Aš taip pat norėjau prisiregistruoti VSN, tik irgi iškilo klausimas dėl šios gydytojos. Norėčiau sužinoti nuomones. klinika šalia namų, tai būtų patogu man ten
Gerb. Pauliau, norėčiau sužinoti, ar pas jus teikiamos psichoterapijos paslaugos? Mačiau, kad konsultuoja psichiatrai ir medicinos psichologas, bet ar kuris nors iš jų yra ir psichoterapeutas?
QUOTE(Bitkresle @ 2009 10 01, 01:51)
Gerb. Pauliau, norėčiau sužinoti, ar pas jus teikiamos psichoterapijos paslaugos? Mačiau, kad konsultuoja psichiatrai ir medicinos psichologas, bet ar kuris nors iš jų yra ir psichoterapeutas?
Laba diena Bitkresle,
pas mus dirba gyd. psichiatras-psichoterapeutas Algirdas Dambrava. Psichoterapijos paslaugu (tai jau antrinis psichikos sveikatos centro paslaugu lygis) is musu teritorine ligoniu kasa neperka, todel vienos psichoterapijos konsultacijos kaina yra 80 Lt. Jei esate musu paciente, reiketu uzsirasyti nemokamai psichiatro konsultacijai pas si gydytoja ir tuomet su juo aptartumet tiek psichoterapijos poreiki, tiek gydymo plana, tiek kaina. Pasi ji registruotis galite is karto - siuntimo is seimos gydytojo nereikia.
Paulius
QUOTE(abzora @ 2009 09 29, 10:48)
Man irgi labai idomu butu suzinoti daugiau apie gydytoja L.Klusovskyte. Siaip gaila, kad vsn.lt nera gydytoju saraso, juos tenka ieskoti supermamoje ar pan.
Abzora,
musu gydytoju sarasiukas: http://vsn.lt/paslaugos.php
Paulius
Sveiki,
svarsčiau svarsčiau ir vis tik noriu papasakoti savo istoriją ir atkreipti moterų dėmesį, kad aklai nepasitikėtų gydytojais. Sveikatos namuose lankiausi ir aš pati, ir mano mergaitės, ir vyras. Viskas mums ten paiko, nesam labai priekabūs pacientai. Perėjom į kitą įstaigą, nes išvažiavom gyventi už miesto ir pasidarė nepatogu važinėti.
Taigi, beveik prieš porą metų lankiausi pas gyd. D.Keršulytę, norėjau įsidėti mireną, man paskyrė onkocitologinį tyrimą, kuris buvo mokamas, nes dar neturėjau 30-ies. Bet neesmė tie litai šioj situacijoj. Tyrimo rezultatus gydytoja pakomentavo kaip "viskas čia gerai" ir įdėjo mireną. Kai po gerų metų pereidinėjau į kitą polikliniką, pasiėmiau savo kortelę ir pavarčiusi pamačiau, kad tas tyrimas nebuvo atliktas, nes gydytoja paėmė nepakankamai epitelio ląstelių. Dabar laukiu to paties tyrimo atsakymo kitoj poliklinikoj su kirbančiu nerimu: "o kas, jeigu?".
Tiek trumpai ir tenorėjau.
svarsčiau svarsčiau ir vis tik noriu papasakoti savo istoriją ir atkreipti moterų dėmesį, kad aklai nepasitikėtų gydytojais. Sveikatos namuose lankiausi ir aš pati, ir mano mergaitės, ir vyras. Viskas mums ten paiko, nesam labai priekabūs pacientai. Perėjom į kitą įstaigą, nes išvažiavom gyventi už miesto ir pasidarė nepatogu važinėti.
Taigi, beveik prieš porą metų lankiausi pas gyd. D.Keršulytę, norėjau įsidėti mireną, man paskyrė onkocitologinį tyrimą, kuris buvo mokamas, nes dar neturėjau 30-ies. Bet neesmė tie litai šioj situacijoj. Tyrimo rezultatus gydytoja pakomentavo kaip "viskas čia gerai" ir įdėjo mireną. Kai po gerų metų pereidinėjau į kitą polikliniką, pasiėmiau savo kortelę ir pavarčiusi pamačiau, kad tas tyrimas nebuvo atliktas, nes gydytoja paėmė nepakankamai epitelio ląstelių. Dabar laukiu to paties tyrimo atsakymo kitoj poliklinikoj su kirbančiu nerimu: "o kas, jeigu?".
Tiek trumpai ir tenorėjau.
Kažkokia nesąmonė, kaip taip gali elgtis gydytojas - meluoti tiesiai į akis pas mane irgi buvo toks atvejis, kai iš pirmo karto nepavyko atlikti šio tyrimo, bet gydytoja pasikvietė dar kartą pakartotinai... mokėti nieko nereikėjo
Aš labai patenkinta gyd. Keršansko konsultacija taip pat užsirašiau į VSN. Tačiau turbūt persigalvosiu. Keista kai bendros sveikatos gydytojai apžiūri ginekologiškai ir kaip suprantu spręs tolimesnę iligos eigą. Kam to reikia, jei vistiek pas Keršanską teks mokėti ? Pamaniau, kad dvieju kvalifikuotų ginekologų (poliklinikos ir privataus Keršansko) nuomonė man atneš daugiau naudos ir informacijos.
Siandien su mazaja vel lankemes VSN,vel nesupratau kai kuriu nepasitenkinimo Man laaabai patinka vaiku gyd. Budriene ir visas likes personalas. Nei karto nepamasciau,kad eilinej poliklinikoj geriau,o tikrai sioj srity esu isranki ir pas bet ka,savo seimos nevedu
Sekmes ir sveikatos visam VSN personalui
Sekmes ir sveikatos visam VSN personalui
QUOTE(Tokata @ 2009 10 13, 21:56)
Aš labai patenkinta gyd. Keršansko konsultacija taip pat užsirašiau į VSN. Tačiau turbūt persigalvosiu. Keista kai bendros sveikatos gydytojai apžiūri ginekologiškai ir kaip suprantu spręs tolimesnę iligos eigą. Kam to reikia, jei vistiek pas Keršanską teks mokėti ? Pamaniau, kad dvieju kvalifikuotų ginekologų (poliklinikos ir privataus Keršansko) nuomonė man atneš daugiau naudos ir informacijos.
Tokata,
Šeimos gydytojai tikrai nesprendžia visų ginekologinių problemų - o tik tas, kurias privalo spręsti pagal savo kompetenciją. Dėl visų kitų problemų duodami siuntimai ginekologui - ir su šiais siuntimais gyd. S.Keršansko konsultacija + ultragarsinis tyrimas (jei reikia) - nieko nekainuoja, viską pilnai apmoka ligonių kasa.
Paulius.
VSN
P.S.
mano_svajone: dekui už gerus žodžius
Supratau, Pauliau Patinka man VSN.
O turite kardiologa? ar kur siunciate konsultuotis?
QUOTE(Loram @ 2009 10 16, 20:35)
O turite kardiologa? ar kur siunciate konsultuotis?
Loram,
Kol kas dar neturime, bet labai ieškome. Siunčiame nenurodydami kur - su mūsų siuntimais galima konsultuotis viso Vilniaus poliklinikose.
Paulius