Sveiki,
aš irgi esu prisirašius šiame centre ir kol kas nusiskundimų neturiu...esu pas gyd. Pancerevą, tai tikrai rūpestinga gydytoja, išrašo siuntimus visiems reikalingiems tyrimams bei reabilitacijai....Tai kol kas tikrai esu patenkinta
Sveiki, Pauliau
norejau pasiteirauti ar galiu is vieno bendros praktikos gydytojo pereiti pas kita? ar man reikia uzpildyti kazkoki prasyma ar tiesiog registruodamasi pasakau, kad noriu pereiti pas kita gydytoja?
p.s. Esu labai patenkinta sia klinika, labai malonus personalas, ir vaiku gydytoja Budriene nuostabus zmogus, na tik labai nusivyliau gydytoju Morozovu ((
norejau pasiteirauti ar galiu is vieno bendros praktikos gydytojo pereiti pas kita? ar man reikia uzpildyti kazkoki prasyma ar tiesiog registruodamasi pasakau, kad noriu pereiti pas kita gydytoja?
p.s. Esu labai patenkinta sia klinika, labai malonus personalas, ir vaiku gydytoja Budriene nuostabus zmogus, na tik labai nusivyliau gydytoju Morozovu ((
šiuo metu laukiuosi ir jau pradėjau ieškoti pediatro, gal galite kažką rekomenduoti. taip pat noriu pasiteirauti ar gydytoja atvažiuoja į namus, gyvenam rajone bet Karoliniškės mums arčiausia, aišku gydytoją galime ir atsivežti.
taip pat noriu pasiteirauti, jei iš šeimos gydytojo gauni siuntimą pas ginekologą, tai suprantu šioj klinikoj tada gienkologo paslaugos nemokamaos? ar taip suprantu. Nes šiuo metu ten kur lankausi, kad ir gaunu iš šeimos gydytojos siuntimą pas ginekologą, už vizitą turiu susimokėti.
taip pat noriu pasiteirauti, jei iš šeimos gydytojo gauni siuntimą pas ginekologą, tai suprantu šioj klinikoj tada gienkologo paslaugos nemokamaos? ar taip suprantu. Nes šiuo metu ten kur lankausi, kad ir gaunu iš šeimos gydytojos siuntimą pas ginekologą, už vizitą turiu susimokėti.
QUOTE(charizmaa @ 2009 10 26, 13:05)
Sveiki, Pauliau
Charizma,
iš pradžių užsiregistruokite vizitui pas tą BPG pas kurį norėsite persirašyti, pasikalbėkit, pažiūrėkit ar tikrai patiksite vieni kitiems, ir tada gydytojas leis jums pas jį persiregistruoti. Tuomet registratorė duos užpildyti formą, ir viskas.
Paulius, VSN
QUOTE(silvijak @ 2009 10 26, 20:53)
šiuo metu laukiuosi ir jau pradėjau ieškoti pediatro, gal galite kažką rekomenduoti. taip pat noriu pasiteirauti ar gydytoja atvažiuoja į namus, gyvenam rajone bet Karoliniškės mums arčiausia, aišku gydytoją galime ir atsivežti.
Laba diena Silvijak,
rekomenduoju visus mūsų pediatrus, tai: gyd. Asta Rudžionienė, gyd. Aurelija Čekuolienė, gyd. Lorita Budrienė ir gyd. Irina Pancereva.
Dėl atvažiavimo į namus - reikėtų užsirašyti vizitui pas gydytoją ir pakalbėti apie galimybes. Šios yra kelios: taxi paslaugos VSN-Jūsų namai-VSN, Jūs atsivežat ir parvežat gydytoją arba gydytojas pats atvyksta savo automobiliu (ne visos mūsų gydytojos turi savo auto).
Dėl ginekologo. Jūs visiškai teisi - gavusi siuntimą iš šeimos gydytojo, gydytojų ginekologų Astos Paukštienės ir Stanislovo Keršansko paslaugos (su echo tyrimu, jei reikia) pas mus bus nemokamos. Kitos dvi mūsų ginekologės (gyd. Alma Vladišauskienė ir gyd. Daiva Keršulytė) su teritorinėm ligonių kasom nedirba, todėl pas jas konsultacijos jau būtų mokamos.
Paulius, VSN
Papildyta:
Sveiki visi,
informuoju, kad Vilniaus sveikatos namai turi dvi naujas gydytojas:
gydytoja odontologė-vaikų odontologė Daiva Janavičienė
- konsultuoja vaikučius ir jų tėvelius dėl odontologinių problemų
- dirba kas antrą ketvirtadienį
- nemokamai deda silantus (pagal programą) vaikučiams
- specializuojasi vaikų odontologijoje, bet priima ir suaugusius.
gydytoja suaugusių kardiologė Ramunė Radzevičienė
- konsultuoja ir echoskopuoja
- dirbs kartą per savaitę
- TLK kolkas nekompensuoja paslaugų
- konsultacijos kaina 50 Lt, širdies echoskopijos - 48 Lt
- atvykstant turėti tos dienos EKG ir bendrą šlapimo tyrimą
- mūsų pacientai gali atvykti 20 minučių prieš konsultacijos laiką ir užsirašyti EKG.
