Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus sveikatos namai

Labiausiai nervuoja, kad turi kazkam kazka irodineti ir reikalauti, to, kas tau ir taip priklauso. Ir dar negauti jokiu teigiamu rezultatu. Daug kas sako, kad gydytoja matyt kysi nori gauti, taciau as jai tikrai nieko neduosiu. Kaip nors kitaip bandysiu susitvarkyti ar pas kita ginekologe skubiai persirasyti, bet jai tikrai neduosiu. lotuliukas.gif Butu maloni gydytoja, tai ir noretusi atsidekoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salomejka @ 2009 05 06, 09:21)
Lankiausi pas gydytoja Vladisauskiene beveik nuo nestumo pradzios, dabar jau 6menuo..Zinokite, nusivyliau, net labai.Moki nemazai, bet prieziuros ypatingos negaunu, be to gydytoja daznai gruboka, elgiais nepagarbiai, "tuina" ir aplamai po apsilankymo pas ja isienu sugadinta nuotaika.Nestumas neprobleminis, bet, manau, as persirasysiu kitur del nestumo prieziuros.Visiskai nepatenkinta jos darbu, o pas Kersulyte, kuria pazystu is Karoliniskiu poliklinikos, nepakliuti.

As visiskai sutinku su Salomejka. Man si gydytoja irgi kazkaip nelabai schmoll.gif
Kai pas ja atejau pirma karta, pasake - nestumas dar labai mazas, nu zinot, visko gali atsitikti...suprantu as tai, bet kazkaip is gydytojos nesitikiu as tokiu repliku. kita karta nuejau, paprasiau, kad padarytu echoskopija, tai tipo, nera cia ko taip daznai daryti, bet einam, parodysiu, kad vaikas gyvas, kad nusiramintumet...nu ka as zinau, jauciu, ir as ja keisiu...
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2008 03 11, 18:10)
Mes su vyru prisirašę pas šį gydytoją ir jau ne vieną kartą teko lankytis  smile.gif  Man tikrai patinka, kad jis nepuola skirti antibiotikų, tik padaręs kraujo tyrimą sprendžia apie tolimesnį gydymą. Beje, ir bendrauja labai maloniai. Aš kolkas tikrai nenusivyliau pasirinkusi šį gydytoją  thumbup.gif  Tik nelabai patogu, kad jis tik keletą dienų per savaitę dirba.

As irgi lankausi pas si gydytoja, patinka ir man, kad nepriraso bet kokiu vaistu nereikalingu brangiausi, pataria, maloniai bendrauja smile.gif
anksciau gydziausi pas Kolevisnkiene, irgi labai maloni gydytoja, taciau man netiko jos grafikas, todel persirasiau 4u.gif
Atsakyti
Dabar retai kada naršau forumuose, bet netyčia užklydau čia (dabar net nepamenu ko norėjau), skaičiau šią temą atvipusiu žandikauliu. Mes čia lankomes jau 2 metus ir pora mėnesių(tiksliau mūsų vyresnėlis čia tiek lankosi) ir dabar skaičiau kaip visai ne apie tą pačią kliniką. Man(mums) ten VISKAS patinka. O su vyresnėliu mes buvom ir esam labai jau dažni lankytojai, bet dar nei karto nebuvo, kad kas nors man užkliūtų. Ir registratorės (ypač esam užsisvaigę dėl Vaidos (kaip tik šiandien(jau vakar) išgirdau kaip ją pavadino LOR'istė, tai įsidėmėjau mūsų meilės vardą), nors ir kitos labai mums visad geros, o tikrai neesam ten kokie "po blatu"), ir šeimos gydytojas, ir mūsų pediatrę A. Čekuolienę mes tiesiog dievinam, pas "mūsų daktajytę" einam su vėjeliu, kol neprireikia "bakst dajyti". Echoskopuotojas, LOR, kardiologė, .... visi mums patinka.
Mes tai išvis ten ateinam kaip į svečius, jei tenka palaukti, tai su žaislais pasižaidžiam, žurnalus pavartom, su registratorėm kaip su geriausiom artimiausiom tetom pabendraujam, kol atsisveikindami "atsimojuojam".
Nors šiaip mes su vyresnėliu kur tik nesilankėm, kur tik negulėjom, o teko, deja, nemažai, tai aš net nežinau ar čia mums taip sekėsi, ar kokie "biolaukai sutapdavo", bet prieš visus iki vieno gydytojus žemai žemiausiai lenkiam galvą.
Turim tik vieną "fobiją". kadangi ši klinika pasirašiusi sutartį su Antakalnio ligonine, tai susirgus pvz naktį, važiuojant be greitosios, ten konsultacija nemokama. Net kelis kartus važiavom ten patys, be greitosios, ir VISUS kartus keikėmes. Turim, pasirodo, talentą pakliūti pas vieną ir tą pačią budinčią gydytoją- D.S.B. Tai, vat, bijodami vėl ir vėl pakliūti pas ją, dabar mes net be greitosios lekiam į Santariškes, susimokam ir toliau sau svaigstam dėl visų gydytojų.

