Istorija pamažu kartojasi. užvakar buvo 10 dienų nuo žiedelių sumainymo ir aš pirmą kartą po vestuvių gavau gėlytę. ne raudoną ir net ne rožę, bet vistiek labai malonu
Istorija pamažu kartojasi. užvakar buvo 10 dienų nuo žiedelių sumainymo ir aš pirmą kartą po vestuvių gavau gėlytę. ne raudoną ir net ne rožę, bet vistiek labai malonu
linkiu jums ir toliau tokios gražios draugystės kad gyvenimas būtų ne tik rožėmis nuklotas,bet ir kitom gėlėm mylėkit ir stebinkit viens kitą ir viskas bus
linkiu jums ir toliau tokios gražios draugystės kad gyvenimas būtų ne tik rožėmis nuklotas,bet ir kitom gėlėm mylėkit ir stebinkit viens kitą ir viskas bus
Man tai labai žaviai skamba tokios paprastos, bet kartu ir netikėtos staigmenos, kaip kažkas pasakė, jos tikrai suvirpina širdį. Juk paprastuose dalykuose ir glūdi visa esmė. Šaunus tavo vyras, meilės jūsų šeimai
Cia man atrodo ne mums turi buti idomu o Jums jei jums tai buvo isimintina tada labai saunu.. (Pvz,kai pas mane geles budavo labai daznai pradzioj draugystes,db siek tiek reciau,tai manes jos nelabai jau stebina,o 10 m proga ne tik gelyte noreciau gauti,nes turbut savajam prigalvociau milijona staigmenu ir dovanu) bet cia visai kita situacija, tuolabiau kaip pasaket,kad skirtingi miestai ir t.t. tai manau jau vien tos staigmenos uztektu kad vyras atvaziuotu ir pabutu salia ir nereiktu jokiu dovanu ir staigmenu
Sveikutes skaitau ir dziaugiuosi jusu istorijomis, kad prisimenat ir dalinates jas su kitais. Na ir as papasakosi savaja gal bus kaikam ir paprasta bet man ta diena isliks ilgam PO sunkiu ilgu kursu grizau pas tevus i namus, o ten manes laukia draugas su sompano buteliu ir simpatisku minkstu peliuku kai paklausiau kokia proga jis pasake "kad sekmingai baigiai kursus, kurie tau labai svarbus buvo ir laaaaabai taves pasiilgau, kad kai manes salia nebus turetum ka apsikabinti ir prisimintum mane", ta nakti nors ir buvau labai pavargus visa prakalbejom...