- jei atsinešate šlapimo mėginį, tai turi būti rytinis šlapimas (neprivalgius ir neprigėrus, prieš pusryčius).
Naujiena odontologijoje:
* labai prašome vaikučių tėvelių "paruošti" ir nuraminti vaikučius, prieš einant pas gydytoją. Jei vaikutis neramus, gydytoja stengsis su juo pažaisti ir nuraminti (10 minučių "žaidimo" - 20 Lt), tačiau tokiam vizitui vistik reikia pradėti ruoštis iš anksto jau namuose.
* esant didelėm bėdom ir vaikučiui nesant ramiam, gydytojos rekomenduos kreiptis į odontologijos stacionarą ("Žalgirio" g. klinikos), kur gali būti pritaikoma bendra nejautra. Vilniaus sveikatos namuose bendros nejautros netaikome.
Sėkmės,
Paulius, VSN
Sveiki,
Uzsirase VSN mes visa seima jau keli metai. Dazniausiai aisku lankosi dukryte pas gyd. Cekuoliene. Esam patenkinti ja, galima ir i mobilu pasiskambinti jei kas. Visada viska paaiskina ir siaip megeja paplepet
Pati esu pas gyd. Kleivinskiene. Daznai neteko pas ja gydytis, tai neturiu nei dideliu nusiskundimu, nei uz kazka labai girti.
Dabar vel pastojau ir jau kaip tik galvoju reik skambinti ir registruotis. Tai ir issiziojau cia perskaicius visas pertvarkas Nebezinau net pas ka eiti. Su 1aja vaiksciojau pas Paukstiene, bet kaip ir daugumai labai nepatiko ir pabegau nuo jos, koki 8 men. Pas ja daugiau neisiu. Pas ka pradet vaikscioti net nebezinau Reik vietoje tartis kas ir kaip.
Beje, kas man labai cia patinka, kad jei paskambinus uzsiregistruoti pas vaiku gyd. jau nebebuna vietu, tai vis tiek ta mano vaika kur nors ikisa ir tikrai nelieka jis be mediko apziuros. Cia zinoma tuo atveju, kai vaikas su temperatura ir skubu.
Uzsirase VSN mes visa seima jau keli metai. Dazniausiai aisku lankosi dukryte pas gyd. Cekuoliene. Esam patenkinti ja, galima ir i mobilu pasiskambinti jei kas. Visada viska paaiskina ir siaip megeja paplepet
Pati esu pas gyd. Kleivinskiene. Daznai neteko pas ja gydytis, tai neturiu nei dideliu nusiskundimu, nei uz kazka labai girti.
Dabar vel pastojau ir jau kaip tik galvoju reik skambinti ir registruotis. Tai ir issiziojau cia perskaicius visas pertvarkas Nebezinau net pas ka eiti. Su 1aja vaiksciojau pas Paukstiene, bet kaip ir daugumai labai nepatiko ir pabegau nuo jos, koki 8 men. Pas ja daugiau neisiu. Pas ka pradet vaikscioti net nebezinau Reik vietoje tartis kas ir kaip.
Beje, kas man labai cia patinka, kad jei paskambinus uzsiregistruoti pas vaiku gyd. jau nebebuna vietu, tai vis tiek ta mano vaika kur nors ikisa ir tikrai nelieka jis be mediko apziuros. Cia zinoma tuo atveju, kai vaikas su temperatura ir skubu.
Žuvytė, aš irgi pabėgau nuo Paukštienės ir be nėštumo. Sužinojau, kad laukiuosi tai šiandien užsirašiau pas gydytoją Keršanską. Pergyvenu, kad vyras, bet raminu jog tai tik gydytojas. Tikiuosi padės per visą nėštumą
QUOTE(pauliusk @ 2009 11 01, 20:52)
Charizma,
iš pradžių užsiregistruokite vizitui pas tą BPG pas kurį norėsite persirašyti, pasikalbėkit, pažiūrėkit ar tikrai patiksite vieni kitiems, ir tada gydytojas leis jums pas jį persiregistruoti. Tuomet registratorė duos užpildyti formą, ir viskas.
Paulius, VSN
Paulius, VSN
Pauliau, jei nesunku, gal galetumete surasyti pavardes BPG kurie pas jus dirba
QUOTE(charizmaa @ 2009 11 10, 14:28)
Pauliau, jei nesunku, gal galetumete surasyti pavardes BPG kurie pas jus dirba
Charizmaa,
http://www.vsn.lt/paslaugos.php
Paulius, VSN
aciu uz atsakyma Pauliau
Viena didele problema - registratores. Gydytojai paprasciau elgiasi, nei jos.
QUOTE(rainiukas @ 2009 11 11, 09:55)
Viena didele problema - registratores. Gydytojai paprasciau elgiasi, nei jos.
Kaip papulsi, buna, kad be proto maloni atsiliepia, o buna, kad privercia pasijusti kaltu del to, kad vaikas ar pati susirgai ir nori patekti pas gydytoja ))
p.s Pauliau, aciu