Ai, prisiminiau ko norėjau, kadangi pati į šią kliniką persirašiau visai nesenai, tai ieškojau kokie, kada, .... ginekologai čia dirba ir ar sunku čia pakliūti(nes, gėda man pelėda, po gimdymo DAR nebuvau). Centro poliklinikoje lankiausi pas man nesvietiškai patikusią ginekologę, bet dabar man į tą polikliniką nusigauti, tai kaip į menulį, tai bandžiau tarp eilučių įskaityti ar yra čia kuri mano dievinamos Sapon tipo. Nelabai supratau, ar yra tokia, tai bandysiu "v slepuju" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulis: 27 gegužės 2009 - 01:08
QUOTE(Renatulis @ 2009 05 27, 01:53)
Ir registratorės (ypač esam užsisvaigę dėl Vaidos

Oi, tik dabar susiprotėjau, kad ir sesutes prie registratorių pripliusavau. Mūsų meilė Vaida daro tuos baisiuosius "bakst", bet kadangi mūsų vyresnėlis jas visas baltachalates vadina "daktajytėm", tai mums ten VISOS "daktajytės", o ne sesutės, registratorės,..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visos "daktajytės" ir VISOS labai mums patinka.

Dar chirurgas labai patiko. Labai juokėmes su vyru, kai nuėjome su abiem berniukais, ir jis ne tik mažių apžiūrėjo, bet dar ir profiškai, ramiai vyresnėlio pavydo priepolį nugesino, kai tas bandė kištis, trukdyt apžiūrėt brolį, kai mes visi prie mažiaus supuolėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulis: 27 gegužės 2009 - 01:56
As lankausi sveikatos namuose. Perejau is polikliikos, nes nebeturejau nei kantrybes, nei laiko, nei noro ten stumdytis eilese. Priekaistu tikrai neturiu, tik gal kartais skambinant reikia ilgokai palaukti kol atsiliepia.
O siaip labai maloniai visada aptarnauja, gydytojais skustis tikrai negaliu, na, isskyrus, viena, Paukstiene, pas ja tikrai nerekomenduociau eiti.
Atsakyti
as irgi jau 3 metai cia lankausi ir iki Paukstienes tikrai nusiskundimu nei gydytojais, nei kitais darbuotojais neturejau. Va dabar pakeiciau ir gine (pas Vladisauskiene vaikstau, priziuri mano nestuma), tai vel viskas ok biggrin.gif
Atsakyti
Pastarasias dvi savaites teko nemazai lankytis VSN,nes apsirgo vaikai,o ir patys siekt tiek,tad turejau gera proga prisiminti kodel esu taip patenkinta sia klinika.Nezinau is kur tiek nepasitenkinimo ,kai kuriais atvejais smile.gif Nei karto nereikejo laukti eileje pas gydytoja ar tyrimu,visi su sypsena,aptarnavimas pasakiskas,o registratore man isvis nuostabus zmogus,dziaugiuos matydama ja ir vel savo darbo vietoj smile.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti ar tik vieninteles Paukstienes paslaugos yra nemokamos? Siaip esu VSN paciente, bet pas ginekologa dar lankytis neteko. Suzinojau, kad esu nestuke.gif kaip ir reiketu pas gine nueiti, bet paskaicius komentarus apie Paukstiene, tai kazkaip pas ja nesinori...Kadangi siuo metu pinigine situacija pas mane ne pati geriausia blush2.gif tai neturiu galimybes nueiti privaciai... Gal kam teko lankytis pas Kersanska? Ar patiko? Ar jo paslaugos taip pat yra mokamos?
Atsakyti
QUOTE(dianu5ka @ 2009 06 25, 20:21)
Noreciau suzinoti ar tik vieninteles Paukstienes paslaugos yra nemokamos? Siaip esu VSN paciente, bet pas ginekologa dar lankytis neteko. Suzinojau, kad esu nestuke.gif kaip ir reiketu pas gine nueiti, bet paskaicius komentarus apie Paukstiene, tai kazkaip pas ja nesinori...Kadangi siuo metu pinigine situacija pas mane ne pati geriausia blush2.gif tai neturiu galimybes nueiti privaciai... Gal kam teko lankytis pas Kersanska? Ar patiko? Ar jo paslaugos taip pat yra mokamos?

