi ax.gif Bet vat šiandien kažkaip buvau nustebinta... Paskambinau užsiregistruoti pas G. Pliugžmą, nes gi mano gydytojas buvo, patiko jis, žinojo kaip ir kas man, nedažnai lankiaus, bet kai nueidavau, tai jis jau žinojo, kokie man blogumai vyksta. Na vien žo man jis patiko kaip gydytojas. Tai va šiandien paskambinu pas jį užsiregistruoti, o tenai "tai kad jis jau SENIAI nebedirba", net pasimečiau doh.gif Paskirta esu kažkokiai B. Karužienei, apie kurią nieko nežinau... Bet tai negi sunku buvo pranešti, kad keis gydytoją, kad paskirs kitam mane??? Man gal ji nepatiks, na maža kas... Vat imti neatsiklausius ir paskirti kažkam... Nesilankau kas mėnesį pas gydytojus, į metus kelis sykius nueinu, ką žinau kas tenai vyksta... Aišku, nesunku bus nuėjus, jei nepatiks persirašyti pas kitą, bet tai kam papildomas tas vargas... Negi sunku paimti pildant duomenys apie pacientą ir padaryti tenai skiltį, kurioje įrašyti galima būtų elektroninius adresus, kur galima būtų pranešti apie pasikeitimus? Būčiau žinojusi, nuėjusi sau ramiai ir pasirinkusi kokį gydytoją, o dabar... Na vien žo, esu nustebinta iš pačio ryto...

Tai va, mergaitės, pasakokit kas ką žino apie B. Karužienę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosh @ 2007 12 04, 10:09)
Esu ir aš toje poliklinikoje užsiregistravusi ax.gif  Bet vat šiandien kažkaip buvau nustebinta... Paskambinau užsiregistruoti pas G. Pliugžmą, nes gi mano gydytojas buvo, patiko jis, žinojo kaip ir kas man, nedažnai lankiaus, bet kai nueidavau, tai jis jau žinojo, kokie man blogumai vyksta. Na vien žo man jis patiko kaip gydytojas. Tai va šiandien paskambinu pas jį užsiregistruoti, o tenai "tai kad jis jau SENIAI nebedirba", net pasimečiau doh.gif  Paskirta esu kažkokiai B. Karužienei, apie kurią nieko nežinau... Bet tai negi sunku buvo pranešti, kad keis gydytoją, kad paskirs kitam mane??? Man gal ji nepatiks, na maža kas... Vat imti neatsiklausius ir paskirti kažkam... Nesilankau kas mėnesį pas gydytojus, į metus kelis sykius nueinu, ką žinau kas tenai vyksta... Aišku, nesunku bus nuėjus, jei nepatiks persirašyti pas kitą, bet tai kam papildomas tas vargas... Negi sunku paimti pildant duomenys apie pacientą ir padaryti tenai skiltį, kurioje įrašyti galima būtų elektroninius adresus, kur galima būtų pranešti apie pasikeitimus? Būčiau žinojusi, nuėjusi sau ramiai ir pasirinkusi kokį gydytoją, o dabar... Na vien žo, esu nustebinta iš pačio ryto...

Tai va, mergaitės, pasakokit kas ką žino apie B. Karužienę  ax.gif

Gosh,

Iš tiesų, gyd. Giedrius Pliugžma pasirinko savo darbą kaip širdies echoskopuotojas (šiuo metu jis dirba Antakalnio poliklinikoje), ir nebetęsia šeimos medicinos gydytojo praktikos nuo šių metų vasaros.

Visa jo apylinkė buvo priskirta gyd. Beatai Kažurienei - paprasčiausiai dėl to, kad pacientai registruodamiesi būtų iškart nukreipiami pas kurį nors gydytoją, neverčiant jų telefoninio pokalbio metu greitai priimti kažkokį sprendimą.

Aišku, nemalonu, kai gydytojai keičiasi - bet nieko nėra amžino. Ir visuomet Jūs galite pareikšti savo nuomonę persirašydami pas kitą gydytoją - o kadangi visa gyd. Giedriaus apylinkė sekančią dieną po jo išėjimo turėjo būti kam nors priskirta - ir tikrai visa apylinkė, netgi skambinant ir kviečiant pasirinkti, nebūtų galėjusi pas mus užeiti ir užpildyti prašymų - visi buvo priskirti gyd. Beatai.

Šiuo metu gyd. Beata yra mūsų pagrindinė šeimos gydytoja, dirba kiekvieną dieną ryte arba vakare, ir tikiuosi, kad ji jums tiks ir patiks. Be jos, turime naują gydytoją Valerijų Morozovą, kolkas jis pas mus kiekvieną dieną nedirba - būna 2-3 kartus per savaitę. Galėsite rinktis ir jį. Taip pat yra gyd. Irina Pancereva - bet ji, kaip buvusi pediatrė, labiau norėtų gydyti vaikučius arba visą šeimą, pradedant vaikais ir baigiant tėvais. Byd. violetos Klevinskienės apylinkė šiuo metu pilna, jai prirašymo nedarome.

Ir tikrai atkreipiau dėmesį į pageidavimą gauti informaciją el.paštu - iš tikro, planuojame po naujųjų metų pakoreguoti prisirašymo formas ir prašyti el.pašto adreso. Taip pat jau esamų pacientų prašysime palikti mums savo el.pašto adresus, jei jie norės gauti naujausią mūsų informaciją.

Tikiuosi, kad atrasite naują savo gydytoją pas mus, ir linkiu geros sveikatos.

Iki,
Paulius, Vilniaus sveikatos namai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliusk: 05 gruodžio 2007 - 00:18