Laba, as pas Kersanska echo dariausi, tai tikrai super daktarelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

per rugsėjo mėnesį keisime patekimo pas ginekologus tvarką.

* Gydytojos Daiva Keršulytė ir Alma Vladišauskienė kaip buvo, taip ir liks tik mokamos. Toms pacientėms, kurios renkasi šias gydytojas, jokia tvarka nesikeis.
* Gydytojai Stanislovas Keršanskas ir Asta Paukštienė dirbs tik kaip antro lygio ginekologai (tik su siuntimu - nemokamai).
* Pirminę ginekologinę apžiūrą atliks šeimos gydytojai Valerijus Morozovas, Loreta Klusovskytė ir Beata Kažurienė (pagal šeimos gydytojo normą) ir, jei problema išeis už jų kompetencijos ribų, duos siuntimą antro lygio ginekologo konsultacijai.
* Esant atitinkamoms indikacijoms siuntimą antro lygio ginekologo konsultacijai duos ir kiti šeimos gydytojai be ginekologinės apžiūros - Violeta Klevinskienė ir Irina Pancereva. Jei pirminio lygio ginekologinė apžiūra bus būtina prieš duodant siuntimą, gydytojų V.Klevinskienės ir I.Pancerevos apylinkių pacientai turės registruotis pas pirminę ginekologinę apžiūrą teikiančius gydytojus.
* Onkocitologiniai tepinėliai, paprasti tepinėliai - tai tik pirminio lygio paslauga, bus atliekama šeimos gydytojų.
* Nėštumo priežiūra. Nėštumą stebės šeimos gydytojai, pagal įstatymą esant nekomplikuotam nėštumui bus 3 kartus duodamas siuntimas antro lygio ginekologo konsultacijai su echoskopija (nemokamai). Suprasdami nevisuomet "teisingus" LR įstatymus, sudarysime galimybę (mažesnėmis kainomis nei įprastos apžiūros+echoskopijos kaina) nėštumo metu lankytis pas ginekologus A.Paukštienę ir S.Keršanską.
* Nėščiosios, kurios pas gydytojus A.Paukštienę ir S.Keršanską pradėjo lankytis iki 2009-09-30 nemokamai, turės galimybę visą nėštumo laikotarpį ir toliau lankytis pas pasirinktus ginekologus nemokamai ir be siuntimų.

Paulius, VSN

Papildyta:
Dėl ginekologų darbo grafikų:

nuo 2009-09-01 truputį keičiami grafikai.

* Gydytoja A.Paukštienė dirbs antradieniais
* Gydytoja D.Keršulytė dirbs ketvirtadieniais
Atsakyti
QUOTE(pauliusk @ 2009 09 05, 00:50)
Labas vakaras,

per rugsėjo mėnesį keisime patekimo pas ginekologus tvarką.

* Pirminę ginekologinę apžiūrą atliks šeimos gydytojai Valerijus Morozovas, Loreta Klusovskytė ir Beata Kažurienė (pagal šeimos gydytojo normą) ir, jei problema išeis už jų kompetencijos ribų, duos siuntimą antro lygio ginekologo konsultacijai.
* Onkocitologiniai tepinėliai, paprasti tepinėliai - tai tik pirminio lygio paslauga, bus atliekama šeimos gydytojų.

blink.gif blink.gif blink.gif Pasijaučiau kaip susidurusi su medicinos paslaugomis kokiose Afrikos džiunglėse. Be žodžių....
Spėju šeimos gydytojai greitai bus vadinami vunderkindais, nes mokės dirbti visose medicinos srityse....
Atsakyti